-
-
Re: SZUKAM AUPAIR Z HOLANDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
karolcia123 > 09-04-2009, 13:19
Jeśli, któraś z was chce zostać au pair w Holandii, mogę pomóc. -
ania335 > 07-05-2009, 21:59
hejjestem Ania końcem miesiąca będę w Holandii i fajnie było by tak kogoś znać. Jak coś to piszcie moje gg 3432769 -
wrona > 13-07-2009, 1:15
Cześć, jest tu może ktoś z okolic Rotterdamu i Hagi? Za chwilę się pojawię w tych okolicach -
sztruksowa > 14-07-2009, 18:02
Hej. Przez jaką agencje jechałaś? Ile trwało załatwianie formalności. Jakie warunki wynegocjowałaś? Chce wyjechac do Amsterdamu końcem sierpnia... ciekawe czy to mi sie uda -
wrona > 15-07-2009, 23:35
[quote name="sztruksowa"]Hej. Przez jaką agencje jechałaś? Ile trwało załatwianie formalności. Jakie warunki wynegocjowałaś? Chce wyjechac do Amsterdamu końcem sierpnia... ciekawe czy to mi sie uda[/quote]
Ja nie przez agencję. Sama sobie znalazłam rodzinę na aupair-world.
Jak się uprzesz, to pewnie uda Ci się wyjechać tak szybko. To chyba sporo zależy od tego na ile chcesz jechać.
Ja w wielu przypadkach odpadałam, bo mogę tylko do końca września, a rodziny zwykle wolą kogoś na dłużej.
Powodzenia -
mumuriku > 21-07-2009, 22:12
Heeej!
rowniez poszukuje operek z NL!
Ja wyjezdzam jako au-pair okolo 10 sierpnia do Hagi!
Jesli znajdzie sie jakas chetna na kawe czy wspolny wypad to podaje gg : 894 21 20!!!
Usciski! -
zorcia > 30-07-2009, 15:56
czesc, ja mieszkam niedaleko bussum, jestesmy prawie sasiadkaminapisz mi wiadomosc jesli chcesz sie spotkac -
mumuriku > 10-08-2009, 0:18
napisalam Ci maila -
dell23 > 12-09-2009, 16:37
Witam! Tak jak wszyscy szukam innych au pair do spędzenia wolnego czasu. mieszkam w Blaricum blisko Bussum, Laren itd.Zorcia napislam do ciebie maila jesli jestes chetna na spotkanie to daj znać -
aleksa > 06-06-2010, 20:15
witam!!!troche odświeże ten działszukam operek z Leiden, Hagi lub tych okolic...odezwijcie się