-
-
Re: Au Pair USA 2013! cz.2
women > 24-11-2013, 14:04
Słuchajcie! No muszę się z tym podzielić, bo oszaleje ze szczęścia! !!!
Po raz.... czwarty zostałam ciocią!
O 10 urodził się mój bratanek! No normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! istne szaleństwo!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3
Ewelina, w Egipcie? a co Ty chcesz tam robić ?
Nessie - 6, to już sporo. Kierujesz się czymś specjalnym? Masz jakieś wymagania, czy po prostu nie czułaś, że to, to? -
vanessa > 24-11-2013, 14:16
women - po prostu nie było tego "czegoś"wiesz wole poczekac niz jechac aby byc w usa jak najszybciej . chociaz to czekanie nie jest zbyt fajne, ale czekam na pf chociaz mam swiadomosc tego ze tutaj moze byc wszystko ladnie, pieknie a po przyjezdze na odwrot. -
yamisouls > 24-11-2013, 15:47
women napisał(a):Słuchajcie! No muszę się z tym podzielić, bo oszaleje ze szczęścia! !!!
Po raz.... czwarty zostałam ciocią!
O 10 urodził się mój bratanek! No normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! istne szaleństwo!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3
Hahahahasuperr, gratulacje! Też chce być ciocią ;p -
women > 24-11-2013, 15:59
Dziękuje dziękuje:wub:
!!!! <3
Nessie - właśnie to jest to, że zawsze wchodzisz jedną nogą w niewiadomą, kompletnie nie masz pojęcia jak to będzie Tam wyglądąć. To się nazywa ryzyko! Ale dasz radę, a druga agencja może? -
ewelinagr88 > 24-11-2013, 16:27
women gratulacjehaha zbliża się Mikołaj i chyba women nasze wydatki w tym tygodni się zwiększą wkońcu trzeba pomóć Mikołajowi do Polski wróciłam 3 miesiące temu i chyba znowu wróce do mojego słonecznego miejsca bo cos czuje ze wyjade dopiero w lipcu do USA a dziewczyny jak u was z czekaniem???/macie jakies zajecia np studia praca czy czekacie aby byc dyspozycyjnym do wyjadu w kazdym momencie??? -
Divertissante > 24-11-2013, 23:43
nessie - wiem o czym mówię!ale i tak jesteś większą szczęściarą! 6 matchy!!! ja miałam dwa! przesada
women, nie musze nic pisac <3 <3 <3 <3 <3 -
women > 25-11-2013, 0:13
Divertisante kumasz czacze. <3
Ewelina, dziekuje!
I niestety to prawda, trzeba z kasy wyskakiwać, ja wiele mam przygotowane ale ciągle jest " Ciociu, a kupisz mi to, Ciociu a kupisz mi to auto ze skrzydłami, a ciociu kupisz mi małą dzidzie" ? Nad tym ostatnim ,musiałam się zastanowić zanim coś odpowiem ha ha ha ha
A dokładnie, czym się tam zajmowałaś?
Właśnie, miśki! Jak sobie radzicie z ...czekaniem?
Divertisante Ty nie musisz nic pisać, haha! -
Baskah > 25-11-2013, 0:28
Mi całkiem przyjemnie leci czasSzukam nowej pracy bo tego tesco mam już dość ;p
I jutro idę na rozmowę o prace w Zawodzie!Yay bede pracować z dzieciaczkami i to co kocham robić! :>
Na rooomie pusto -
ewelinagr88 > 25-11-2013, 13:17
na początku pracowałam jako nauczyciel angielskiego( zawsze myślałam że ten zawód jest WOW super ale jak zaczęłam pracować to mi się odwidziało), potem pojechałam jako wychowawca kolonii do Polski i Niemiec, następnie wyjechałam jako animator dzieci do fajnego hotelu w Egipcie i w końcu od nalazłam prace jako kierownik guest relation (coś jak u nas rezydent tylko nie sprzedaje wycieczeki nawet nie miałam planu wracać do Polski a teraz szukam sobie zajęcia, oczywiście praca w Pl nie opłaca mi się myślę, żeby wyjechać do Niemiec żeby odkuć się finansowo a potem do animacji lub jako gr do Egiptu i potem już pięknie opalonym do USA: w lipcu) jeszcze dodam dla tych którzy myślą że się obijam i mogłabym pracować w Pl -mieszkam na totalnym odludziu wszędzie daleko a moi rodzice sprzedali mój samochód rok siedziałam w Egipcie haha nawet ja nie wiedziałam że wrócę więc na razie mam wakacje -
women > 25-11-2013, 13:40
I Ty nie możesz znaleźć rodziny. Masz Ci los! doświadczenie masz nieziemskie!
Masz dużo czasu, jeśli chcesz w lipcu jechać i rzeczywiście przez ten czas spokojnie możesz dać radę w pracy żeby coś zgarnąć...pytanie w jakim kierunku