-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
girlonblack > 01-08-2010, 19:06
ej Marysia to dogadalas się w koncu z tą rodzinka ? -
Ash > 01-08-2010, 19:10
no właśnie! ja tu siedzę jak na szpilkach i czekam na wieści -
maria_kujpom > 01-08-2010, 19:18
Nigdy nie przypuszczalam nawet, ze czeka mnie az taki stres.
Milcza, jest u nich dopiero 12:17 maja w sumie czas- jeszcze nie zalamuje zupelnie rak.
A swoja droga od godziny 7 (u nich byla 1 A.M) bezustannie sprawdzam maila, z telefonem sie nie rozstaje. Paranoja jakas! Przeciez o 1 w nocy nie pisali by do mnie maila czy dzwonili!
Koncze bo czuje sie jak rozhisteryzowana frustratka! -
martyna > 01-08-2010, 19:24
dziewuszki podjęłam ostateczną decyzję... stwierdziłam, że lepiej jechać gdy się jest w 100% pewnym, a nie na zasadzie- jak mawiał mój kolega - "jakoś to będzie"
także czekam na kolejnych
Victoria może uda nam się razem lecieć, bo w sumie też planuję początek października -
girlonblack > 01-08-2010, 20:13
Marysia,ja miałam to samo; miałam idealną rodzinkę [w niedziele zaczelismy wysylac meile i rozmawiac] i od niedzieli nie moglam ani spac ani jesc w takim bylam stresie bo baaaardzo chcialam zeby mnie wybrali,przez caly poniedzialek tak mialam i we wtorek jak sie spytali czy chce byc ich au pair wszytsko splynelo ze mnie
I wtedy Martyna wiedzialam podczas rozmow z nimi ,ze to nie jest tak ze chce jechac do nich bo taki przymus ,bo chce jak najszybciej,tylko wlasnie ze to ta rodzina ; dlatego tez pewno taaak sie stresowalam ani na niczym nie moglam sie skupic,dlatego moze wlasnie warto czekac -
martyna > 01-08-2010, 20:19
i tak zrobię oczywiścietylko czy się doczekam może jutro coś ruszy -
maria_kujpom > 01-08-2010, 20:55
Dziewczyny dostalam maila z biura (oni pracuja w niedziele?) Zatytulowany You have a match- juz sie cieszylam, ze rodzina sie zdecydowala i tak dalej a tam to samo co w pierwszym z powiadomieniem, ze mnie ogladaja. ;|
Cholera jaasna.
Załamie sie zaraz! -
Victoria > 01-08-2010, 21:02
Martyna, super by bylo jechac razem!Zawsze razniej, juz nie zawsze sie ponoc da w tym samym samolocie ale chociazby tez i na szkoleniu (np. w tym samym pokoju). Ale do tego etapu to jeszcze nam daleko - bo jak mowisz ze nie wybralas tej rodzinki, to ja jestem w tej samej sytuacji. Aktualnie jakas maruderska rodzina siedzi mi na profilu tydzien i sie nie odezwali, napisalam wiec do Bostonu "prosze ich zdjac i mi nie blokowac roomu" Papa, Utah!
A co do Ohio, to jak juz rozmawialam z kamyk 'iem - wcale nie jest tam tak zle, bylam tam raz w tym roku w zimie i ludzie byly przesympatyczni. Co prawda pogoda jak w PL, a ze nudy to bym sie nie zgodzilaZalezy co kto chce, ale jak mowilam, ludzie sa ciepli i maja fajne duze domy
Maria - tak bywa... Nie przejmuj sie, tak to juz niestety jest... ale i co, nawet rodzinka nie napisala ze zrezygnowala :?
A jaki masz ten nowy match? Fajni jacys?? -
martyna > 01-08-2010, 21:09
dziwne Marysiu, że w niedzielę dostałaś tego maila. Może chodzi o to, że przedłużyli oglądanie Twojego profilu bo im się podobasz. Ponoć każda rodzina rezerwuje room na 48h po czym albo znikają albo przedłużają. Tak mi się wydaje
Victoria, jeśli znajdziemy rodziny to może uda nam się tak zgrać, żeby razem leciećprzesunięcie wylotu o tydzień to nie problem -
Victoria > 01-08-2010, 21:23
A tak mi sie jeszcze przypomnialo co do tegoo dzwonienia, to oni jak najbardziej w CC pracuja w niedziele, bo np. wtedy mialam swoja pierwsza rozmowe rodzinkaWeekend to czas kiedy host rodziny maja zazwyczaj czas na takie wywiady-zwiady!