-
-
Re: Au Pair USA 2013! cz.2
ewelinagr88 > 28-11-2013, 1:33
women w sobote mam rozmowe z rodzinka ktora mieszka 35 minut od NY, maja dwoch chlopcow po 2 i 5 lat, jestem na nie ale bardzo nudze sie i niewiele brakuje mi do desperackiej decyzji i powiedzenia ,,tak lece" mam tez druga rodzinke mieszkaja w NJ dwie dziewczynki 12 i 15 lat, dziewczyny pociesze was bieganie mozna sobie odpuscic bo juz za zimno i zbyt slisko dla zdeterminowanych pozostaje silownia, zumba i brzuszki ktos chetny??hahahahhaha -
women > 28-11-2013, 1:46
śmiej się śmiej. My póki co z divertissante studiowałyśmy prezydentów ameryki hahahaha i ja jadłam mandarynki
Hej! bieganie jest fajne, w deszczu śniegu i jak jest wiatr, polecam!
Ale hola hola!
Masz dwa matche z NY i narzekasz ?! Twój akt desperacji Ci się niedługo udzieli więc uważaj ;p zaraźliwe ?
po pytaj, może tutaj dziewczyny znają kogoś z CA jakąś family ? -
ewelinagr88 > 28-11-2013, 14:12
haha ja tylko biegam jak jest mi zimno gdy musze isc do sklepu albo jak ktos mnie goni hahawszystkie 4 machte mam kolo NY i ani jednego gdzies w innej okolicy co do CA to bylam blisko ale zapozno sie dowiedzialam od kolezanki i nic z tego nie wyszlo wiec musze czekac do lutego albo dluzej, zobacze co mi sie trafi i napewno wkoncu cos wybiore -
Divertissante > 28-11-2013, 14:19
Nic nie mowiłaś o mandarynkach((
Tylko nie desperacja! To najgorszy doradca!!! I to w każdej sprawie, nie tylko wyjazdu. Laski nie narzekać, u was sie przynajmniej coś dzieje!!! A mnie już szlag trafia od tego czekania.Ale spokojnie , spokojnie, na każdego przyjdzie czas i znajdzie swoją PF)))))))))))) -
noelka > 28-11-2013, 16:13
Cześć dziewczyny, tak sobie od jakiegoś czasu czytam te wasze konwersacje na forumi pomyślałam, że może dołączę, bo co będę tylko tak patrzeć Jak się można domyślić - też chcę być przyszłą aupair. Na match czekam już sporo czasu - jestem w dwóch agencjach IE (ech...) i CC.
ewelinagr88 a próbowałaś na au pair world? Ostatnio jak tam byłam widziałam dwie rodzinki z Californii... Nie wiem tylko jak z odpisywaniem i odczytywaniem wiadomości tam, bo ja jakieś wysłałam ale żadnego odzewu jak narazie od tygodnia i Europa się tylko do mnie zgłasza raczej
Widzicie to ja mam odwrotnie, bo ja bym chętnie znalazła jakąś rodzinę z okolic NYC -
ewelinagr88 > 28-11-2013, 20:13
dziewczyny zmiana planow u mniejak wiecie jestem w dwoch agencjach postanowilam ze w jednej agencji zmienic kierunek na Anglię wyjazd juz moge miec od grudnia i co najlepsze agencja moze pomoc z matchowac mnie z kims, oczywiscie bede czekac na perfect family z USA z drugiej agencji ale taki wyjazd mi odpowiada bo nie ponosze tak duzych konsekwencji jak w Egipcie gdy zrezygnuje no i moim marzeniem bylo spedzic sylwestra w UK pozatym jest blizej i taniej do domu to sie nazywa 2 w 1 noelka strony internetowe sa bezsensu dla mnie gdyz jest duzo oszustow, pozatym wyjazd musi byc przez agencje a rodzinki albo sa nie w tej co ja jestem albo nie chca sie bawic z papierkami a jak dlugo czekasz na rodzinke??-ja od tego listopada mialam 5 matchow -
vanessa > 28-11-2013, 21:03
Ewelina muszę Ci powiedzieć, że to dobry pomysłJa też się zastanawiałam nad tym aby najpierw wyjechać do Anglii a potem do USA, ale ostatecznie pozostało tylko samo USA. -
noelka > 28-11-2013, 21:16
Ja też się zastawiałam/zastanawiam nad AngliąMyślałam też o Niemczech, bo trochę gadam po niemiecku. Ale chyba jednak najpierw coś anglojęzycznego bym wolała W IE czekam od końcówki września w zasadzie i od tego czasu miałam chyba 11 matchy.. ale albo było coś nie tak dla mnie, albo dla rodziny do której chciałam jechać. Ja w zasadzie łapię się wszelkich możliwości, chociaż właśnie na fcbooku, ktoś próbował mnie naciągać. Ale opisałam w SCAMIE. -
ewelinagr88 > 28-11-2013, 23:09
najbezpieczniej z agencja a co do moich planow to nie odstawiam USA tylko zamiast czekac w PL to wole jechac do Anglii i tam czekac.Noelka sama wiesz mialas 11 matchow i nic z tego ja mialam tylko 5 wiec wiesz jak to sie dluzy ten wyjazd. Do Egiptu pojechalabym ale za zerwanie kontraktu sporo trace a taki wyjad do Anglii kosztuje mnie tylko koszt biletu poza tym zarobki sa wieksze w Anglii niz w EgipcieAnglia to tylko sposob na przeczekanie trudnego okresu oczekiwania rodzinki i zarobienia troszke kasy ale nie odstawiam USA na pozniej -
Divertissante > 29-11-2013, 2:13
noelka! NYC to my DREAM! <3 ale nie ma też to dla mnie aż takiego znaczenia, generalnie chciałabym kogos z dużego miasta, bo sama w wiosce mieszkam
nessie - ja również o tym myślałam! ostatecznie jeśli do polowy grudnia nic sie nie zmieni, od stycznia jade do europy ale nadal bede szukac PF z usa
dziewczyny czekamy czekamy! spokojnie