-
-
Re: Jakie pytania zadawać Host Rodzinie
dominikan@ > 22-05-2009, 13:10
A no to super sprawa z tą listą! Ciekawe czy ja też taką dostanę bo fajnie by było lecieć z kimś a nie samemu. Musze zapytać w P. -
kamysia > 22-05-2009, 13:16
. -
marlenao > 22-05-2009, 14:39
w proworku też sie dostaje taka liste. Przynajmniej tak mnie poinformowano w biurze -
kamysia > 22-05-2009, 14:40
. -
karolinka > 23-05-2009, 22:57
ja mam troche inne pytanie...(nie wiem, czy to juz pisałam, bo mam problemy z netem)
czy trzeba byc b.uczciwym wypelniajac taka aplikacje..?
gl. chodzi mi o to, ze czasem zdarza mi sie palic, kiedys palilam powiedzmy, ze nalogowo..a teraz to tylko do piwka;]
ale nigdy w domu u siebie nie palilam a przydzieciach to juz wogole do głowy mi to nie przyszlo... -
dominikan@ > 23-05-2009, 23:30
Karolina wg mnie to jest tak że jak teraz będziesz szczera i w aplikacji zaznaczysz ze palisz ale ze bedziesz palila tylko poza domem to powiedziala bym ze masz 95% ze nie zglosi sie do ciebie zadna rodzina. Natomiast jesli napiszesz ze nie palisz (a rodzina bedzie niepaląca) i ktoregos dnia wrocisz do domu i wyczuja od ciebie fajki badz znajda je niby przypadkiem w pokoju to mogą zarządaz zmiany au pairki. Więc lepiej nie ryzykować. -
karolinka > 23-05-2009, 23:37
hmm czyli lepiej pomału już rzucać?ale jak im powiem, ze byłam na imprezie, a wiadomo tam sie pali, choc sama bym nie palila..to tez sie moga przyczepic? -
dominikan@ > 23-05-2009, 23:43
Karolina osoby niepalące palacza wyczują od razu. Inaczej czuć fajkami od kogoś kto był w klubie i poprostu przesiąkł dymem a inaczej od kogoś kto pali nałogowo. -
kamysia > 25-05-2009, 11:40
. -
marlenao > 25-05-2009, 15:00
Ja też palę i też zaznaczyłam, że nie palę. I postanowiłam sobie że do konca lipa jeszcze bede palic a pozniej to juz finito z fajkami ;F