-
-
Re: Au Pair USA 2013! cz.2
women > 14-10-2013, 9:41
A!!! to Ja wam to wysyłam, żebyście posłuchali jak w Stanach ciężko, a wy się nabijacie!
Fujary jesteście i tyle
Ale dobra, to nie wątek o tym przecież ;-)
Jak tam Nasze operasy, żyjecie?? -
ajłona > 14-10-2013, 19:31
Mi to ona bardziej przypomina panią joannę z ballady o lekkim zabarwieniu erotycznym- kojarzycie ?
a tak btw to mam takie pytanko- jakie zdjęcia zamieściłyście na profilu ? bo ja mam na razie 15 i to jest za mało ! Babka z agencji cjągle mi mówi zebym dodała więcej, bo musi byc co najmniej 20, a ja kurcze nie wiem już jakie mam dodawac... mam 10 zdjec z dziecmi, jedno z rodziną, jedno jak gram na gitarze, jakieś tam ze znajomymi z zagli.... i już nie wiem jakie mam dodawac :/ jakiw Wy dodajecie ?))
p.s. jestem umowiona dzis z rodzinką na interview a wlasnie weszłam na swój room i widze ze zeszła z mojego profilu, myslicie ze jak mam to rozumiec, hm ?)) -
Divertissante > 14-10-2013, 20:18
ajlona - po pierwsze co do zdjec: ja mam rozne, ale najwiecej z dziecmi i to nie tylko jak sie z nimi bawie czy cos, ale zwykle tezpoza tym dwa zdjecia z podrozy tez nie zaszkodza (o ile takie masz )
po drugie co do rodziny: moze zeszli ci z profilu zebys miala szanse nadal na inne rodzinki? skoro nie napisali ci meila to pewnie skype aktualnychyba, ze sie nie pojawia, wtedy bym napisala do nich meila zeby wyjasnili co i jak -
ajłona > 14-10-2013, 20:22
ale ja jestem w APC, a tam przeciez nie ma limitu rodzin, wiec nie wiem jak mam to rozumiec... :/ -
doti > 14-10-2013, 20:26
W APC jest limit rodzin max 2, a automatycznie po 72h rodziny znikaja. Jak sa dalej zainteresowane to Cie dodaja na nowo. -
ajłona > 14-10-2013, 20:59
kurcze, nie wiedziałam- musze sie jeszcze sporo nauczycdzieki za pomoc -
Johnson > 15-10-2013, 0:04
Co do zdjęć,
Ja dodawałem zdjęcia z psem, ze szkoleń, harcerstwa, jakichś zbiórek, wakacje.
Wszystkie zdjęcia gdzie Cie widać uśmiechniętą bez alkoholu i papierosów, nadają się -
jazztina > 15-10-2013, 1:09
Hej
Ja jestem po drugiej rozmowie.. Rodzinka z Connecticut godzinke od NY bardzo fajna, lajtowa chociaż wiem ze czeka mnie odkurzanie itp.. Host mama lajtowa ale i konkretna.. Już nie chce mi sie czekać na idealną rodzine chociaż bardzo chce z Los Angeles ze względu na nauczyciela śpiewu.. Nic, bede musiała sobie znaleźć w Nowym Yorku nauczyciela albo przez Skypa
Moja pierwsza rodzinka była z Washingtonu host mama pracowała w departamencie i mieli flage przed domem nawetdzieciaczki fajne ale oni chcieli dopiero od lutego a to dla mnie za późno bo musze na październik wróćić na ślub brata. A i powiedzieli mi że moje video powinno wygrać konkurs na najlepsze au pairowe video bo nie widzieli lepszego..Tak sie chciałam z wami podzielić troche nie wiem co zrobić.. daje sobie do niedzieli czas na decyzje jakoś nie ma we mnie entuzjazmu -
Johnson > 15-10-2013, 1:44
Większość amerykaninów ma flagę przed domem
Hah,
spróbuj podjąć decyzję gdy jest Ci zimno albo jesteś baaaardzo głodna
wtedy mózg ponoć pracuje jakoś inaczej i wpływa to na decyzję która ma "lepsze" skutki -
Jarzebinka > 15-10-2013, 6:18
Michał, czemu dopiero tutaj dowiaduje się o byciu harcerzem??????? nigdy się nie chwaliłeś xd