-
-
Re: Ktokolwiek z Florydy?
Noemi.best > 15-12-2010, 19:45
no ja moge uzywac samochod, ale mamy tylko dwa - hosta i hostki, wiec sie musze z kims dzielic i niezbyt moge wziac samochod zeby jechac tak daleko na caly weekend. A Ala to juz w ogole....
Nie mam pewnosci jeszcze co robimy na sylwka, ja mam wolne od pt popoludnia - moja kolezanka wybiera sie do Miami na koncert Ushera, i byc moze my tez, bilety po ok 40$ - te tansze of korzjak chcesz sie do nas przylaczyc to zapraszamy. -
Noemi.best > 15-12-2010, 19:46
a jeszcze jedno - bede w Orlando w ostatni weekend stycznia, wiec mozemy sie spotkac :mrgreen: -
crazymalpiszon21 > 16-12-2010, 3:45
a co po koncercie ushera? no dziewczyny, z polski jestesmy nie wierze ze nie macie w planach jakichs %%% hehehe
moze pogadamy o tym na msn/aim/skype/email? -
crazymalpiszon21 > 16-12-2010, 3:45
no pewni w ostatnim tyg stycznia chetnie sie moge spotkac -
natalia1989 > 04-01-2011, 14:58
hej dziewczyny, mogłabym uzyskac informacje jak wyjechałyście a Floryde? agencja? i na ile czasu sie zadeklarowałyście? -
karolinka > 04-01-2011, 16:02
[quote name="natalia1989"]hej dziewczyny, mogłabym uzyskac informacje jak wyjechałyście a Floryde? agencja? i na ile czasu sie zadeklarowałyście?[/quote]
POCZYTAJ FORUM!!!! jest wiele operek, ktore che wyjechac na Fl.. wiec musisz miec szczescie, zeby trafic na rodzinke.. a agencje w usa szukaja rodzin po calym kraju.. pamietaj, ze najwazniejsza jest rodzina a nie stan.. a poza tym jak wybierzesz tylko jeden stan to prawdopodobnie wydluzysz swoj czas oczekiwania na rodzine. -
Noemi.best > 04-01-2011, 18:26
Zgadzam sie z Karolinka. Ja mialam naprawde wieeeelee ofert, ale z Florydy byla tylko jedna. A zdecydowalam sie na ta rodzine nie ze wzgledu na stan, tylko dlatego ze fajnie mi sie z nimi gadalo, no i moja host mom jest z pochodzenia Polka.
A co do Twojego pytania: oczywiscie, ze agencja, bez niej nie wyjedziesz do USA. I zdeklarowalysmy sie wszystkie na rok - to jest minimum przy wyjezdzie do Stanow. -
anja > 21-02-2011, 3:17
Hej Dziewczyny!! Jestem tu nowaChciałam sie przywitać i dołączyć do grona Polek będących au pair na Florydzie. Ja jestem od 2 tygodni niedaleko Orlando. Może jakieś spotkanie? -
crazymalpiszon21 > 28-02-2011, 22:36
a gdzie dokladnie kolo orlando mieszkasz? -
alusss > 01-03-2011, 6:25
WITAMY na Florydzie))