-
-
Re: Au Pair USA 2013! cz.2
stilldream > 01-03-2013, 2:32
A tak w ogole mam pytanie, do tych którzy są z APiA. Jesli pojawia się Wam jakas rodzinka na room'ie. To można zobaczyć ich apikację czy coś? Czy widać tylko ich imie i nazwisko, miejscowosc, stan, wiek i imiona dzieci i zwierzęta? Bo myślałam że jak jakas rodzina bedzie mną zainteresowana, to od razu bede mogła zobaczyć, ich zdjęcia, czego ode mnie wymagają i w ogole takie główne sprawy, a nie takie podstawy jak wiek i imiona dzieci i lokalizacja ;s -
balbina > 01-03-2013, 2:41
powinno Ci się wyświetlioć ich zdjęcia, list do Ciebie ( m.in. obowiązki ) -
stilldream > 01-03-2013, 2:49
[quote name="aguta"]powinno Ci się wyświetlioć ich zdjęcia, list do Ciebie ( m.in. obowiązki )[/quote]
No właśnie nic takiego nie ma ! ;s Klikałam w każde możliwe miejsce i też nic nie ma ;c -
balbina > 01-03-2013, 9:11
Zaraz się obudzą dziewczyny to Ci napiszą, bo ja nie miałam jeszcze matchu z APiA, ale możliwe, że po prostu rodzina nie dodała zdjęć ani listu - chociaż jakoś słabo to widze o.O -
madz > 01-03-2013, 10:40
A to nie jest ja w CC? Czyli widzisz tyle ile rodzina Ci udostepni.
Gratuluje matchu! No i witam kolejna przyszla au pair :) -
Lilianna1 > 01-03-2013, 12:35
Cytat:Z jakiej agencji jestes? : )
z CC -
roark > 01-03-2013, 12:38
stilldream to zależy od rodziny, czasami mogą mieć tylko adres mailowy podany, swoje dane, miejscowość i imiona dzieci a czasami wypełnione wszystko tzn. to co wypisałam +essay i zdjęcia. Zwykle jak rodzina miała prawie pusty profil to pisała do mnie obszerny list i dołączała zdjęcia w mailu ale też nie każda. -
Jarzebinka > 01-03-2013, 13:23
Nom, powinno być podświetlone na różowo essey i photos. Jeżeli tego nie ma, to rodzinka zazwyczaj dopiero zaczyna szukać i jeszcze nie zrobiła, lub po prostu nie dodaje tam, a na meila powinnaś dostać dużo info... -
Jarzebinka > 01-03-2013, 13:27
no i nic więcej nie widzisz poza zdjęciami, adresem meilla, ilościom dzieci (w tym wiek), zwierząt i listem (który w każdej rodzinie inaczej wyglada, nieraz masz wypracowanie na 3 strony, a nieraz 100 słow). O całej reszczcie lub/i szczegółach piszecie w meilu, albo po prostu skype. Po zaakceptowaniu przez agencje perfect matchu, widzisz np dokładnie rozpisane godziny pracy, adres domu itd. -
stilldream > 02-03-2013, 14:32
[quote name="roark"]stilldream to zależy od rodziny, czasami mogą mieć tylko adres mailowy podany, swoje dane, miejscowość i imiona dzieci a czasami wypełnione wszystko tzn. to co wypisałam +essay i zdjęcia. Zwykle jak rodzina miała prawie pusty profil to pisała do mnie obszerny list i dołączała zdjęcia w mailu ale też nie każda.[/quote]
kurde , albo jestem niecierpliwa albo nie wiem cow czwartek rodzina sie mną zaintersowała, napisałam im e-maila tez w czwartek, i dalej zero odzewu ;c
oni własnie nie maja nic udostepnione ... zadnego listu ani zdjęc nie ma ;c aaaa chce juz byc w usa!mam dosyc szkoly ;D