-
-
Re: Birmingham - informacje
karolinaajl > 13-12-2010, 13:02
a konkretniej?opowiedz coś prosze o mieście , ludziach itd;d -
Mała Mi > 13-12-2010, 13:03
Hej Karolina ja też lecę w styczniu do BirminghamJak długo tam zostajesz? To mój pierwszy wyjazd jako au pair i mam trochę stresik. -
karolinaajl > 13-12-2010, 13:07
Hej:_) to też mój pierwszy wyjazd jako Au Pair , cholernie się boje. Wstępnie na rok czasu , ale jak będzie to czas pokarze. O to fajnie , że do Birmingham. Szukam tam au pair i nie tylkoz którymi można by było sie umawiać na spacery i spotykać w wolnym czasie -
Yoanna > 13-12-2010, 15:29
za duzo nie moge powiedziec, bo bylam tam tylko dwa dni, ale to jedno z wiekszych miast w uk wiec zle nie bedzie! sklepow mnostwo wiec shopping na pewno udany bedzie, bary i kluby tez sa.. a jak bedziesz chciala skoczyc do londynu to nationalexpress ma czesto promocje, ze bilet za funta! ja za tyle wlasnie do birmi pojechalam -
karolinaajl > 13-12-2010, 23:06
jesteś/bylas Au Pairkurde , mam nadzieje ze jakos to bedzie.. sa na forum jakies au pair ktore są w birmingham ? piszcie dziewczyny -
karolinaajl > 05-01-2011, 20:11
Są na forum jakieś au pair ktore są w birmingham albo się tam wybierają?:_) piszciee;p -
moniczka1989r > 04-06-2011, 13:07
hej ja od 8 lipca 2011 bede w Birmingham i szukam au pair z okolic, czy na forum sa nadal jakieś dziewczyny co tam wyjechały?? -
jarosz > 01-07-2011, 20:25
Gdzie znajdujecie oferty rodzin? Jak myślicie chłopak ma szanse? -
amarr91 > 24-07-2011, 16:37
Oczywiście, że chłopak ma szanse. Tylko trzeba dobrze poszukać. A oferty znajdziesz na aupair-world.net.
Mnóstwo rodzin, na pewno znajdziesz coś dla siebie. -
Piotr > 06-11-2011, 1:10
[quote name="jarosz"]Gdzie znajdujecie oferty rodzin? Jak myślicie chłopak ma szanse?[/quote]
Zdecydowanie masz szanse ja jestem w Reading au-pair.Na au-pair world znajdziesz rodzinę lub gumetree tu już trudniej.
Co do tematu Birmingham,ja jestem w Reading miałem jakieś 2 godz pociągiem w jedną stronę i się nie bałem sam pojechać zwiedzić wypuścić się w miasto i wrócić w nocy do Reading.Bardzo duża aglomeracja druga po Londynie zdecydowanie dużo do zwiedzania,polecam.