-
-
Re: Au Pair USA 2013! cz.2
balbina > 22-02-2013, 17:49
Ooo no to super!
To rodzinki będą się za jakiś czas odzywać
a mam pytanie - czemu najpierw jedziesz do UK? Podszkolić swój angielski ;>
PaulaW - a złożyłaś już podanie o paszport?;> -
DaisyyUSA > 22-02-2013, 17:53
Hmm no to napewno też, poza tym też chce mniej wiecej sprawdzić jak to wygląda. Poza tym siedzieć tu całe wakacje ? Jakos nie za bardzo mi sie to uśmiecha, ostatnio sie przekonałam jeszcze bardziej że ludzie to k.. no wiecie . haha. Poza tym, chce też zwiedzić jak najwięcej, Jak pojade do USA we wrześniu to dzieci będą już chodziły do szkoły więc będe miała też więcej czasu dla siebie. Coś w tym stylu . -
paulaw > 22-02-2013, 17:55
[quote name="aguta"]PaulaW - a złożyłaś już podanie o paszport?;>[/quote]
Nie bij... nieNie ma kto ze mną jechać, moja rodzina mnie nienawidzi. Tata powiedział, że we wtorek, ale mówił też że w zeszły piątek, więc nie wiem już sama, chyba wsiądę w pociąg i sama pojadę, muszę tylko zorientować się jak to wygląda i co wziąć.
[quote name="DaisyyUSA"]Jak pojade do USA we wrześniu to dzieci będą już chodziły do szkoły więc będe miała też więcej czasu dla siebie.[/quote]
Każda z nas tak myślała, a teraz wszystkie chcemy wyjechać przed wakacjami albo w lipcu -
DaisyyUSA > 22-02-2013, 17:56
Dlaczego ? -
balbina > 22-02-2013, 17:58
no miałam na myśli - czemu nie jedziesz wcześniej do USA
No tak czy siak jak wyjedziesz we wrześniu to za rok w lipcu i sierpniu będziesz musiała pracować
Paulaw - Ty jeesteś jakaś nienormalna! Jęczysz nad tymi dokumentami a nawet wniosku nie złożyłaś - paszport dostaniesz za 1-2 tygodni czyli romm otwarty hm?? no zanim tam pojedziesz,.... może w połowie maja będzie - good job maleńka!
Ktoś Ci jest winien kopniaka w dupe ;x -
DaisyyUSA > 22-02-2013, 17:59
Niby tak ale nie chce skakać odrazu na głęboką wode ;p -
paulaw > 22-02-2013, 18:01
Bez żadnego powodu, po prostu... chcemy już wyjechać. Chciałam czekać do września, ale jednak umowę podpisałam na czerwiec-wrzesień, także mi to obojętne teraz, oby znaleźć rodzinę.
Aguta - no co ja mam zrobić, płaczę mojej mamie (dosłownie), żeby ze mną pojechała, że jej zapłacę za paliwo, że to i tamto, a ona się wymiguje remontem w domu, a ojciec mówi, żebym poczekała bo dwa dni mnie nie zbawią. A jak mu powiedziałam, że już tydzień odłożyłam, to mi nie odpowiedział. Już mi brak słów na niego, ale płaci za wyjazd, więc nie narzekam i cierpliwie czekam... także za miesiąc może mi room(y) otworzą. -
balbina > 22-02-2013, 18:01
Gorzej jak trafisz na niefajną rodzinę i nie będziesz chciała do USA.
a do UK z gawo ejdziesz czy sama?
to oni Ci zaproponowali taki plan?
Paula jedz sama, nie jesteś małą dziewczynką
Nie wiem czemu jeszcze tego nie zrobiłaś ;x -
paulaw > 22-02-2013, 18:05
[quote name="aguta"]Paula jedz sama, nie jesteś małą dziewczynką
Nie wiem czemu jeszcze tego nie zrobiłaś ;x[/quote]
Czekam do poniedziałku, teraz już nic nie zrobię. Jeżeli ze mną nie pojedzie, to pojadę sama, ale wtedy 33 zł za bilet, 70 zł paszport, +/- 20 zł eeeeh nie stać mnie na takie wydatki odkąd zaczęłam zbierać na 200$ -
DominikaDomi > 22-02-2013, 18:36
[quote name="paulaw"]Powiem wam tylko, że wysłałam 7 zdjęć do GAWO i akceptowali mi tylko jedno, te którego myślałam, że nie zaakceptują... super[/quote]
Dziwni. Ja jak do Gawo aplikowalam to w ogole nie wysylalam im zdj tylko o razu na strone wstawilamIzka powiedziala, ze sa super i moga zostac. Nie wiem co im moze nie pasowac w tych zdjeciach. Wazne, zeby nie byly nagie, polnagie i z uzywkami.