-
-
Re: Polang Europe Ltd- tanie przelewy pieniedzy do polski
shante > 06-07-2009, 19:51
[quote name="cailet"]Martwi mnie natomiast, że w ramach usług nic o przelewach pieniędzy nie ma! Tak czy inaczej sprawa jest dziwna.[/quote]
Właśnie, też na to zwróciłam uwagę. Niby jest obrazek z napisem 'Sprawdź jak łatwo i bezpiecznie możesz przelać swoje pieniądze', ale gdy chcę kliknąć na 'więcej', to nie ma takiej opcji. No cóż, nie postarali się. -
cailet > 06-07-2009, 19:52
Ja bynajmniej też nie ufam, tym bardziej, że w googlach i tak występują tylko na forach, co jest zupełnie dziwne. Nie mówiąc już o tym, że wszystkie te wypowiedzi na forach brzmią dokładnie tak samo. Inna sprawa, że podobno głównie zajmują się rozliczaniem podatków, a na forach tylko się przelewami chwalą.
jak dla mnie to to śmierdzi na kilometr !!! -
cailet > 06-07-2009, 20:10
Cytat:witam, ja także zastanawiałam się czy warto zaufać tej firmie, ale skoro pierwszy przelew za darmo
- Sob Lip 04, 2009 3:18 pmzadzwoniłam i jak najbardziej jest to aktualne.
[quote name="_marlena"]ale ja sprawdziłam tą firmę osobiście i wiem że ich oferta "pierwszego przelewu za dramo" jak i późniejsza cena przelewów jest jak najbardziej prawdą
jak nie wierzysz mi na słowo to sama sprawdź ![/quote] - Pon Lip 06, 2009 6:23 pm
---> albo mi się wydaje, albo te dwie wypowiedzi dzieli jakieś 48 godzin i to w dodatku weekendowych. To jak długo sprawdzałaś tę firmę, że jesteś w stanie mi zagwarantować, że jest sprawdzona? Jeden przelew zdążyłaś z nimi zrobić i to w weekend?
Już nie mówiąc o tym, że wybacz, ale logujesz się na forum parę dni po tym, jak ogłoszenie się pojawia i jedyne, co masz do powiedzenia to to, że firma jest sprawdzona. Tylko ja mam z tym problem? Chyba nie. -
dominikan@ > 06-07-2009, 20:14
Słuszna uwaga Cailet
No to Marlena powiedz nam gdzie operujesz?? -
cailet > 06-07-2009, 20:34
Hmm... a jeszcze zrobiłam mały rekonesans. Wszystkie posty na tych forach w sprawie tej szacownej firmy, która wg swojej stronki od 2002 roku działa, to wszystkie są z ostatnich 2 czy 3 miesięcy! Swoją drogą... znalazłam też stronkę z informacją (jedyna stronka angielska, na której ta firma się pojawia, co też powinno dać do myślenia!!!) i to jest jakaś informacja publiczna, w każdym razie pisze, że bodajże od 2008 czy 2007 działa firma. Taka rozbieżność? Chyba nienormalna. Oczywiście firmę polecają zawsze nowi użytkownicy forum, którzy poza tym nie mają zupełnie nic do powiedzenia.
Więc jak dla mnie to mam tylko tyle do powiedzenia... Jak ktoś chce, niech korzysta. Ale potem nie płakać, że coś poszło nie tak, jak powinno!
PS. Sorry, że się rozwlekam, ale kurde, nie mogę po prostu czegoś takiego odpuścić. Nie wiem, czy "firma" jest rzetelna, czy nie. Wiem, co widzę, a wszystko wskazuje na to, że w najlepszym wypadku jest to firma raczkująca, która próbuje się jakoś wybić. W najgorszym... no cóż same sobie dopiszcie.
Jedno jest pewne. Poza tymi żałosnymi próbami "polecenia", nie ma w necie żadnych negatywnych opinii na temat firmy. Co oczywiście może niewiele znaczyć.
Tyle.
PS2. A jednak nie umiem odpuścić
http://www.polang.com/ ---> to tak jak ktoś chce. Szczególnie logo firmy i adres mi się podobają. Ale... to tylko ja -
Yoanna > 08-07-2009, 1:52
a co z adresem nie tak?
firm oferujacych takie przelewy z uk do pl jest mnostwo, najczesciej oglaszaja sie w gazetach typu cooltura czy polish express.
nigdy nie korzystalam i nie skorzystam, ale z tego co slyszalam to przelicznik jest dosc niekorzystny