• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Allie na wrzosowisku...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Allie na wrzosowisku...

• Allie na wrzosowisku...
  • Re: Allie na wrzosowisku...

Aisling > 18-04-2012, 14:01

allie, trzymam kciuki aby wszystko wyszło tak jak sobie wymarzyłaś. Ja bym tam osobiście nie wytrzymała dłużej niż tydzień (który pewnie spędziłabym z dawno zapomnianą z braku czasu książką), ale miejsce wydaje się piękne. Mam nadzieje, że będzie to te "Twoje miejsce".

I sluchaj, mysle, że z powodzeniem mogłabyś założyć sobie tego bloga! Nie musisz tam duzo kombinować, jak nie chcesz, może być najprostszy na świecie, pisany spontanicznie, chaotycznie nawet. Ja tam lubiałam, aby wszystko bylo idealnie, na swoim miejscu, zabierało mi to tak dużo czasu. Ale równie dobrze, pisanie posta na blogu może trwać tyle, co pisanie posta na forum. Tak więc, zastanów się! Jak już się zdecydujesz, z chęcią będę sledziła Twoją przygode )

Ah no i powodzenia z maturą. Piszemy ją już za jakieś dwa tygodnie, prawda? Haha. Ja też chyba troche bardziej żyje wyjazdem niż nią samą. Oby nam poszło jakoś.

allie > 18-04-2012, 14:13

Yoanna, no masakra z tymi bilatami.... Bilet na święta kupię chyba od razu po przyjeździe

Aisling, dziękuję! : ) Myślę, że jednak pozostanę tutaj skoro różnicy wielkiej nie ma, jak kogoś będzie interesowało to sobie czasem na forum zajrzy : )

kapsi > 18-04-2012, 20:11

Twój pokój wydaje się być taki angielski... Dom prezentuje się cudownie, wiek dzieci idealny, dwa kotki (<3)... Ależ Ci zazdroszczę! Mam nadzieję, że się tam odnajdziesz no i że za rok wylądujesz w Ameryce .

Będę śledzić!

allie > 18-04-2012, 23:13

Pokój akurat mi się średnio podoba, ale łóóóóżko! nie wstanę rano, takie wygodne się wydaje : D

kapsi > 18-04-2012, 23:54

No łóżko wygląda na niesamowite, ale pokój wydaje się być przytulny! Czekam na zdjęcia dzieciaczków

allie > 21-04-2012, 15:10

Jakby ktoś szukał rodziny to znajomi moich hostów szukają au pair z prawem jazdy ;-)

Nimell > 22-04-2012, 19:23

Też na wyspie Man? Kusząca propozycja, ale egzamin na prawko mam dopiero 10 maja ;P

allie > 22-04-2012, 19:45

Tak, na Man, mniej więcęj od połowy czerwca jedna rodzina, a druga to nie wiem

Nimell, a Ty nie jedziesz przez agencję?

Nimell > 22-04-2012, 19:53

Aplikuję do Stanów, ale ta wyspa mnie tak zauroczyła, że byłabym chyba w stanie przełożyć wyjazd do USA ;] tylko, że ja mogłabym najwcześniej pojechać końcem lipca..

allie > 22-04-2012, 19:57

To wyślij mi na pw swojego maila i jeśli masz to profil na au pair world. Prześlę mojej hostce
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna