• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Wiza USA aktualności

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Wizy

• Wiza USA aktualności

• Wiza USA aktualności
  • Re: Wiza USA aktualności

kamysia > 21-05-2009, 15:27

.

dominikan@ > 21-05-2009, 16:01

A powiedz mi jeszcze czy jak wypełnialać DS- 156 to mogłaś coś wpisac w tych 3 pytaniach nad kodem kreskowym na 3 stronie??? Bo agencja mi powiedziała ze mam wpisac NIE DOTYCZY ale ja nic nie moge tam wpisac moge zostawic je puste?

dorotkaaa > 21-05-2009, 21:47

wchodze na ta strone (us.info.pl) skad mam pobrac DS-156 i nie chce mi sie ten formularz otworzyc, ani ten formularz do DHL-a ;/

mam spotkanie za tydzien w piątek

Kamysia gratuluje wizy

dominikan@ > 21-05-2009, 22:14

Dorotka mas zinnego linka. Wchodzisz na tego http://polish.poland.usembassy.gov/ potem na Visas to the U.S potem Forms i DS-156 Nonimmigrant Treaty Trader/Investor Application(poprawione). Pamietaj ze wniosek powinien byc w języku ang.

dorotkaaa > 21-05-2009, 22:34

Dzięki dominikan@ Ty pisałaś cos o jakichs pytaniach na 3. stronie DS-156. Ja na DS-156 mam tylko 2 strony, i nie ma kodu kreskowego tylko takie miejsce na kod kreskowy i to jest na pierwszej stronie ;/

Mozliwe ze mam jakies stare formularze?

kamysia > 21-05-2009, 23:31

.

dominikan@ > 21-05-2009, 23:34

Dokładnie tak jak napisała Kamysia.

Kamysia ale ja dostałam przykładowe wypełnione formularze z P i tam na tej 3 stronie nad kodem kreskowym pod nazwiskiem mam niby wpisac nie dotyczy ale jak ta strona się sama pojawiła to ja już nic nie mogę do niej dopisać. Czyli rozumiem że mam ją zostawić pustą i na niej nic nie dopisywac??

kamysia > 21-05-2009, 23:37

.

dominikan@ > 21-05-2009, 23:41

WIem wiem tylko chodzi o to że chciała go wypełnić zgodnie z tymi ktore dostałam z P ale ze ostatnia strona się sama jak to nazwałaś "generuje" to nic nie mogłam tam wpisac mimo iż moje przykładowe egzemplarze mają wpisane że nie dotyczy. Jak dla mnie nie dotyczy a pusta rubryka to to samo ale wiesz dla ambasady może może nie koniecznie.

kamysia > 21-05-2009, 23:45

.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia