-
-
Re: Kolej, autobusy...
PorcelainGirl > 15-04-2013, 19:05
[quote name="Agata3443"]Czy ktoś orientuje się czy muszę wcześniej bookować bilet na pociąg z Malaga Airport do centrum Malagi?[/quote]
pociąg?? są busy które dojeżdżają bezpośredniojak w większości miast pewnie około 3-4euro.... -
Cassie > 15-04-2013, 19:34
A czy ktoś się orientuje jak wygląda transport z Barcelony do Saragossy ?
Nie uśmiecha mi się wydać 25 euro na pociąg; / -
Anjaa > 15-04-2013, 20:29
[quote name="Cassie"]A czy ktoś się orientuje jak wygląda transport z Barcelony do Saragossy ?
Nie uśmiecha mi się wydać 25 euro na pociąg; /[/quote]
Mowilas, ze Ci rodzina zwraca przejazd z Barcy do nich -
Cassie > 15-04-2013, 21:44
[quote name="Anjaa"]
[quote name="Cassie"]A czy ktoś się orientuje jak wygląda transport z Barcelony do Saragossy ?
Mowilas, ze Ci rodzina zwraca przejazd z Barcy do nich[/quote]
No tak , ale lepiej taniej niż drożejNie chce ich jakoś bardzo naciągać bo są zbyt fajni . hahah -
PorcelainGirl > 16-04-2013, 1:39
najprawdopodobniej bus Cię wyjdzie taniej... zwłaszcza, że mają wielu przewoźników i dobre połączenia po całej Hiszpanii....
ale 25euro, to nie jest najgorzej)) Wyrób sobie wcześniej kartę ESN, będziesz miała sporo zniżek na pewno bilety aut/pociąg będą tańsze -
kasiulek91 > 16-04-2013, 11:05
A czy karta euro26 uprawnia to zniżek na transport miejski?
I co to jest ta krta ESN(i ile kosztuje)? -
PorcelainGirl > 16-04-2013, 15:11
[quote name="kasiulek91"]A czy karta euro26 uprawnia to zniżek na transport miejski?
I co to jest ta krta ESN(i ile kosztuje)?[/quote]
Dziewczęciu moja drogaz przyjemnością napisałabym Ci jakby to była informacja trudna do zdobycia )) a że propaguje troszeczkę więcej samodzielności to nie ułatwię Ci tego, tylko zaproponuje www.google.com
co do Kart... właśnie nie pamiętam jak to dokładnie byłoale chyba lepiej wyrobić ISIC, niż euro26.... na pewno karta ESN z której ja korzystam, bo należę do esn bratysławskiego, wszędzie umożliwiała zniżki, po całej europie...
co do ceny miałam ją za darmo, więc ciężko mi powiedzieć ile kosztuje w Polsce... my sprzedawaliśmy po 5euro czyli +/-20zł... -
Saiisuke > 08-05-2013, 16:29
Nie wiem jak z kartą ISIC, ale euro26 nie uprawnia do zniżek na transport miejski. W ogóle euro26 daje mało zniżek i nie jest honorowana w muzeach, teatrach itp. To nie jest odpowiednik legitymacji studenckiej tylko bardziej ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków z kilkoma zniżkami. -
maja1 > 09-05-2013, 23:14
A czy tą kartę ISIC to mogą sobie wyrobić tylko studenci, czy licealiści też? A może znacie jakiś odpowiednik takiej międzynarodowej karty dla licealistów? -
Kiticat1661 > 10-05-2013, 10:53
Spróbuj z EURO<26, na niej masz ubezpieczenie i dużo zniżek - warto, bo w Barcelonie się opłacaKoleżanka ma i sobie chwali.