• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

women > 11-12-2013, 0:26

Jeszcze nie jeszcze nie! Nie zamykamy.
    Misiaki !! Bo mnie tak naszło a Divertissante wie, że mam milion pomysłów na sekundę, sama czasem nie ogarniam.
    Także
    co z waszym sylwestrem?! Gdzie spędzacie jak?! Bo Ja właśnie (głębiej myślę) pomijam fakt, że mam już wiele pomysłów ale teraz kolejny że może gdzieś byśmy znalazły jakąś fajną lokalizację i spotkały się i spędziły sylwestra w naszym towarzystwie? To jest tylko myśl Ja tam się napaliłam ale generalnie macie jakieś plany konkretne czy nic nie wiadomo? Może Londyn? MOże Paryż a  moze po prostu Polska  Jak wpadniecie na coś, piszcie! a noż coś się uda  
    Mua Mua Mua women.

ewelinagr88 > 11-12-2013, 0:53

women swietny pomysl z tym sylwestrem, chociaz na wyjazd zagranice chyba zapozno bo bilety bardzo podrozaly zwlaszcza do Londynu, jest wolny tylko Berlin bardzo tanio z biurem podrozy lub cos w PL na domowce, szkoda ze ja odpadam bo1 stycznia mam wylot do UK i nie chcialabym byc na % lub spoznic sie na samolot, rany i pomysles ze to bedzie moj pierwszy sylwester w PL od kilu lat-pewnie bedzie nudny (byl juz Berlin, Egipt, Paryz i Wlochy to teraz bede sie nudzic na tej mojej dziczy)

women > 11-12-2013, 1:09

Stopem gdzieś samoloty są drogie ale zawsze można coś wypatrzyć! to lecisz 1 to spokojnie możesz imprezować a na % no cóż raz się żyje Berlin też brzmi ok ale nie przekonuje. a Domówka! Wszystko spoko w  Polsce ale są dziewczyny?! które mają na to ochotę ? Z chęcią sama bym coś zorganizowała ale w obecnej sytuacji tylko do rodziców hahaha a oni tego nie widzą a pozatym to nie większe miasto a tu z powerem musi być

Divertissante > 12-12-2013, 1:32

Women wariatka Ale też jestem za tym! Chociaż pewnie trudno będzie o zagranice, więc zbierzmy się te, które jesteśmy w Polsce! Wybierzemy jakieś najbardziej możliwe zbliżone do naszych domów duże miasto i coś pomyślimy )))))))))))

ewelinagr88 > 12-12-2013, 14:01

to moze Wroclaw????daleko macie??

women > 12-12-2013, 16:17

chodźcie do wątku http://www.forumaupair.pl/topic/1665-dzi...lbo-nie-d/  żeby nie robić bałaganu
    Jestem za wrocławiem chociaż będę w Krakowie, ale dla mnie to nie problem

Divertissante > 13-12-2013, 1:25

Spadamy stąd z tematem sylwka! Trzeba sprzątać bałagan

kasia110588 > 05-03-2014, 23:17

hejka mam pytanie, może jest mi ktoś w stanie pomóc..? wylatuje w kwietniu do USA, muszę mieć wypełniony medical form przez lekarza, mam to zrobione ale Londyn chce ode mnie potwierdzenia zrobienia próby tuberlinkowej (czy jakoś tak) albo zdjęcia rześlwietlenia klatki piersiowej. Czy ktoś z was przez wyjazdem tez przechodził jakieś dodatkowe szczepienie, zastrzyk? Zastanawiam sie, czy to jest dodatkowo płatne... z góry dzięki za pomoc! pozdr

yamisouls > 06-03-2014, 0:50

Jesteś w apia? Ja też musiałam dostarczyć potwierdzenie próby tuberkulinowej i wystarczył skan karty szczepień. Ta próba jest robiona jakoś pod koniec podstawówki więc na pewno ją masz zrobioną. A jeżeli jakimś cudem nie masz to to jest z kalendarza szczepień więc powinno być za free.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia