• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

Baskah > 06-11-2013, 23:20

No moja aplikacja w Londynie wylądowała czekam cierpliwie  

vanessa > 07-11-2013, 0:29

Baskah Skoro Twoja aplikacja wylądowała w Londynie to możesz teraz odliczać dni do oficjalnego otwarcia roomu U mnie to trwało 7 dni
    A potem będzie oczekiwanie na matche 
    Powodzenia!

Baskah > 07-11-2013, 0:39

Boję się matchy! mam dostępność od marca wiec podejrzewam że rodzinki sypną się po nowym roku

Ana > 07-11-2013, 12:48

ewelinagr88 napisał(a):Ana też jesteś w APIA??

ewelinagr88 napisał(a):wogule ktoś miał taką sytuacje że rodzina zatrudniła 2 au pair tzn że faktycznie po przyjeździe były 2 au pair, na cały rok???Oczywiście nie mówię o sytuacji gdzie jedna au pair przyjeżdża a druga kończy program i zostaje tylko np 2 tygodnie.Ana równie dobrze mogą stwierdzić po przyjeździe twoim ,że świetnie sobie radzisz i nie zatrudnią au pair także take care

Jestem w APC (Prowork).
    Ta rodzina miała 2 au pair. Miałam okazję z nimi porozmawiać,dziewczyny spędziły z nimi 2 lata. Czasami warto ich o to zapytać.

Jestem w szoku, że wszystko udało się załatwić w tak szybkim tempie. Zważywszy na to, że nie wgrałam jeszcze filmu. Mam 3 rodziny, które chcą mnie zatrudnić. Jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli to wyjeżdżam 6.01 :-).

Nie martwcie się. Na pewno każdemu uda się znaleźć PF :-).

ewelinagr88 > 07-11-2013, 14:36

gratulacje Ana a ile masz dzieci??jaka lokalizacja??masz juz swojego faworyta????to Divertiesse, Nessa ja i Baskah czekamy wciaz na PF ktoś jeszcze??/dla mnie wyjazd 2013 to juz jak przeminelo z wiatrem nie ma szans wiec pozostaje nadzieja na szybki wyjazd w 2014

Ana > 07-11-2013, 15:20

Są 2 dwie rodziny, o których myślę poważnie:
    1. San Diego, California 6 dzieci: bliźniaki (2,3 i 4). Od grudnia przyjeżdża pierwsza  Au pair z Chile.  Bardzo sympatyczni i rodzinni ludzie.
    2. Franklin, Michigan 3 dzieci (10,8,7). Starsze dzieci mają szkołę 8 godzin dziennie. Dzieci mają grafik zapełniony dodatkowymi zajęciami.

Obie rodziny są super!
    Rozmawiałam z ich LCC, z ich au pairkami.
    Mam ciężki orzech do rozgryzienia i muszę wszystko przemyśleć.

ewelinagr88 > 07-11-2013, 16:18

ja wybrałabym opcje nr 1 super rodzinka, super lokalizacja i 2 au pair czego chciec wiecej

Divertissante > 07-11-2013, 19:02

Nie mam pojęcia od czego to wszystko zależy! Ale chyba nie ma się co nad tym zastanawiać. Każdy wyjazd jest bardzo indywidualny Ewelina, masz racje, wyjazd jeszcze w tym roku już odpada Dlatego cierpliwie czekamy na PF żeby jechać w styczniu! Głowa do góry. Drugą stroną, nie ma co też ciągle rozmyślać na ten temat, bo obsesyjne podejście do wyjazdu też szkodzi. 

Ana, trzymam kciuki, żebyś dobrze wybrała! Plus masz mega farta, że wybierasz między rodzinkami! Ja mam posuchę teraz

vanessa > 07-11-2013, 21:53

W takim razie dziewczyny szykujmy się na 2014 rok
    A teraz wykorzystujmy nasze chwile w Polsce, Święta, Sylwester

Ana > 07-11-2013, 23:13

Zrobiłam dzisiaj wywiad wśród potencjalnych PF. Zapytałam ich czemu wybierają moją aplikację, skoro nie mam filmu na profilu.
    Wszyscy mieli taką samą odpowiedź. Podoba im się to, że nie mam pozowanych zdjęć z dziećmi, moje zdjęcia nie są z żadnych imprez itd.
    Może wam to pomoże, żeby znaleźć PF.

Buziaki i powodzenia
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia