• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Londyn

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Spotkania

• Londyn

• Londyn
  • Re: Londyn

margerich > 26-06-2012, 23:07

Ja jestem chętna, ale dopiero od sierpnia !

maraszrum > 27-06-2012, 22:18

ja jestem chętna ! Jednak ja jutro dopiero lecę więc nie wiem czy dobry pomysl od razu w pierwszy weekend wybyć z domu!

karolinaaupair > 29-06-2012, 12:50

Ok) kiedy chcecie... ) zostaje tu na rok takze Jak bd chcialy to ja jestem chetna na zwiedzanie))

margerich > 29-06-2012, 14:00

Eee a tak ogólnie ... Jak tam rodzinka i jak radzisz sobie z obowiązkami ? dam znać na priv jak juz będę w Londku, to podbijemy tę wielką stolicę !

Koralina > 30-06-2012, 1:12

Ja z wielka checia, jak mi sie wreszcie uda cos zaoszczedzic

karolinaaupair > 30-06-2012, 3:38

[quote name="margerich"]Eee a tak ogólnie ... Jak tam rodzinka i jak radzisz sobie z obowiązkami ? dam znać na priv jak juz będę w Londku, to podbijemy tę wielką stolicę ![/quote]

Ogolnie rodzinke super z obowiazkami townies daje rade) w okolicy sporo polakow tylko troche starsztch. Tylko nudnik wieczorami I w weekendy. A Londyn musze w koncu zobaczyc jestem 3 tyg I jeszcze nie bylam. Jedynie Oxford street) takze Jak zapoznam sie ze stolica to Potem bd nam latwiej tam funkcjonowac a ty w Londynie bd, tak ?

karolinaaupair > 30-06-2012, 3:41

[quote name="Koralina"]Ja z wielka checia, jak mi sie wreszcie uda cos zaoszczedzic [/quote]

Oczywiscie nie ma sprawy ) zawsze to o wiele razniej z kims pozwiedzac Jak bd chciala to pisz na priv wymienimy sie telefonami )

margerich > 30-06-2012, 10:00

[quote name="karolinaaupair"]
    [quote name="margerich"]Eee a tak ogólnie ... Jak tam rodzinka i jak radzisz sobie z obowiązkami ? dam znać na priv jak juz będę w Londku, to podbijemy tę wielką stolicę ![/quote]

Ogolnie rodzinke super z obowiazkami townies daje rade) w okolicy sporo polakow tylko troche starsztch. Tylko nudnik wieczorami I w weekendy. A Londyn musze w koncu zobaczyc jestem 3 tyg I jeszcze nie bylam. Jedynie Oxford street) takze Jak zapoznam sie ze stolica to Potem bd nam latwiej tam funkcjonowac a ty w Londynie bd, tak ? [/quote]

To na Oxford street uważaj na kieszonkowców ! ja będę tak na dłużej dopiero od 26 sierpnia wiec spotkamy się pewnie na początku września jak się uda

karolinaaupair > 30-06-2012, 11:27

Ok wielkie dzieki ) heh to dozobaczenia )

Astrid > 08-07-2012, 15:44

Heeej Ja jestem tydzień w UK co prawda nie w Londynie ale chętnie bym się umówiła na zwiedzanie Mieszkam 70 minut od Londynu
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia