-
-
Re: Au Pair USA 2013! cz.2
stilldream > 28-02-2013, 20:18
hahah no odezwę się do nich, będę próbowałano właśnie jak zobaczyłam zdjęcia, czy przeczytałam ze chodzą na rozne przesłuchania to od razu skojarzyło mi się to z programami na TLC dlatego taka obawa ahahah
a mam jeszcze pytanie, bo jestem z APiA, i tam na moim room'ie może być tylko jedna rodzinka czy może ich być wiecej? jak to jest?bo przez ilość przeróżnych agencji ja się trace xd
[quote name="Jarzebinka"]a skad dokładnie to rodzinka? jakie miesteczko?[/quote]
mieszkają w garden city, new york -
Jarzebinka > 28-02-2013, 20:30
więcej, chyba 4 -
magda-lenka > 28-02-2013, 20:41
dokladnie -4 rodziny moga byc
co do konkursow pieknosci -mialam stycznosc z amerykanskim pageant'em, nawet wygralam ms division ^^
moje spostrzezenia sa takie, ze show toddlers&tiaras jest bardzo bliski rzeczywistosci...
ale nie tylko matki wprowadzaja niezdrowa rywalizacje, dziewczynki (zwlaszcza nastolatki...), potrafia byc wzgledem siebie wybitnie wredne.
i oczywiscie -dzieci, ktorym powtarza sie, ze sa piekne, ktore nieustannie sa w centrum uwagi beda rozpuszczone.
inna sprawa, ktore amerykanskie dzieci nie maja nieustannej uwagi i nie sa rozkapryszone? -
stilldream > 28-02-2013, 21:03
no co racja to racja ... kazde dziecko w usa jest rozkapryszone ;D
pomocy! chce napisać do tej rodzinki e-mail'a. co mam napisać hahahah. a w ogole to ja mam do nich pierwsza napisac czy oni powinni? -
DominikaDomi > 28-02-2013, 21:14
jesli jestes nimi zainteresowana to pisz. napisz,ze po przeczytaniu aplikacji bardzo ci sie spodobali i ze chcialabys z nimi porozmawiac jesli oczywiscie maja ochote. -
emptyhousee > 28-02-2013, 23:54
Orientujecie się może jak szukać rodzin na Au Pair World ? Chodzi mi o dostępność do wszystkich ogłoszeń, bo pokazują się tylko 2 strony. Trzeba wykupić jakieś premium ? xD -
Lilianna1 > 01-03-2013, 1:16
Cześć!! Dzisiaj miałam pierwszy match i jestem strasznie podekscytowana przez co nie myślę racjonalnie.Najchętniej bym się spakowała i już jechała więc mam nadzieje że pomożecie mi w ocenie rodzinki.
2 dzieci - dziewczynka i chłopiec (bliźnięta) wiek: 3lata
miejscowość: Marlborough 35 min od Bostonu
tato pracuje w domu
Napisali że dzieci są very active w szczególności chłopiec
co uważacie? -
Jarzebinka > 01-03-2013, 1:34
większość dzieci jest very activ! Jak dla mnie lokalizacja całkiem fajna, wiek dzieciaków już też. Chodzą do przedszkola w jakieś dni? -
Lilianna1 > 01-03-2013, 1:55
W ich aplikacji nic nie pisało o przedszkolu. Jutro jeszcze przejrzę i się upewnię bo dziś to już późno. -
stilldream > 01-03-2013, 2:23
[quote name="Lilianna1"]W ich aplikacji nic nie pisało o przedszkolu. Jutro jeszcze przejrzę i się upewnię bo dziś to już późno.[/quote]
Z jakiej agencji jestes? : )