• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Po raz pierwszy jako Au pair hiszpania

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Hiszpania

• Po raz pierwszy jako Au pair hiszpania

• Po raz pierwszy jako Au pair hiszpania
  • Re: Po raz pierwszy jako Au pair hiszpania

moya > 23-02-2012, 19:48

Pracuje ktos jako au pair na teneryfie?

Katasza > 24-02-2012, 21:07

Dlatego ja postanowiłam się zabrać konkretnie za nauke hiszpańskiego. Teraz to przynajmniej motywację mam a czas do mojego wyjazdu zleci pewnie szybciej niż się wydaje

Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe hiszpańskie au pair!

karola1989 > 30-04-2012, 9:41

Hmm takze lece do hiszpani na okres wakacji! Probowalam szukac rodzinki jednak sama, nie skladajac papierow przez agancje. Nie mam kompletnie hiszpanskiego ale dla rodzin z ktorymi pisalam, rozmawialam najwazniejsze jest to ze zeby bardzo dobrze mowic po angielsku, takze lece tylko ze znajomoscia angielskiego i polskiego zas nauke hiszpanskiego zamierzam podjac tam Ogarniam kilka zwrotow, mam w domu ksiazki do hiszpanskiego ale to nie to samo co leciec na zywiol... Pozdrawiaaam wszystkich i zycze powodzenia! Mam nadzieje ze co niektorych ludzi z tego forum spotkam! Tener cuidado!

Ann_a > 03-05-2012, 13:50

A gdzie dokładnie lecisz? Ja prawdopodobnie będę w Palenci to okolice Valladolid Hiszpański znałam dość dobrze ale dużo zapomniałam, mam nadzieję, że jeszcze uda mi się coś przypomnieć

karola1989 > 04-05-2012, 13:51

bede w miescie Coslada. mam nadzieje ze bedzie okazja do spotkania sie z kims i pozwiedzania wspolnie madrytu!!!! D
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia