• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Jaka agencja - Norwegia

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Jaka agencja - Norwegia

• Jaka agencja - Norwegia
  • Re: Jaka agencja - Norwegia

jasmina18 > 24-04-2013, 16:05

Drodzy administratorzy,

Macie prawo do stosowania cenzury na tym forum, jednak całego internetu nie uda Wam się dopilnować. To przykre, że blokujecie użytkownikom wolność słowa i kontrolujecie wszystkie posty, a te z negatywnymi uwagami o agencjach są odrzucane. Nie wiem czy forum czerpie z tego korzyści finansowe (zapewne tak, a przy takiej opcji życzliwość i dobro ludzkie się zupełnie nie liczą) czy też po prostu prowadzone jest przez jedną z tych agencji. Nie mniej jednak jeszcze raz chciałabym wyrazić swoje rozczarowanie taką postawą.

W przypadku, gdy mam do przekazania negatywne uwagi, to zrobię to. Jeśli nie w tym miejscu, to gdzieś indziej.

Pozdrawiam,

M.

balbina > 24-04-2013, 18:34

Droga M.

Prosze mnie nie irytować, bo nie wiesz ile pracy wkładam w to forum za to żeby posłuchać takiego zrzędzenia?

Od roku nie usłyaszłam DZIĄKUJĄ.

PS. Zanim się wypowiesz na ten temat to dowiedz się, dlaczego analizujemy posty NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW, a nie takie rzeczy gadasz, dobra? SPRZECZNE Z PRAWDĄ.

Nigdy nikomu nie edytowałam posta dlatego, bo dodał negatywną opinię o agencji!

Proszę ruszyć swoim mózgiem przed napisaniem kolejnych komentarzy, zgoda?

To może być trudne wyzwanie, rozumiem.

jasmina18 > 24-04-2013, 23:30

W takim razie nie rozumiem dlaczego jeden z moich postów, który zawierał negatywną opinię o agencji nie został zaakceptowany. Proszę się nie martwić o pracę mojego mózgu, zapewniam, że działa sprawnie.

Nie rozumiem też irytacji jaka się pojawiła z Twojej strony.

Ja się wynoszę z tego forum, bo nie toleruje miejsc, w których nie ma poszanowania dla wolności słowa.

Niemniej jednak, dziękuję administratorom za cały wkład włożony w prowadzenie forum.

Pozdrawiam.

jasmina18 > 24-04-2013, 23:35

No dobrze, cofam swoją irytację spowodowaną powiadomieniem (automatyczne powiadomienie na maila) o tym, że mój post nie został zaakceptowany. Zajrzałam w wątek i post jednak jest.

Przepraszam.

balbina > 24-04-2013, 23:40

Oczywiście, że jest.

Moja irytacja wynika z tego, bo jestem dobrowolnym użytkownikiem, nikt mi nie płaci przecież za poświęcony czas tutaj, a trochę schodzi na to forum szczerze mówiąc.

Bardzo możliwe, ze pojawił się taki mail, jeśli wysłałaś dwa razy taką samą wiadomośc (bardzo często się to zdarza - przypadek).

Wtedy akceptujemy jeden raz wątek, drugi odrzucamy - zapewne tak było.

Pozdrawiam i również przepraszam za nieopanowane emocje.

balbina
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia