-
-
Re: Wiza USA aktualności
Ewelina88 > 13-08-2011, 15:57
Mozesz sobie wybrac date, ktora Ci odpowiada. -
niteczka0511 > 28-09-2011, 19:43
Mam takie trochę głupkowate pytanieCzy na waszych paszportach konsul też przykleił naklejkę z nr przewozowym DHL? Właśnie się zastanawiam, jak to odkleić, żeby nie zniszczyć paszportu. Jakieś pomysły? -
Agnes > 29-09-2011, 0:18
To nie jest głupie pytanie;p tez sie nad tym zastanawiałam odkleić czy nie, ale nie zrobiłam tego i bardzo dobrze, bo jest tam kod kreskowy który skanuje celnik już na terenie USA, także nie ruszaj tego, niech sobie będzie;p -
Sake > 05-10-2011, 6:13
a ja odkleiłam i wyrzuciłam i celnik nie skanował bo nie było i nie pytał dlaczego nie ma -
Insula > 06-10-2011, 20:55
[quote name="Sake"]a ja odkleiłam i wyrzuciłam i celnik nie skanował bo nie było i nie pytał dlaczego nie ma[/quote]
Też tak zrobiłam i nikt się o nic nie pytał -
emika > 26-10-2011, 18:43
A czy z wizą dostałyście jeszcze coś oprócz DS i SEVIS? Ja to w ogóle dostałam luzem wsadzone w paszport a czytałam na forum, że większość dostaję przypięte albo zaklejone i w jakimś woreczku? -
Sake > 27-10-2011, 17:58
[quote name="emika"]A czy z wizą dostałyście jeszcze coś oprócz DS i SEVIS? Ja to w ogóle dostałam luzem wsadzone w paszport a czytałam na forum, że większość dostaję przypięte albo zaklejone i w jakimś woreczku?[/quote]
Tylko DS i SEVIS i było przypięte do paszportu. Mówili żeby nie ruszać ale wolałam zrobić kopię, więc delikatnie wyjęłam zszywki a potem włożyłam nowe dokładnie w to samo miejsce. Jak masz je luzem to może przypnij jej jakoś żeby nie zginęły. Będą ci potrzebne przez cały pobyt w USA. -
emika > 02-11-2011, 18:52
Dzięki SakeJuż się bałam, że czegoś zapomnieli mi dosłać. Zrobiłam kopie a oryginał bezpiecznie przypięty do paszportu. -
z_t > 29-01-2012, 13:59
Witam ja mam takie pytanie nie chce zakładac nowego tematu.
Otóż wybieram sie na camp america i juz mam miejsce, kontrakt podpisany itp, ale weszło mi w głowe i mam stresa. Otóż ja powtarzam rok, ale legitymacje mam ważną cały rok myślicie , ze bedzie problem z dostaniem wizy? -
Tośka > 01-04-2012, 17:08
witam witam.. słyszeliscie o zmianach w opłatach wizowych i o zniesieniu wiz do usa ... ??? co o tym myslicie?? czytalama ze od 13 kwietnia maja wzrosnac oplaty wizowe ze 140 USD do 160 USD