-
-
Re: Prezenty dla Host-rodziny
Vorissa > 05-05-2008, 19:20
to alkohol ? :roll: :roll: :roll: :roll:
omg, ja to taka zorientowana... ale gafa :oops: :oops: -
Vorissa > 05-05-2008, 19:20
to alkohol ? :roll: :roll: :roll: :roll:
omg, ja to taka zorientowana... ale gafa :oops: :oops: -
Iren > 25-03-2009, 16:54
nie wiem czy ktoś jeszcze czyta ten wątek
za nie cały miesiąc jadę do ''mojej rodzinki''
i wpadłam na takie prezenty
album o Polsce (już go kupiłam w empiku za 17zł) i nie wiem czy dać go hostom czy tylko ojcu a dla matki kupić coś do kuchni np. solniczkę i pieprzniczkę, dla dzieci kolorowanki (z bolkiem i lolkiem i misiem) chce jeszcze kupić kaczuszkę do kąpieli ale nie wiem gdzie mogę ją kupić? i plastelinę do tego czekolady Wedla i krówki. Co o tym mylicie? -
Johnson > 25-03-2009, 17:20
Wydają mi się bardzo sensowne, ale jeżeli mieli wcześniej au-pair to na pewno mają album o polsce
ja musze poczekać na rodzinkę aby decydować, ale chce kupić coś "extra ordinary"
Iren gdzie lecisz ? -
Iren > 25-03-2009, 17:41
będę ich pierwsza au pair, lecę do Francji
A ty gdzie chcesz au pair-ować
Johnson a może ty wiesz gdzie znajdę kaczuszkę do kąpieli ? -
Johnson > 25-03-2009, 19:38
Wydaje mi się ,że w małych sklepikach z zabawkami albo np w typowo dla niemowlaczków
ja chce aupairować w USA -
dominikan@ > 25-03-2009, 21:07
Iren te kaczuszki są słodkie. Możesz je kupić na allegro albo w sklepie FLO. Nie wiem z jakiego jesteś miasta ale w FLO widziałam kiedyś takie super kolorowe. -
dominikan@ > 25-03-2009, 21:44
A co do krówek - ktoś wcześniej pisał o krówkach ( ja osobiście je uwielbiam) ale moja mała angieleczka nimi pluła! - Wyszło na to że sama je zjadłamTo się nazywa prezent. -
agulka > 25-03-2009, 21:55
angielski potwor! amerykanskie potworki lubia krowki -
Iren > 25-03-2009, 22:49
[quote name="dominikan@"]Iren te kaczuszki są słodkie. Możesz je kupić na allegro albo w sklepie FLO. Nie wiem z jakiego jesteś miasta ale w FLO widziałam kiedyś takie super kolorowe.[/quote]
do FLO troche ma daleko bo mieszkam 15 minut od Lublina, ale chyba w sklepie dla maluchów też znajdę, pamiętam że gdzieś mi mignęła w jakimś sklepie tylko jakim? ;p