• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

women > 14-10-2013, 9:41

A!!! to Ja wam to wysyłam, żebyście posłuchali jak w Stanach ciężko, a wy się nabijacie!

Fujary jesteście i tyle

Ale dobra, to nie wątek o tym przecież ;-)

Jak tam Nasze operasy, żyjecie??

ajłona > 14-10-2013, 19:31

Mi to ona bardziej przypomina panią joannę z ballady o lekkim zabarwieniu erotycznym- kojarzycie ?

a tak btw to mam takie pytanko- jakie zdjęcia zamieściłyście na profilu ? bo ja mam na razie 15 i to jest za mało ! Babka z agencji cjągle mi mówi zebym dodała więcej, bo musi byc co najmniej 20, a ja kurcze nie wiem już jakie mam dodawac... mam 10 zdjec z dziecmi, jedno z rodziną, jedno jak gram na gitarze, jakieś tam ze znajomymi z zagli.... i już nie wiem jakie mam dodawac :/ jakiw Wy dodajecie ? ))

p.s. jestem umowiona dzis z rodzinką na interview a wlasnie weszłam na swój room i widze ze zeszła z mojego profilu, myslicie ze jak mam to rozumiec, hm ? ))

Divertissante > 14-10-2013, 20:18

ajlona - po pierwsze co do zdjec: ja mam rozne, ale najwiecej z dziecmi i to nie tylko jak sie z nimi bawie czy cos, ale zwykle tez poza tym dwa zdjecia z podrozy tez nie zaszkodza (o ile takie masz )

po drugie co do rodziny: moze zeszli ci z profilu zebys miala szanse nadal na inne rodzinki? skoro nie napisali ci meila to pewnie skype aktualny chyba, ze sie nie pojawia, wtedy bym napisala do nich meila zeby wyjasnili co i jak

ajłona > 14-10-2013, 20:22

ale ja jestem w APC, a tam przeciez nie ma limitu rodzin, wiec nie wiem jak mam to rozumiec... :/

doti > 14-10-2013, 20:26

W APC jest limit rodzin max 2, a automatycznie po 72h rodziny znikaja. Jak sa dalej zainteresowane to Cie dodaja na nowo.

ajłona > 14-10-2013, 20:59

kurcze, nie wiedziałam- musze sie jeszcze sporo nauczyc dzieki za pomoc

Johnson > 15-10-2013, 0:04

Co do zdjęć,

Ja dodawałem zdjęcia z psem, ze szkoleń, harcerstwa, jakichś zbiórek, wakacje.

Wszystkie zdjęcia gdzie Cie widać uśmiechniętą bez alkoholu i papierosów, nadają się

jazztina > 15-10-2013, 1:09

Hej

Ja jestem po drugiej rozmowie.. Rodzinka z Connecticut godzinke od NY bardzo fajna, lajtowa chociaż wiem ze czeka mnie odkurzanie itp.. Host mama lajtowa ale i konkretna.. Już nie chce mi sie czekać na idealną rodzine chociaż bardzo chce z Los Angeles ze względu na nauczyciela śpiewu.. Nic, bede musiała sobie znaleźć w Nowym Yorku nauczyciela albo przez Skypa

Moja pierwsza rodzinka była z Washingtonu host mama pracowała w departamencie i mieli flage przed domem nawet dzieciaczki fajne ale oni chcieli dopiero od lutego a to dla mnie za późno bo musze na październik wróćić na ślub brata. A i powiedzieli mi że moje video powinno wygrać konkurs na najlepsze au pairowe video bo nie widzieli lepszego..Tak sie chciałam z wami podzielić troche nie wiem co zrobić.. daje sobie do niedzieli czas na decyzje jakoś nie ma we mnie entuzjazmu

Johnson > 15-10-2013, 1:44

Większość amerykaninów ma flagę przed domem

Hah,

spróbuj podjąć decyzję gdy jest Ci zimno albo jesteś baaaardzo głodna

wtedy mózg ponoć pracuje jakoś inaczej i wpływa to na decyzję która ma "lepsze" skutki

Jarzebinka > 15-10-2013, 6:18

Michał, czemu dopiero tutaj dowiaduje się o byciu harcerzem??????? nigdy się nie chwaliłeś xd
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia