• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Karty płatnicze

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Karty płatnicze

• Karty płatnicze
  • Re: Karty płatnicze

sylwiaQ > 31-08-2011, 14:48

Nic takiego nie musiałam

clio > 31-08-2011, 21:11

możesz mi napisać co musiałaś zrobić? u mnie w każdym banku wołają o adress proof, a moi hości tacy zajęci i nigdy czasu nei mają mi tego zrobić :roll:

tosia_ > 31-08-2011, 21:29

Skoro chca proof of address, to chyba niestety nie uda Ci sie zalozyc konta (wszystko zalezy od tego, kto Cie obsluguje w banku i jego widzimisi). Sprobuj przejsc sie do innego oddzialu, albo poprosic hostow o napisanie listu potwierdzajacego, ze jestes u nich 'zatrudniona' i mieszkasz z nimi.

clio > 31-08-2011, 21:55

myslisz ze coś na zasadzie 'xyz mieszka pod tym adresem' zadziala? czy lepiej juz zmusic hostke by przeszla sie ze mna do banku?

sylwiaQ > 31-08-2011, 22:37

Idź z hostką, ja byłam z nią, ale nawet chyba listu nie dawała.

tosia_ > 31-08-2011, 22:49

Tak, sprobuj z listem w [quote name="sylwiaQ"]Idź z hostką, ja byłam z nią, ale nawet chyba listu nie dawała.[/quote]

Logiczne, ze skoro bylas z hostka to nie musialas dawac listu. :roll:

@clio

Tak, sprobuj list, w stylu:

Ja bla bla bla, o nr ID/paszportu bla bla, zamieszkala bla bla, potwierdzam, ze bla bla bla, nr ID/paszportu bla bla bla, mieszka pod adresem bla bla bla.

Wez do tego kopie paszportu/ID hostki (zeby bylo widoczne, ze nr nie jest z dupy wziety) i 2/3 rachunki, potwierdzajace, ze oni tam mieszkaja.

A jak nie da rady, to sprobuj po prostu w innym banku.

Trzymam kciuki!

clio > 31-08-2011, 23:20

haha, dzięki! już mi sie wymiotować chce, jak ja nienawidze załatwiać takich rzeczy, brrr...

sylwiaQ > 31-08-2011, 23:28

[quote name="tosia_"]Tak, sprobuj z listem w
    sylwiaQ napisał(a):Idź z hostką, ja byłam z nią, ale nawet chyba listu nie dawała.

[/quote]

skończ kometować moje posty, skąd mam wiedzieć że nie musi dawać,

tak naprawdę nawet danych hostki nikt nie sprawdził, więc to mógł być każdy.

a jestem tu dopiero 5 dni i nie wiem jak co i gdzie działa, jesteś rok więc inaczej!!!!

blackberry1 > 31-08-2011, 23:41

[quote name="sylwiaQ"]
    [quote name="tosia_"]Tak, sprobuj z listem w
    sylwiaQ napisał(a):Idź z hostką, ja byłam z nią, ale nawet chyba listu nie dawała.

[/quote]

skończ kometować moje posty, skąd mam wiedzieć że nie musi dawać,

tak naprawdę nawet danych hostki nikt nie sprawdził, więc to mógł być każdy.

a jestem tu dopiero 5 dni i nie wiem jak co i gdzie działa, jesteś rok więc inaczej!!!![/quote]

Sylwiaa,szkoda palców ! xD Ona i tak będzie dawać swoje "NTELIGENTNE rady ,które bardzo nam wszystkim pomagają" xPP . Dla niej wszystko jest proste i logiczne , uczmy się od Tosi ! :lol:

tosia_ > 31-08-2011, 23:54

@sylwiaQ

Od tego jest forum moja droga, aby wyrazac swoje zdanie, komentowac i odpowiadac na posty innych uzytkownikow. No chyba, ze nie zrozumialam na czym polega idea forum.

@blackberry1

Wiec po co odpisujesz na moje malo wnoszace oraz jak to powiedzialas "mądre,INTELIGENTNE rady "? Nie szkoda Ci palcow?

Koncze polemike, bo jak to mowia: 'nie dyskutuj z idiota, bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu, a potem pokona doswiadczeniem'. :roll:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia