-
-
Re: Zmiany na forum
Nathalie > 10-05-2011, 20:07
[quote name="anusiawa"]jak widać 3chętne już są więc piszcie do berdys i wszystko razem załatwicie[/quote]
i co napisać? Chcemy Ci zabrać fuchę moderatora? -
rosario > 10-05-2011, 20:27
ej, poczekajcie, wstrzymajmy się na razie z tym jeszcze, bo może ktoś inny jeszcze by chciał zgłosić swoją kandydaturę, a mógł nawet nie zdążyć przeczytać tego wątku -
rosario > 10-05-2011, 20:30
[quote name="Nathalie"]
[quote name="anusiawa"]jak widać 3chętne już są więc piszcie do berdys i wszystko razem załatwicie[/quote]
i co napisać? Chcemy Ci zabrać fuchę moderatora?[/quote]
umówiłam się z nim, że jak już między sobą ustalimy nowych moderatorów to dam mu znać. ale myślę, że powinnyśmy dać też szansę zgłoszenia się innym chętnym, jeśli takowe będą, więc proponuję ustalić termin do kiedy można się zgłaszać. jak myślicie 1-2 dni starczą? -
Nathalie > 10-05-2011, 20:41
Ogłaszamy konkurs na moderatora! Zgłoszenia miłe widziane. Wyniki? Jutro o 20, to dobry termin
Ja zglaszam swoją kandydaturę (: -
Majeczka123 > 10-05-2011, 21:38
A ja jestem za tym zebyscie wlasnie wy nimi bylyZrobicie porzadeczki i bedzie czysciutko -
rajtuzy > 10-05-2011, 21:49
Ja też chce pomóc! :-) Ze swojej strony chcę powiedzieć, że już byłam modem i wiem, "czym się to je" ;-)
Popieram całą akcję z oczyszczaniem forum 8) To już najwyższa pora na wszelkie pozytywne zmiany. -
Kama^^ > 10-05-2011, 22:07
Baaardzo dobrzeJa nie będę wam odbierać fuchy tym bardziej że u mnie różnie z czasem, ale dobrze że ktoś zrobi w końcu porządek;p -
rosario > 11-05-2011, 0:47
w koncu ktos zapanuje nad tym rosnacym tu chaosem
Zgadzam sie z Nathalie i mam nadzieje, ze innym tez pasuje czas na zgloszenia jutro do 20 : ) -
Yoanna > 11-05-2011, 1:46
[quote name="Nathalie"]O wszystkim związanym z programem au pair powinno się podzielic, na Europę, USA, inne. Tam były by prośby, pytania, wątpliwości. [/quote]
podzial na kraje juz jest wiec wystarczy poprzenosic niektore posty.
a od siebie dodam - jesli sie zglaszacie na moderatorki to bierzcie to powaznie, bo byly tu juz takie osoby co to chcialy wszystko pozmieniac a ulatnialy sie rownie szybko jak przybyly.. a to tez nie o to tu chodzi. -
Aisling > 11-05-2011, 16:35
dokładnie Yoanna, ważne abyście poważnie do tego podeszły i nie podejmowały się jak nie przewidujecie tu dłużej pozostać. I nie mam na myśli dwóch miesięcy.Ja osobiście się nie zgłaszam, bo i tak już mam dużo na głowie i z czasem różnie bywa, a jak ktoś inny ma ochotę i będzie w stanie konsekwentnie wykonywać swoją pracę, to bardzo proszę. Oczywiście uważam to za bardzo dobry pomysł, o ile nie zapanuje tu tyrania. xD