• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

women > 24-11-2013, 14:04

Słuchajcie! No muszę się z tym podzielić, bo oszaleje ze szczęścia! !!!
    Po raz.... czwarty zostałam ciocią!
    O 10 urodził się mój bratanek! No normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! istne szaleństwo!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3

Ewelina, w Egipcie? a co Ty chcesz tam robić ?
    Nessie - 6, to już sporo. Kierujesz się czymś specjalnym? Masz jakieś wymagania, czy po prostu nie czułaś, że to, to?

vanessa > 24-11-2013, 14:16

women - po prostu nie było tego "czegoś" wiesz wole poczekac niz jechac aby byc w usa jak najszybciej . chociaz to czekanie nie jest zbyt fajne, ale czekam na pf chociaz mam swiadomosc tego ze tutaj moze byc wszystko ladnie, pieknie a po przyjezdze  na odwrot.

yamisouls > 24-11-2013, 15:47

women napisał(a):Słuchajcie! No muszę się z tym podzielić, bo oszaleje ze szczęścia! !!!
    Po raz.... czwarty zostałam ciocią!
    O 10 urodził się mój bratanek! No normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! istne szaleństwo!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3

Hahahaha superr, gratulacje! Też chce być ciocią ;p

women > 24-11-2013, 15:59

Dziękuje dziękuje   :wub: 

!!!! <3

Nessie - właśnie to jest to, że zawsze wchodzisz jedną nogą w niewiadomą, kompletnie nie masz pojęcia jak to będzie Tam wyglądąć. To się nazywa ryzyko! Ale dasz radę, a druga agencja może?

ewelinagr88 > 24-11-2013, 16:27

women gratulacje haha zbliża się Mikołaj i chyba women nasze wydatki w tym tygodni się zwiększą wkońcu trzeba pomóć Mikołajowi do Polski wróciłam 3 miesiące temu i chyba znowu wróce do mojego słonecznego miejsca bo cos czuje ze wyjade dopiero w lipcu do USA a dziewczyny jak u was z czekaniem???/macie jakies zajecia np studia praca czy czekacie aby byc dyspozycyjnym do wyjadu w kazdym momencie???

Divertissante > 24-11-2013, 23:43

nessie - wiem o czym mówię! ale i tak jesteś większą szczęściarą! 6 matchy!!! ja miałam dwa! przesada

women, nie musze nic pisac <3 <3 <3 <3 <3

women > 25-11-2013, 0:13

Divertisante kumasz czacze. <3

Ewelina, dziekuje!
    I niestety to prawda, trzeba z kasy wyskakiwać, ja wiele mam przygotowane ale ciągle jest " Ciociu, a kupisz mi to, Ciociu a kupisz mi to auto ze skrzydłami, a ciociu kupisz mi małą dzidzie" ? Nad tym ostatnim ,musiałam się zastanowić zanim coś odpowiem ha ha ha ha
    A dokładnie, czym się tam zajmowałaś?

Właśnie, miśki! Jak sobie radzicie z ...czekaniem?
    Divertisante Ty nie musisz nic pisać, haha!  

Baskah > 25-11-2013, 0:28

Mi całkiem przyjemnie leci czas Szukam nowej pracy bo tego tesco mam już dość ;p
    I jutro idę na rozmowę o prace w Zawodzie! Yay bede pracować z dzieciaczkami i to co kocham robić! :>

Na rooomie pusto  

ewelinagr88 > 25-11-2013, 13:17

na początku pracowałam jako nauczyciel angielskiego( zawsze myślałam że ten zawód jest WOW super ale jak zaczęłam pracować to mi się odwidziało), potem pojechałam jako wychowawca kolonii do Polski i Niemiec, następnie wyjechałam jako animator dzieci do fajnego hotelu w Egipcie i w końcu od nalazłam prace jako kierownik guest relation (coś jak u nas rezydent tylko nie sprzedaje wycieczek i nawet nie miałam planu wracać do Polski a teraz szukam sobie zajęcia, oczywiście praca w Pl nie opłaca mi się myślę, żeby wyjechać do Niemiec żeby odkuć się finansowo a potem do animacji lub jako gr do Egiptu i potem  już pięknie opalonym do USA: w lipcu) jeszcze dodam dla tych którzy myślą że się obijam i mogłabym pracować w Pl -mieszkam na totalnym odludziu wszędzie daleko a moi rodzice sprzedali mój samochód rok siedziałam w Egipcie haha nawet ja nie wiedziałam że wrócę więc na razie mam wakacje

women > 25-11-2013, 13:40

I Ty nie możesz znaleźć rodziny. Masz Ci los! doświadczenie masz nieziemskie!
    Masz dużo czasu, jeśli chcesz w lipcu jechać i rzeczywiście przez ten czas spokojnie możesz dać radę w pracy żeby coś zgarnąć...pytanie w jakim kierunku  
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia