-
-
Re: Au Pair USA 2013! cz.2
Baskah > 26-11-2013, 11:04
poki co maila mi napisali. mysle co odpisacz fejsa, listu i zdjec wydaja sie super przemila rodzina mieli juz 4 au pair i z kazda spedzili cudowny rok list jest stary bo tam jest napisane ze to bedzie ich pierwsza au pair Ogolnie w sumie pozytywne wrazenie. godzina do CHicago chyba nie jest zle... czas pracy od 7.3 do 5.30pm i czasem weekendy bo rodzine lubia spedzac razem czas... i mam samochod który moge uzywac w ciagu dnia i weekendy
ah bardzo aktywna rodzina... maratony wedkarstwo, lodka, sportyale to chyba wiekszosc amerykanow tak ma
nazwisko brzmi polsko ale nic o tym nie pisza.
dzieci to 10.8.6.5 lat! chyba maskara ;p przyjaciolka mowi ze beda mieli beke z mojego angielskiego... bo mam akcent bardzo twardy ^^ -
women > 26-11-2013, 11:10
Brzmi nie źle!!!
A aktywnie czas! Uważam, że to jest dobre. Nie zawsze musisz gdzieś z nimi jechać, a to super opcja na nudę jeśli Cię dopadnie
A ilość dzieci - to zależy jakie są w jakim wieku i czym się zajmują....Nie rezygnuj bo jest czwórka- spokojnie -
Baskah > 26-11-2013, 11:15
boje się troszkę chłopca niepełnosprawnego. widze jezdzi na wozeczku (nie problem, zawod moj to takie wlasnie osoby) ale widze ze go nosza ... czyli nozki ma zupelnie niewladne. Ja mam problem z kregoslupem i dzwigac za duzo nie moge... od czasu do czasu ok ale jak mam caly czas go nosic :<
maja zajecia aktywne ale ogolnie zobaczepogadam z nimi
chciałam trafić do kasas city albo colorado bo tam mam kandydatów na meża (oczywiscie zartuje :> ale rozmawiam z nimi juz od roku i sie nie moga doczekac jak przyjade^^) -
ewelinagr88 > 26-11-2013, 12:14
baska gratulacje wreszczcie cos sie ruszyloja tez mam juz 2 matche od wczoraj obie rodzinki sa kolo NY jedna ma 2 dziewczynki a druga dwoch chlopcow ten wyjazd do Niemiec to jest pewny ale po znajomosci tylko ja w ostatniej chwili zrezygnowalam i babka byla zla na mnie, ale moja kolezanka tam jest i mowila ze nie jest az tak ciezko ale wiadomo to nie 5 gwiazkowy hotel ze spa tak jak dotychczas pracowalam, moja kolezanka byla tam wiele razy wiec jest to sprawdzone -
women > 26-11-2013, 12:32
taki okres chyba, że się coś dzieje! super. Ewelina cos więcej pisz
Baskah w takiej sytuacji, zdecydowanie powinnaś uważać. A masz w liście lub w aplikacji że masz problemy z kręgosłupem? Szukasz męża! haha
Ewelina gdzie masz te matche w IE? tam można mieć jedna rodznię zgadza się? No chyba że z APIA ;d
Mimo wszystko to ciężka robota tak myślę i wymaga niezłego samozaparcia!! -
Baskah > 26-11-2013, 13:04
Mam w liscie zaznaczone, ze jestem niepełnosprawna :>
Oni sami mnie szukają ;p ja nie ^^ słyszeliście o Interpals? Właśnie tam mnie znaleźli ... w sumie mam juz 5 stanów różnych gdzie miałabym z kimś iść na randkę ;p Ale serce moje należy do Nebraski i Kolorado ^.^
Pogadam z nimi i zobaczymy jak to wyjdzie -
Divertissante > 26-11-2013, 14:44
Super dziewczyny, trzymam kciuki! Piszcie od razu po rozmowach jak wrażenie!) Ja uważam, że zawsze warto porozmawiać, nawet jeśli z góry wiesz, że danej HF nie chcesz, a nóż są tak tobą zachwyceni, że dla ciebie coś odpuszczą (np udostępnią auto ) -
ewelinagr88 > 26-11-2013, 15:02
od listopada 4 matche w IE i jeden w apiaw IE tez mozna miec jedna rodzinke natomiast w apia 4,o matchach napisze na blogu zeby nie zanudzac tutaj -
Baskah > 26-11-2013, 16:47
też muszę wziąć się za tego mojego bloga... -
ewelinagr88 > 26-11-2013, 20:09
baska chyba musimy zaczac nowy blog hahaha - metamorfozygdzies napisalas o stresie +20 kg hahaha ja zaczynam cwiczyc ale czasem brak motywacji