• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Jakie agencje polecacie?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Jakie agencje polecacie?

• Jakie agencje polecacie?
  • Re: Jakie agencje polecacie?

Andzia81 > 25-09-2010, 9:28

Hej,

byłam au pair z CC i szczerze ją polecam. Może faktyczni piszecie, że jest droga, ale w USA nie zostaje się samemu z problemami, zawsze jest ktoś do kogo możesz się zwrócić o pomoc, począwszy od LCC, przez Boston, dyrektora programowego, a skończywszy na biurze CC w Warszawie. Nie wiem czy prowork czy gawo, które tak zachwalacie też zajęłoby się tak profesjonalnie problemami, skoro są tylko pośrednikami. Poza tym dokładnie przeanalizowałabym koszt ubezpieczenia w prowork skoro piszecie że rozszerzone jest w cenie.. Szczerze powiem przed wylotem szukałam innych ubezpieczeń na rynku, by załatwić to sobie we własnym zakresie coś w stylu EURO26 jakie jest w Europie i nigdzie nie dostałam takiego zakresu co w CC za te pieniądze... A poza tym firma ubezpieczeniowa z którą współpracują, szwedzka notabene, jest z nimi od wielu lat więc doskonale wie co potrzebne jest au pairkom

sikorkaxx > 15-11-2010, 22:18

e tam agencja agencją wg mnie....wszystko zalezy od rodziny jaka sie z tb skontaktuje )

ja np bylam przekonana ze wyjade z CC a jednak Prowork znalazl mi moj prefect match !

aivie > 16-11-2010, 5:38

ja jestem bardzo zadowolona z Proworku bo nawet kiedy juz bylam w stanach i mialam rematch to agencja byla caly czas ze mna w kontakcie i pomagala mi. Takze nie skonczylo sie tylko na znalezieniu mi rodziny ale nadal interesowali sie co sie ze mna dzieje i interweniowali w amerykanskiej agencji w mojej sprawie.

sikorkaxx > 24-11-2010, 11:28

no wlasnie...coz zawsze beda istniec 2 grupy ktorzy sa zadowoleni z agencji i odwrotnie...wszystkim nie idzie dogodzić a gdzie wczesniej mieszkalas?

aivie > 24-11-2010, 22:00

wczesniej bylam w East Patchogue na Long Island. Agencja amerykanska nie wiedziala co ze mna zrobic bo pierwszy raz im sie zdarzylo zeby kos sie od rodziny po 3 dniach wyprowadzil

89dzoana89 > 24-11-2010, 22:42

[quote name="aivie"]wczesniej bylam w East Patchogue na Long Island. Agencja amerykanska nie wiedziala co ze mna zrobic bo pierwszy raz im sie zdarzylo zeby kos sie od rodziny po 3 dniach wyprowadzil [/quote]

Z jakiej agnecji jechalas?

I czemu juz po 3 dniach sie wyprowadzilas? :mrgreen:

Kasia_92 > 02-12-2010, 21:42

[quote name="sikorkaxx"]e tam agencja agencją wg mnie....wszystko zalezy od rodziny jaka sie z tb skontaktuje )

ja np bylam przekonana ze wyjade z CC a jednak Prowork znalazl mi moj prefect match ![/quote]

Zgadzam się, że wszystkie agencje są w jakiś sposób podobne do siebie. Najważniejsze, żeby znaleźć jak najlepszą dla siebie rodzinę Mam pytanie na temat zdjęć-na stronie Proworku przeczytałam, że muszę dać im zdjęcia, które przedstawiają mnie i rodzinę z dziećmi podczas zabawy. Czy oni na prawdę zwracają na to uwagę? Czy któraś z Was jadąc z Proworku nie dostarczyła im tych zdjęć?

sikorkaxx > 02-12-2010, 22:48

a jakie inne bys chciala dodac?

Kasia_92 > 02-12-2010, 22:51

[quote name="sikorkaxx"]a jakie inne bys chciala dodac?[/quote]

Chodzi o to, czy koniecznie trzeba te zdjęcia dodawać, bo dziećmi się często zajmowałam, ale nie mam praktycznie żadnych zdjęć, na których jestem z nimi

sikorkaxx > 02-12-2010, 22:54

to sie o nie postaraj, napewno ci sie uda! jednak jesli chcesz miec porzazdna aplikacje jest to niezwykle wazne miec duzo fot z dziecmi

pomysl sama, jak ty bys wybierala au pair dla swoich malych to jednak wolalabys widziec duzo fot z dziecmi ! ( no jednak pierwsze wrazenie sie liczy......
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna