-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
malina90 > 28-06-2010, 9:34
a.. ja też bym na początku września chciała wyjechać -
martyna > 28-06-2010, 11:18
ja utknęłam w aplikacji na referencjach, bo nie przechodzą mi maile z prośbą o nie... ale to podobno jakiś wewnętrzny problem cc, tak więc wszystko wypełniam na papierze i skanuje. Do czwartku powinnam skończyć i zobaczymya w czwartek z kolei ciężki dzień bo się bronię :/ -
maria_kujpom > 28-06-2010, 11:58
W takim razie Martyno trzymam kciuki w czwartek. ;D
Ja wszelkie referencje, kolaz, mam. Pozostaje mi to cholerne prawko ale trzeba sie spiac ;P
Robicie filmiki? ;> -
ell > 28-06-2010, 12:12
[quote name="maria_kujpom"]Temat i watek troche sciagniete, ale juz niechce dziewczynom watku zasmiecac w USA lipiec sierpien ;p. Tak wiec j/w:
[/quote]
zresztą wiesz, tamten wątek (choćby ze względu na temat) umrze niedługo śmiercią naturalną :wink: , więc dobrze, że założyłaś nowy wątek.
Co do tego prawka dziewczyny to niby racja, że nie każda rodzina daje auto operce na "własność", ale myślę, że dla własnego dobra powinnyście mieć ten papierek, bo jeśli nie traficie do dużego miasta, bedziecie uzależnione we wszystkim od hostów i nawet zakup wacików będzie wyprawą :wink: . No i bez prawka to można tylko do niemowlaków, a nie każdemu to pasuje (np. ja nigdy nie podjęłabym się tego, bo umarłabym tam z nudów wśród tych papek, kupek i innych "atrakcji" :lol: )
a filmik polecam zrobić. Mnie, myślę, bardzo pomógł -
malina90 > 28-06-2010, 12:14
ja też chyba ten filmik zrobię ... Room mam od tygodnia i ani jednej wizyty rodziny -
maria_kujpom > 28-06-2010, 20:02
W takim razie zdecydowalam, hm. ja tez zrobie ;P
Ell obejrzalam Twoj filmik, twórczy.! Powiedz mi w jakim programie go robilas? W Picassie? ;> -
quaantaa > 29-06-2010, 0:27
Witam dziewczynki :*
ja również planuje wyjazd w takim terminie
dzisiaj dostałam mojego 1go matcha
tak w skrócie:
rodzinka z MO, 15 min do Saint Louis
3 dzieci: chłopiec 9, dziewczynka i chłopiec 3
Lubią podróżować, chodzić na koncerty, na zakupy i takie tam, aaaa matka jest from China
to by było na tyle, zobaczymy co będzie dalej -
ell > 29-06-2010, 7:45
[quote name="maria_kujpom"]
Ell obejrzalam Twoj filmik, twórczy.! Powiedz mi w jakim programie go robilas? W Picassie? ;>[/quote]
haha... twórczy jak ja. Robiłam go w Windows Movie Maker -
alusss > 29-06-2010, 18:12
Hej...I ja się jeszcze dołączam do tego miłego grona wyjezdzających w podobnym terminie :lol: juz nie moge sie doczekać kiedy bede jedna nogą na pokładzie samolotu heh mam nadzieje ze szybko uruchomią mi ten room. :? -
martyna > 29-06-2010, 21:50
Skończyłam... dużo czasu mi to zajęło ale się sprężyłam i uzupełniłam aplikacjęteraz czekam co nastąpi