• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

roark > 02-03-2013, 14:48

Jak do tej pory się nie odezwali to już się pewnie nie odezwą... ale spokojnie będą kolejne rodzinki

balbina > 02-03-2013, 16:38

Jakby jeszcze ktoś nie czytał na moim blogu to mam preMATCH

Alexandria, Virginia

3 DZIECI

gril 6 lat

girl 3 lata w lipcu

i boy 1 rok w czerwcu

Mama chce pracować w domu 2/3 dni w tygodniu co mi kompletnie nie odpowiada, ale myślę że pogadam z nimi na skype

kasiag3 > 02-03-2013, 17:09

Aguta woooow jak szybko ! Powodzeniaaa w rozmowie na skypie z tą rodzinką ;d

balbina > 02-03-2013, 17:42

Dzięki

No fajnie by było jeszcze jakiś match jutro

Chociaż nieee... Jakoś wolałabym znaleźć rodzinę za miesiąć/ dwa, bo boję się, że będę miała w głowie myśl, " a co jeśli moglam trafić na coś lepszego" :<

no i zanim przyjadę i się byśmy zmatchowali no to trochę słabo gadać na skype tak, skoro już nie mamy do siebie takich pytań, a do przyjazdu 4 miesiące ew. porposić hostkę żeby chodziła z kompem i pokazywała dom

Jak gadam z kimś na skype kto nie jest z Polski to lubie ogladac czyjeś miasto/ dom

Jarzebinka > 02-03-2013, 19:41

Ja miałam 4 miesiace na poczatku do wyjazdu i WCALE nie myślałam o tym, ze mogłabym spotkać kogoś lepszego. Myśle, że DOmi jak i Madz mają to samo. Po kilku matchach, w końcu trafisz na taką z ktora naprawde sie super rozmawia i wiesz, że nie chcesz jechać nigdze indziej...

DominikaDomi > 02-03-2013, 20:22

zgadzam sie z Jarzebinka caly czas ciesze sie, ze trafilam wlasnie na ta rodzine i nie chcialabym innej.

mamecia > 02-03-2013, 20:34

moja kuzynka potrzebuje pomocy! bierze udzial w konkursie i potrzebuje lajkow zeby wygrac sesje fotograficzna. jesli moglybyscie poswiecic minutke to bede wdzieczna.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 1&theater=

balbina > 02-03-2013, 21:31

To dobrze, że wy nie miałyście, zobaczymy jak będzie ze mną ;x

ja mówię, że się boje, czyli rozumiem to tak, że normalne jest to jak wy macie, a moje są takie obawy - wiadomo są różne przypadki,

a w mojej głowie jeszcze dzieją się różne rzeczy

no zobaczymy, mam nadzieję, że będzie ok

madz > 02-03-2013, 22:37

[quote name="Jarzebinka"]Ja miałam 4 miesiace na poczatku do wyjazdu i WCALE nie myślałam o tym, ze mogłabym spotkać kogoś lepszego. Myśle, że DOmi jak i Madz mają to samo. Po kilku matchach, w końcu trafisz na taką z ktora naprawde sie super rozmawia i wiesz, że nie chcesz jechać nigdze indziej...[/quote]

Zgadzam się ;)

to skoru juz promujemy konkursy to i ja dołączę się. Moja bardzo dobra koleżanka bierze udział w konkursie i też potrzebuje głosów: https://www.facebook.com/events/423836017701555/?ref=25

można oddać 10 głosów dziennie, bardzo liczę na waszą pomoc! W evencie jest link do aplikacji na fb do głosowania

balbina > 03-03-2013, 2:43

Umówiłam się z nimi na 19 jutro

Ale na 99% ich nie chcę, bo to z Hmamą zostającą w domu to nigdy nic nie wiadomo ;x

no chyba, że jej najlepszą przyjaciółką jest Beyonce to jadę do nich
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia