• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

ewelinagr88 > 25-11-2013, 14:08

haha doswiadczenie mam ale tez jestem wymagajaca co do rodzinki chce jechac do CA jak moje kolezanki dlatego wiem, ze dlugo bede czekac, oczywiscie lokalizacja to nie wszystko ale z doswiadczenia wiem ze nawet jak jest ciezko a sa fajne miejsca gdzie mozesz sie oderwac i zapomniec o pracy daja lepsze samopoczucie i chyba dzieki temu wytrwalam rok w Egipcie  bo tam tez bylo ciezko ale lepiej niz w PL przy wyborze oczwiscie nie kieruje sie lokalizacja ale fajni byłoby gdy miec super rodzinke w fajnej lokalizacji gdzie jest co zobaczyc

vanessa > 25-11-2013, 14:31

Ewelina muszę Ci powiedzieć, że naprawdę masz super doświadczenie Mi też się marzy CA
    A tak schodząc z tematu, wiem, że Chicago jest naprawdę super miastem pod względem komunikacji, i tak się zastanawiam czy w takim mieście jest potrzebny samochód au pair ?

Divertissante > 25-11-2013, 16:03

Nessie, pojęcia nie mam. Ja ogólnie uważam, że po co au pairce auto w wielkim mieście? Ale wiem, że jak ktoś mieszka na obrzeżach, no to dostają. Chociaż to też wszystko zależy, od rodziny i twojego zapotrzebowania.

vanessa > 25-11-2013, 17:26

Tez wlasnie mysle ze samochod w duzym miescie nie jest potrzebny au pair a co do tematu bycia ciocia - tez uwielbiam moje dzieciaczki women gratuluje !

ewelinagr88 > 25-11-2013, 17:51

w duzym miescie jest bardzo dobra komunikacja ale lepiej spytac sie rodzinki czy z ich miejsca zamieszkania jest dobry dojazd  bez przesiadek do centrum, co do mojego doswiadczenia moze i jest dobre ale mogloby byc lepszepraca byla fajna z dziecmi ale malo platna i zastanawiam sie czy nie lepiej jechac do Niemiec na 2 miesiace sie pomeczyc zeby odkuc sie finansowo haha praca ktora daje mi najwieksza satysfakcje daje mi najmniejsze zarobki  zwlaszcza w PL haha

martaj > 25-11-2013, 18:02

Ewelina weź mnie ze sobą do Niemiec !!!!!

Baskah > 25-11-2013, 18:12

mnie też! przyda się na miesiąc dwa! zawsze wspólne wynajęcie pokoju czy coś to taniej!

martaj > 25-11-2013, 18:31

Dziewczyny ja bym chciala jak najszybciej wyjechac. Ale jesli sie to nie uda do maja np to moj kolega z pracy wlasnie wtedy wyjezdza do Niemiec na dwa miesiaca na szparagi. Przywozi 12 tys złotych. 

ewelinagr88 > 25-11-2013, 18:35

haha to jedziemy za zakwaterowanie nie placi sie tylko trzeba miec na wyzywienie aby wytrwac miesiac wyjazd byl 2 tygodnie temu ale jeszcze bedzie albo w grudniu ale napewno w lutym moja koleznka juz tam jest

ewelinagr88 > 25-11-2013, 18:40

w Niemczech jest o tyle fajnie, że można zarobić w 2 miesiące tyle co inni w ciągu roku albo pól ale wiadomo praca jest ciezka, poza tym w każdej chwili można wrocic do Pl a natomiast w Egipcie paszport zabieraja i nie jest tak latwo zwiac
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia