• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

ewelinagr88 > 29-11-2013, 16:35

NYC to nie moj dream hahahale dziwnym trafem mam rodiznki które mieszkają 30 min od NYC i to wszystkie 5 mieszkaja w okolicach NYC chyba zmienie nastawienie i zacze marzyc o rodzinkach z NYC to moze wkoncu pojawi sie ktos z poza NYC hahaha narazie jest jak na zlosc, kiedy nie chce NYC to rodzinki mam z NYC i okolic

Johnson > 29-11-2013, 19:07

hejj wszystkim
    jak tam ?:>
    co się dzieje
    byłby ktoś łaskawy mi streścić wszystko ?

vanessa > 29-11-2013, 20:33

Johnson -- tutaj zawsze tyle sie dzieje xD

Wiele z nas czeka na swoje perfect family Women została ciocia (jeszcze raz moje gratulacje ! ) Ewelina zmienila swoje plany i jak na razie ma zamiar podbijac Anglie czekajac tam na swoj perfect match z USA Rowniez tutaj pojawil sie temat prowadzenia zdrowego trybu zycia, cwiczen, diet Najwazniejszy temat tutaj to jednak nasze matche, opinie,  i inne spostrzezenia   Johnson - to tak w wielkim skrócie, może ktos cos jeszcze dopisze

Johnson > 29-11-2013, 21:34

Dzięki wielkie

Ktoś jakieś matche z NJ ?:>
    W szczególności wybrzeże....moje okolice ?

martaj > 30-11-2013, 14:12

Johnson, mam nadzieje ze jak mi sie uda wyjecha i bedzie to NYC lub okolice spotkasz sie ze mna

karolinkaa77 > 01-12-2013, 7:12

Johnson a co u Ciebie?? Ciągle wchodze na Twojego bloga w poszukiwaniu nowych notek a tu ciszaaa

martaj > 01-12-2013, 11:24

Też wchodze na Twojego bloga prawie codziennie i nic...... WTF ???

women > 01-12-2013, 13:07

tak Tak, Nessie. Dziękuję! Ale widzisz...za kolejne 7 miesięcy znowu będę ciocią haha!
    Zgadzam się z dziewczynami, gdzie się podziały Twoje Posty Johnson!
    Ewelina, zmień właśnie! Tryb myślenia, zapragnij NY to Ci się California pojawi...  Ale tak na prawdę, Ja myślę ze to kwestia agencji...IE mają siedzibę w NY o ilę się nie myślę więc może to ma na to wpływ.
    Ale czekaj, bo z APIA też masz z NY? To moje spotrzeżenia chyba szlag trafi ;-)

Dziewczyny, Matche? Cisza?

ewelinagr88 > 01-12-2013, 15:38

tak wlasnie ta fajna rodzinka jest z apia i ma 35 minut do NYC ale wole poczekac na sezon rodzinek kiedy bede miec wiekszy wybor  wlasnie ci co wyjechali do USA to na blogu cisza, zadnej nowej notki Doti, Balbina i Johnson gdzie sa jakies posty??czekamy z niecierpliwoscia na nowe ja mam dylemacik jak wiecie juz mam dosc PL- 3 miesiace tutaj to zadlugo wiec wole czekac gdzie indziej na perfect rodzinke z USA mam rodzinke ze Szkocji tylko 3 dni pracy kieszonkowe od 100-130 i nie znam tam nikogo albo kolo Londynu wiecej pracy -6 dni te same kieszonkowe i nie wiem co wybrac????moze doradzicie??/czy blizej Londynu za mniejsze kieszonkowe i wiecej pracy czy lajcik w Szkocji??/decyzje musze podjac do pon

Divertissante > 01-12-2013, 20:06

Ode mnie też dostaniesz opierdziel, Johnson! Nie ma zmiłuj, gdzie są notki?!?!?!
    U mnie nadal cisza, więc w sumie stoję w miejscu
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna