-
-
Re: USA styczeń / luty 2013!
agnieszka89 > 03-10-2012, 11:10
no nie wiem do końca, ale jak wchodzę na swoją pocztę na gmailu to po lewej stronie jest napisane czat i można wybrać dostępny, niedostępny i tam też można było podłączyć videoczat.
Tylko nie wiem jak się połączyć przez to. -
balbina > 03-10-2012, 11:40
ooo ja też się wpisuję, oczywiście może wyjśc tak, że trochę później niż w styczniu wyjadę, ale na razie taki jest plan
Trzeba doskonalić swoje profile to będziemy miały do wyboru sporo rodzin -
agnieszka89 > 03-10-2012, 12:00
Cieszę się, że jest nas coraz więcej. Może jednak nie będę leciała sama, ale niestety jest wielce prawdopodobne że będę jedyną polką na szkoleniu.
Jeszcze jedna polka miała lecieć w lutym z CC ale zmieniła datę na czerwiec :/
I chyba masz rację angelaa że ten videoczat na gmailu jest połączony z google+ -
balbina > 04-10-2012, 17:06
spokojnie, spokojnie ziomeczku : D
Do stycznia czy lutego masz kupe czasu, także z pewnością ktoś do Ciebie dołączy - tym bardziej, że jest to CC - chyba tylko ich ulotki można znaleźć gdzieś na ulicy
i chyba są najczęściej wybierani, tak mi się wydaję, ale to tylko moje odczucia ;x
Wiesz, lot samolotem też trwa sporo, (a właściwie z przesiadkami trać to może nawet 30 h ;x - moja sąsiadka lata do stanów i tyle jej to zajmuje czasme ;x )
także myślę, że będzie ktoś z toba leciał - może nawet ja -
agnieszka89 > 04-10-2012, 21:33
Oby, obyA ty aguta z jakiej agencji jedziesz?
Masz już otwarty room, jakieś rodzinki? -
balbina > 05-10-2012, 0:02
mam room w APC i IE, miałam dwie rodzinki, ale jakoś dobrze wyszło, że z nimi nie gadałamjeszcze sporo do wyjazdu, także nawet nie sprawdzam codziennie maila w listopadzie się powoli zacznie -
agnieszka89 > 05-10-2012, 10:00
W nocy miałam rozmowę telefoniczną z hostem. To była jakaś masakra. Praktycznie zdecydowaną większość tego co mówił rozumiałam, ale pomimo tego, że miałam przygotowane pytania już nie wiedziałam sama o co pytać, pomijając już fakt że miałam straszne opory przed mówieniem. Wypadłam po prostu tragicznie. I nie wiem co mam teraz robić czy umawiać się na jeszcze jedną rozmowę, tym razem na skype czy zrezygnować od razu z tej rodziny? Jestem rozbita. -
balbina > 05-10-2012, 21:56
Wiem co przeżywasz!
Hm... może jak oni się odezwał z chęcią rozmowy to wtedy?
Chociaż z drugiej strony nic nie stracisz kiedy umówisz się Ty z nimi na rozmowę
Moze druga rozmowa pojdzie dobrze?Wiesz oni ogarniąją operki, że się na początku zacinają itd. więc spokojnie -
agnieszka89 > 05-10-2012, 22:03
Hmm, jednak zniknęli dzisiaj z mojego profilu. jeśli by mi na nich na prawdę zależało mogłabym jeszcze do nich pisać itd, ale skoro sami zrezygnowali a ja nie jestem pewna czy ich chce to stwierdzam, że nie będę się starała na siłę ich zatrzymywać i próbować się bardziej przekonać. Dlatego czekam teraz na następna rodzinkę. -
balbina > 08-10-2012, 1:10
ja tam na lajcie, jeszcze nawet filmiku nie wkleiłam
a jak tam twoja sytuacja?
Czyli pytania typu
ile masz godzin opieki na dziećmi?
od kiedy masz prawko?
czy masz filmik?
no i z jakiej agencji jedziesz
właściwie przeglądnęłam na szybko Twojego bloga i już znam odpowiedzi na dwa ostatnie pytania