• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Manchester

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Spotkania

• Manchester

• Manchester
  • Re: Manchester

Summertime > 08-04-2009, 18:26

Ludzie, nikt nie wybywa do Manchesteru? Ja będę w Hale Barns, więc bliskie okolice

agaaacisko > 14-03-2011, 16:43

Cześć dziewczyny! Widzę, że dawno tutaj nikt nie zaglądał. Ja wybieram się w okolice Manchesteru końcem marca... i chętnie poznam dziewczyny, które już tam są!

dodzia162 > 11-04-2011, 14:35

Hej Au Perki W maju wiebieram się do rodzinki w Simonstone in lancashire ... to jest niedaleko Manchaster, Liverpool , Leeds jest to mój 1 wyjazd, i fajnie by było mieć kogoś w pobliżu czekam na opowiedziec . buziaki

nati01 > 19-05-2011, 18:18

dodzia - i jak zaczełaś już swoja przygode jako au pair? planujesz dluzszy pobyt czy na okres wakacyjny? Ja tez pierwszy raz wyjezdzam na poczatku lipca- wyspa Anglesey (polnoc Walii) ale niestety wątpie czy beda w okolicy jakies inne au pairki ;p

dodzia162 > 19-05-2011, 18:37

Heej tak siedze tutaj od 6 maja jak narazie jest fajnie, nie mam na co narzekac, rodzinka super itd. jedyne czego mi tutaj brakuje to znajomych.... bo praktycznie caly dzien siedze sama w domu, wyjde z psami jedynie ale nie ma z kim pogadac. Hostka mnie caly czas poznaje z jej znajomymi i szuka mi ludzi w moim wieku, ale na poczatku wiesz jak to jest A ja zostaje tutaj chyba do maja 2012 jak wszystko bedzie ok szczerze mowiac w ogole nie wiem gdzie TY bedziesz, musze zaraz sprawdzic na mapie Powodzenia !

nati01 > 21-05-2011, 19:03

aha no tak początki zawsze trudne ;p a wyjeżdżając bardzo dobrze znałaś język czy miałaś troche obawy że sie nie dogadasz na początku?;p Ja ciągle sie ucze ale najwazniejsze żeby przełamać bariere jezykowa ;p i troche sie boje ze bede mieć jakąś blokade pierwsze dni albo nie bede ich rozumieć ;p a jakimi dzieciaczkami sie zajmujesz w jakim wieku? jakoś specjalnie bedziesz organizować im czas, zabawy?;p

BootyGi > 29-06-2011, 16:46

Hej dziewczyny,

ma któraś ochote spotkac sie w Manchesterze lub okolicach na kawe, zakupy itp?

dodzia162 > 29-06-2011, 18:37

Ja chetnie 2134695 moje gg odezwij sie

ilo_onka > 12-07-2011, 23:24

hej !

Ja tez wybieram sie w czwartek jako au pair do Haslingden blisko manchester/u liverpoool jestem chętna na jakies spotkanko

kalciaa > 10-11-2011, 21:44

Wiotam. Obecnie mieszkam niedaleko kendal. Jesli jest ktos z okolicy i ma ochote sie spotkac prosze o wiadomosc na maila <a href="mailto:kalciaa@gmail.com">kalciaa@gmail.com</a>

pozdrawiam

Agnieszka
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna