-
-
Re: au pairki z okolic dc (montgomery county, northern virginia)
justynak > 25-08-2010, 21:06
Hej dziewczyny,
Ja będę w Bowie, blisko do DC i Baltimore -
aniolek > 26-08-2010, 17:58
;( a czy wie ktos moze jak dojechac (nie samochodem)do baltimore z new jersey?prosze pomozcie mi -
karolinka > 26-08-2010, 19:30
pociagiem, autobusem.. ;D poszukaj w interneciedziewczyny zazwyczaj tak podrozuja, jesli nie maja samochodu -
aniolek > 27-08-2010, 1:14
no tak ja mam samochod ale sie boje a autobusy znalazlam tylko z new york -
kamyk > 19-09-2010, 18:57
Hej! Jest tam ktoś? Okolice Waszyngtonu - Baltimore? Ja mam match z rodziną w połowie drogi między tymi miastami - Crofton. I chciałabym wiedzieć, czy okolica zachęcająca?I miło byłoby mieć z kim wyjść na kawę. -
girlonblack > 24-09-2010, 0:23
hej dziewczyny czy ktoras z was jest w waszyngtonie ? bede tam od 7 pazdziernika na cztery dni z moja host famila [jada na wesele] i fajnie by bylo sie spotkac -
Ewelina88 > 16-10-2010, 19:59
[quote name="kamyk"]Hej! Jest tam ktoś? Okolice Waszyngtonu - Baltimore? Ja mam match z rodziną w połowie drogi między tymi miastami - Crofton. I chciałabym wiedzieć, czy okolica zachęcająca?I miło byłoby mieć z kim wyjść na kawę.[/quote]
Ja mieszkam pod samym Washingtonem. Dla mnie to najlepsza okolica takze jak najbardziej polecamNie bedziesz sie nudzila -
natalia0112 > 22-01-2011, 23:29
ja mieszkam okolo 20 mil od waszyngtonu, w woodbridge va.chetnie sie spotkam z polska au parka -
Sake > 23-01-2011, 3:31
Ja będę (od 04.02.2011) pomiędzy Waszyngtonem a Baltimore - w Annapolis. -
aniolek > 25-01-2011, 19:21
ja mieszkam w baltiomore teraz heh, a wiem gdzie jest annapolistam sami bogaci mieszkaja... i moj kolega tam niedaleko mieszka