• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Oczekiwanie na rodzinke

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Oczekiwanie na rodzinke

• Oczekiwanie na rodzinke
  • Re: Oczekiwanie na rodzinke

alexa91 > 30-03-2013, 19:32

W końcu! Wczoraj otwarty room. Can't wait to find perfect match...

Baskah > 31-03-2013, 11:30

też się tego nie mogę doczekać! ale muszę całą aplikację od nowa wypełniać... tej starej nie chcą mi odnowić ... więc zanim znajdę troszkę czasu i to wypełnię to minie kolejny miesiąc

DominikaDomi > 31-03-2013, 14:00

Baskah a w jakiej ty agencji jestes?

Baskah > 31-03-2013, 17:56

APiA miałam już tam room otwarty rok temu wszystko wypełnione załatwione. Wtedy mówili że mi room odnowią ponownie jak bede chciała jeszcze raz. i teraz dzwoniłam okazało się że muszę od nowa się zarejestrować (zupełnie tak jak za 1 razem ) :<

madz > 31-03-2013, 18:27

Ojjj to dużo pracy Cię czeka. Ale ja bym napisała bezpośrednio do Londynu, może oni coś tam zdziałają? Może w PL po prostu się komuś nie chce tego robić i łatwiej będzie jak nowy otworzysz ;P

A nie masz gdzieś zapisanej swojej aplikacji? Ja sobie ściągnęłam wersję do druku do pdf :P

Baskah > 31-03-2013, 20:01

dzwonili do Londynu. Nie da się bo trzeba daty od nowa... 6 m-cy są ważne...

zresztą nawet mi to na rękę bo duzo się zmieniło u mnie i nawet lepiej jak wszystko od nowa zrobię tak ja cały czas mogę wejść na strone z moja aplikacją więc cześć informacji sobie ściagne

olusz > 31-03-2013, 21:43

Mam manię sprawdzania roomu i maila ale nie mam jeszcze filmiku, dopiero zaraz go dodam, mam nadzieję, że trafi mi się niedługo jakiś match <3

alexa91 > 31-03-2013, 22:48

Hej Mam pytanie Czy któraś z was ma może to konto Passport w IE? Bo ja się w tym nie łapię. Tak jak napisałam wczoraj, otwarto mi room, dziś wchodze i widzę że 'Your application is being viewed exclusively by the Blablabla Family.' Ale nie mam żadnego zaproszenia na rozmowę czy cokolwiek. To coś znaczy czy po prostu sobie weszli, że tak się wyrażę, popaczec? )

margo > 01-04-2013, 8:37

[quote name="alexa91"]Hej Mam pytanie Czy któraś z was ma może to konto Passport w IE? Bo ja się w tym nie łapię. Tak jak napisałam wczoraj, otwarto mi room, dziś wchodze i widzę że 'Your application is being viewed exclusively by the Blablabla Family.' Ale nie mam żadnego zaproszenia na rozmowę czy cokolwiek. To coś znaczy czy po prostu sobie weszli, że tak się wyrażę, popaczec? )[/quote]

To znaczy że masz rodzinkę na profilu Ale powinnaś dośtać maila , że rodzinka ogląda twój profil . Nie dostałaś maila ??

madz > 01-04-2013, 11:07

Sprawdz w spamie bo wiele dziewczyn mowi ze tam wpadaja maile o matchach.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia