• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA 2014 (Styczeń-kwiecień)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• USA 2014 (Styczeń-kwiecień)

• USA 2014 (Styczeń-kwiecień)
  • Re: USA 2014 (Styczeń-kwiecień)

daga-aa > 29-12-2013, 1:32

Ewelina - z GAWO i mogę śmiało polecić, Pani Ania jest niesamowita, bardzo pomaga, zawsze mogę na nią liczyć i jej złota cierpliwość do mnie na pytania banalne wprost, (ale ja muszę wszystko się dowiedzieć) nawet ją nie odstrasza.
    czekaj, czekaj. Doczekasz się. Tylko nie kieruj się lokalizacją i ilością dzieci. Daj szanse wszystkim rodzinom Ewelina Ty jesteś z okolic Wrocławia? widziałam na blogu ja z Wrocławia! 
    Dziękuję za gratulację! Wam też się uda, trzymam kciuki! :*

missbigdreams > 29-12-2013, 2:00

Popieram, Pani Ania to złota kobieta. 

ewelinagr88 > 29-12-2013, 20:14

oo tak Ania jest fantastyczna jestem z okolic Wroclawia teraz mam juz 11 rodzine nie kieruje sie lokalizacja ale ty fajnie trafilas, ja kieruje sie czytaniem eseju i wiekiem dzieci, jakos nie czuje ze to perfect to wole czekac tych matchy mam tak czesto ze az juz mi sie nie chce na blogu pisac Daga gratulacje i zycze powodzenia aby dalej pozostali perfect, moze oni maja jakis znajomych ktorzy potrzebuja au pair???

missbigdreams > 30-12-2013, 0:22

Ewelina - masz już filmik na profilu ?

ewelinagr88 > 30-12-2013, 10:38

no jasne i dobrze ze go zmienilam bo pierwsza wersja byla nudna a teraz nawet ciezko mi znalesc czas zeby odpisac do tych rodzin

women > 30-12-2013, 11:03

Miski czesc jak dawno mnie tu nie było. Nie wiem co się dZieje ciągle dostaje email jak piszecie i tam wszystko czytam. Ja jestem w polsce obecnie u rodziców więc nie za bardzo mam internet. Wiem że dużo nowych dziewczyn mamy o chłopakach nic nie wiem

Misie szybko pisze ja i divertissante będziemy we wrocławiu na sylwestra . Ja jutro wyjeżdżam z krakowa może ma któras ochotę? I pytanie... czy któras z was mieszka we wrocławiu i mogłaby nas przenocować? Byłoby super

w ogóle mieliśmy wspólnie coś zrobić i co się z wami stało dajcie znać buziaki

yamisouls > 30-12-2013, 15:01

Women -Bawcie się dobrze )
    Ewelina - Mówiłaś, że zmieniłaś zdjęcie i teraz masz więcej rodzinek. Różni się czym bardzo od tamtego?

ewelinagr88 > 30-12-2013, 22:28

tak dodałam więcej ujęć z dziećmi a nie pokaz slajdów, zmieniłam to co mówię i w jaki sposób, video jest bardzo wyraźne, na jasnym tle i ciekawsze bo w 1 wersji to jak opowiadałam o sobie było nudne, początek zaczyna się jakbyś miała książkę i przewracała stronę

missbigdreams > 01-01-2014, 20:55

Dziewczyny mam pierwszy match a nawet nie mam jeszcze filmiku. Dziś dostałam taką nowinę. Więc, samotna matka z 13 miesięcznym synkiem i psem, z zawodu chirurg onkologii. Lokalizacja - SAN JOSE, California!   Host Mama kocha gotować i przebywać na świeżym powietrzu. Ma stałe godziny pracy, regularne. Moje obowiązki to codzienne odbieranie go z przedszkola (2 przecznice od domu) i całe 3 dni w ciągu miesiąca. Pierwsza rozmowa przede mną ale co myślicie?

women > 01-01-2014, 21:56

Yami dzięki było wspaniałe ♡♡♡♡:-)

Miss brzmi cudownie nie czekaj i rozmawiaj z nimi

Ja w apia mam otwarty profil w wigilię :-) i mam już 3 rodzine ♥♥♥♥

A w interexchange mam od 29.11 i miałam do tej pory 4 rodziny. Nie pisałam nic wcześniej, bo nie ubie zapeszac . Ale wierze ze już,to ze już prawie :-) !!!!!! Miski piszcie co u was

Życzę wam w nowym roku najlepszych i najwspanialszych momentów w waszym życiu. Chwil które zostaną z wami na zawsze, cudownych lotów za ocean. Spełnienia marzeń i przede wszystkim pamiętajcie ze nie ma rzeczy nie,możliwych :-) ♥♥♥♥
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia