-
-
Re: Karty zniżkowo - ubezpieczeniowe
z_t > 05-06-2011, 15:42
Wie ktos ile mniej więcej się czeka na taką kartę? bo u mnie sytuacja sie rozwija i może pojadę do madrytuale to jeszcze nie jest na 100% jak to u mnie bywa wszystko jest na ostanią chwile -
dosiunia > 05-06-2011, 15:58
ISIC 4 dni wyrabiają od zaksięgowania kasy na koncie plus przesyłka jakieś 2 dni, czyli tydzień, ale wiem, że można w biurach podróży to może na miejscu?? -
agnieszka89 > 05-06-2011, 18:24
Jak ja robiłam sobie kiedyś EURO26 w biurze podróży to od ręki wyrabiali, tylko trzeba było przyjść ze zdjęciem odpowiedniej wielkości -
pryncypia > 05-06-2011, 19:21
Ja robiłam ISIC w biurze podróży (wykaz tych biur jest na stronie ISIC), została mi zrobiona od ręki
A zdjęcie to mi pani przycinała, bo było za duże, więc wszystko jedno czy jest to normalne dowodowe, czy troszkę mniejsze. -
Aisling > 09-06-2011, 18:38
Ja dzisiaj odbierałam Euro 26 i rzeczywiście widzę, w książeczce, że trochę tych zniżek jest. W pizzeriach i innych. A co do zdjęcia.. Haha. Dałam dowodowe, ale obie (z panią) się zastanawiałyśmy, czy po obcięciu nie zostaną mi tylko oczy i nos. Jednak jakoś dało radę. Ale wymiar musi być mniejszy. Na szczescie nie wymagaja kombinowania, zmniejszania zdjęć, wystarczy je przyciąć. -
Saiisuke > 10-06-2011, 10:21
Z tymi zdjęciami to głupota, ciekawe czemu nie można przynieść jpg na pendriveie. Wtedy można na kompie ustawić dowolne wymiary. Bo ta karta to taka jak kredytowe? no bo rozumiem jakby to zdjęcie przyklejali jak do legitymacji szkolnej. -
sylwiaQ > 10-06-2011, 11:19
Ja jak kiedyś miałam kartę EURO to zdjęcie miałam przyklejone i tak przylaminowane. -
Saiisuke > 11-06-2011, 1:23
Od dzisiaj jestem posiadaczką karty Euro26zdjęcie rzeczywiście przyklejone i do tego trochę krzywo. Zniżki nie powalają na kolana, ubezpieczenie też nie. Ale za cenę 73 zł na rok nie ma się co za wiele spodziewać. Ogólnie wszystko szybko, może z pięć minut posiedziałam w biurze podróży. -
Aisling > 12-06-2011, 18:54
Moje też krzywo przyklejone, w dodatku gorna czesc zdjecia przyslania polowe napisu Euro ale nie szkodzi. Juz wczoraj mialam okazje korzystac ze zniżki w Dominium 40 % na pizze, ale poza tym, rzeczywiście średnio oszałamiające te zniżki. Ale można gdzieś jakąś zlotówkę zaoszczędzić jakby się uprzeć ;P -
LINKA1 > 27-06-2011, 11:44
ej co ja mam zrobić jeśli ukończyłam 27 rok życia i chce się ubezpieczyć wlutuje do Anglii (Londyn) we wrześniu ...help