-
-
Re: Londyn
margerich > 26-06-2012, 23:07
Ja jestem chętna, ale dopiero od sierpnia ! -
maraszrum > 27-06-2012, 22:18
ja jestem chętna ! Jednak ja jutro dopiero lecę więc nie wiem czy dobry pomysl od razu w pierwszy weekend wybyć z domu! -
karolinaaupair > 29-06-2012, 12:50
Ok) kiedy chcecie... ) zostaje tu na rok takze Jak bd chcialy to ja jestem chetna na zwiedzanie )) -
margerich > 29-06-2012, 14:00
Eee a tak ogólnie ...Jak tam rodzinka i jak radzisz sobie z obowiązkami ? dam znać na priv jak juz będę w Londku, to podbijemy tę wielką stolicę ! -
Koralina > 30-06-2012, 1:12
Ja z wielka checia, jak mi sie wreszcie uda cos zaoszczedzic -
karolinaaupair > 30-06-2012, 3:38
[quote name="margerich"]Eee a tak ogólnie ...Jak tam rodzinka i jak radzisz sobie z obowiązkami ? dam znać na priv jak juz będę w Londku, to podbijemy tę wielką stolicę ![/quote]
Ogolnie rodzinke superz obowiazkami townies daje rade ) w okolicy sporo polakow tylko troche starsztch. Tylko nudnik wieczorami I w weekendy. A Londyn musze w koncu zobaczyc jestem 3 tyg I jeszcze nie bylam. Jedynie Oxford street ) takze Jak zapoznam sie ze stolica to Potem bd nam latwiej tam funkcjonowac a ty w Londynie bd, tak ? -
karolinaaupair > 30-06-2012, 3:41
[quote name="Koralina"]Ja z wielka checia, jak mi sie wreszcie uda cos zaoszczedzic[/quote]
Oczywiscie nie ma sprawy) zawsze to o wiele razniej z kims pozwiedzac Jak bd chciala to pisz na priv wymienimy sie telefonami ) -
margerich > 30-06-2012, 10:00
[quote name="karolinaaupair"]
[quote name="margerich"]Eee a tak ogólnie ...Jak tam rodzinka i jak radzisz sobie z obowiązkami ? dam znać na priv jak juz będę w Londku, to podbijemy tę wielką stolicę ![/quote]
Ogolnie rodzinke superz obowiazkami townies daje rade ) w okolicy sporo polakow tylko troche starsztch. Tylko nudnik wieczorami I w weekendy. A Londyn musze w koncu zobaczyc jestem 3 tyg I jeszcze nie bylam. Jedynie Oxford street ) takze Jak zapoznam sie ze stolica to Potem bd nam latwiej tam funkcjonowac a ty w Londynie bd, tak ? [/quote]
To na Oxford street uważaj na kieszonkowców !ja będę tak na dłużej dopiero od 26 sierpnia wiec spotkamy się pewnie na początku września jak się uda -
karolinaaupair > 30-06-2012, 11:27
Ok wielkie dzieki) heh to dozobaczenia ) -
Astrid > 08-07-2012, 15:44
HeeejJa jestem tydzień w UK co prawda nie w Londynie ale chętnie bym się umówiła na zwiedzanie Mieszkam 70 minut od Londynu