• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Wiza USA aktualności

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Wizy

• Wiza USA aktualności

• Wiza USA aktualności
  • Re: Wiza USA aktualności

Ewelina88 > 13-08-2011, 15:57

Mozesz sobie wybrac date, ktora Ci odpowiada.

niteczka0511 > 28-09-2011, 19:43

Mam takie trochę głupkowate pytanie Czy na waszych paszportach konsul też przykleił naklejkę z nr przewozowym DHL? Właśnie się zastanawiam, jak to odkleić, żeby nie zniszczyć paszportu. Jakieś pomysły?

Agnes > 29-09-2011, 0:18

To nie jest głupie pytanie;p tez sie nad tym zastanawiałam odkleić czy nie, ale nie zrobiłam tego i bardzo dobrze, bo jest tam kod kreskowy który skanuje celnik już na terenie USA, także nie ruszaj tego, niech sobie będzie;p

Sake > 05-10-2011, 6:13

a ja odkleiłam i wyrzuciłam i celnik nie skanował bo nie było i nie pytał dlaczego nie ma

Insula > 06-10-2011, 20:55

[quote name="Sake"]a ja odkleiłam i wyrzuciłam i celnik nie skanował bo nie było i nie pytał dlaczego nie ma[/quote]

Też tak zrobiłam i nikt się o nic nie pytał

emika > 26-10-2011, 18:43

A czy z wizą dostałyście jeszcze coś oprócz DS i SEVIS? Ja to w ogóle dostałam luzem wsadzone w paszport a czytałam na forum, że większość dostaję przypięte albo zaklejone i w jakimś woreczku?

Sake > 27-10-2011, 17:58

[quote name="emika"]A czy z wizą dostałyście jeszcze coś oprócz DS i SEVIS? Ja to w ogóle dostałam luzem wsadzone w paszport a czytałam na forum, że większość dostaję przypięte albo zaklejone i w jakimś woreczku?[/quote]

Tylko DS i SEVIS i było przypięte do paszportu. Mówili żeby nie ruszać ale wolałam zrobić kopię, więc delikatnie wyjęłam zszywki a potem włożyłam nowe dokładnie w to samo miejsce. Jak masz je luzem to może przypnij jej jakoś żeby nie zginęły. Będą ci potrzebne przez cały pobyt w USA.

emika > 02-11-2011, 18:52

Dzięki Sake Już się bałam, że czegoś zapomnieli mi dosłać. Zrobiłam kopie a oryginał bezpiecznie przypięty do paszportu.

z_t > 29-01-2012, 13:59

Witam ja mam takie pytanie nie chce zakładac nowego tematu.

Otóż wybieram sie na camp america i juz mam miejsce, kontrakt podpisany itp, ale weszło mi w głowe i mam stresa. Otóż ja powtarzam rok, ale legitymacje mam ważną cały rok myślicie , ze bedzie problem z dostaniem wizy?

Tośka > 01-04-2012, 17:08

witam witam.. słyszeliscie o zmianach w opłatach wizowych i o zniesieniu wiz do usa ... ??? co o tym myslicie?? czytalama ze od 13 kwietnia maja wzrosnac oplaty wizowe ze 140 USD do 160 USD
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna