-
-
Re: USA 2014 (Styczeń-kwiecień)
Divertissante > 04-01-2014, 14:16
Mega!! Trzymam kciuki żeby w takim razie wypaliło i single mom okazała się perfect nie tylko z pozoru!)) -
anya > 04-01-2014, 18:43
Witam wszystkie au pairki! Podobnie jak wy, przymierzam się do wylotu w tym naszym nowym 2014*
Jestem w agencji GAWO, miałam od września dopiero 4 rodzinki ale to ze względu na brak prawka, które już zdobyłam.
3 rodzinki były nie trafione, ale bardzo fajne lokalizacje jak california czy washington.
Obecnie mam 4 rodzinke na profilu, i jest ona super, 3 dzieci 12,9,3 ze zdjęć nawet widać że najstarszy chłopczyk jest oazą spokoju jak i dziewczynka. Rodzinka jest bardzo ciekawa, i byłabym ich dziewiąta au pair w rodzinie. Z długiego jak mur chiński opisu, gdzie przedstawiono mi wszystko dokładnie też wydają się świetni dla au pair. Mam wrażenie że to ta perfect, ale mimo wszystko boję się z nimi porozmawiać dlatego że ja mam pierwszą datę na wylot na 24.04 to sporo czasu, i może przez ten czas miałabym jeszcze wiele rodzin..
Mieszkaja na wsi, najbliższe miasto 40 minut od ich miasteczka no i stan OHIO. Wszyscy tak narzekają na ten stan że strasznie nudno itp, a ja sama nie chcę się śpieszyć choć z drugiej strony, jeśli to ten perfect i będę żałować?
Wiem że na pewno chcę z nimi porozmawiać na skype, i wiem że jeszcze nic nie mogę powiedzieć, bo nie rozmawialiśmy, ale jednak wydają się być bardzo mną zainteresowani, skoro w opisie zaznaczyli że chcą au pair kiedy ich obecna będzie kończyć rok czyli początkiem parca a w mailu napisali że jak najbardziej im pasuje koniec kwietnia tak jak mam w profilu.
Co robić z tym OHIO co robić *_*? -
daga-aa > 04-01-2014, 19:12
Missbigdreams - swietnie! Masz bardzo podobnie do mnie, tylko ja juz od piatku mam wolne i weekend dla siebie:-) i lokalizacja rowniez niedaleko San Francisco. Trzymam kciuki, by Ci sie udalo. W koncu ktos z moich okolic. Ja juz za dwa tygodnie lece. Jak juz bedziesz miala match z ta rodzina napisz. Do zobaczenia mam nadzieje na miejscu:-) -
yamisouls > 04-01-2014, 19:17
Missbigdreams - Wydaje się naprawdę super i rozsądna, powodzenia! -
missbigdreams > 04-01-2014, 20:46
Dzięki dziewczyny, też tak myśle mimo, że wymieniłyśmy dopiero 4 maile i jeden telefon. Doszły nowe informacje - mały nie ma jeszcze zadań domowych, je wszystko co napatoczy mu się pod rękę i to co mu się ugotuje prócz słodyczy (nie lubi ich - wtf?!), po przyjeździe dostane od niej karte członkowską na siłownie i basen, ma dwa samochody z czego jeden jest totalnie do mojej dyspozycji, mieszkają w domku jednorodzinnym w Willow Glen z 4 sypialniami i 3 łazienkami, więc jedna łazienka dla mnie. Podsumowując to na prawdę świetnie wygląda + bardzo dobrze nam się rozmawia. Jestem meeega podekscytowana i staram sie ostudzić swój entuzjazm, żadna z nas nie lubi rozczarować ale na prawdę modle się, żebym jej sie spodobała i żeby to było TO!
A jak tam u was dziewczyny? Ruszyło się coś? -
missbigdreams > 04-01-2014, 20:49
Agnes26 napisał(a):Super!! Żyć nie umierać
Trzymam kciuki !!
Agnes - za dwa dni wylatujesz, dobrze pamiętam? Jak wrażenia, odczucia?
daga-aa - byłoby na prawdę świetnie! -
Agnes26 > 04-01-2014, 22:08
aaa.... nie mogę się doczekaćdopóki nie będę na miejscu to nie uwierzę
ale ze względu na śnieżyce w USA to nie wiem czy uda nam się wylecieć o czasie. Jednak nie tracę nadziei, że wszystko pójdzie zgodnie z planem -
Baskah > 04-01-2014, 22:31
Kurcye! dyiewcyznzn ma ktoras oplaconz profil na greataupair? bo ja bym chciala maila do rodzinki napisac... sa zainteresowani mna ! ja nimi tez ale kurcze nie chce placic az 60$ za jednego maila -
ewelinagr88 > 05-01-2014, 19:07
tez mam 2 matche jeden Virginia a drugi California -20 minut od San Francisco oczywiscie jak siedzialam 4 miesiace w Pl to nic sie nie dzialo a teraz tylko jak juz 2 dni mieszkam w Uk to mam Californie -
daga-aa > 05-01-2014, 23:39
Ewelina, świetnie! rozmawiaj z rodzinką i dawaj do Californii, będziesz blisko mnie
missbigdreams, jak u Ciebie? ruszyło się coś dalej, rodzinka podjęła już decyzję?