• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

stilldream > 28-02-2013, 20:18

hahah no odezwę się do nich, będę próbowała no właśnie jak zobaczyłam zdjęcia, czy przeczytałam ze chodzą na rozne przesłuchania to od razu skojarzyło mi się to z programami na TLC dlatego taka obawa ahahah

a mam jeszcze pytanie, bo jestem z APiA, i tam na moim room'ie może być tylko jedna rodzinka czy może ich być wiecej? jak to jest? bo przez ilość przeróżnych agencji ja się trace xd

[quote name="Jarzebinka"]a skad dokładnie to rodzinka? jakie miesteczko?[/quote]

mieszkają w garden city, new york

Jarzebinka > 28-02-2013, 20:30

więcej, chyba 4

magda-lenka > 28-02-2013, 20:41

dokladnie -4 rodziny moga byc

co do konkursow pieknosci -mialam stycznosc z amerykanskim pageant'em, nawet wygralam ms division ^^

moje spostrzezenia sa takie, ze show toddlers&tiaras jest bardzo bliski rzeczywistosci...

ale nie tylko matki wprowadzaja niezdrowa rywalizacje, dziewczynki (zwlaszcza nastolatki...), potrafia byc wzgledem siebie wybitnie wredne.

i oczywiscie -dzieci, ktorym powtarza sie, ze sa piekne, ktore nieustannie sa w centrum uwagi beda rozpuszczone.

inna sprawa, ktore amerykanskie dzieci nie maja nieustannej uwagi i nie sa rozkapryszone?

stilldream > 28-02-2013, 21:03

no co racja to racja ... kazde dziecko w usa jest rozkapryszone ;D

pomocy! chce napisać do tej rodzinki e-mail'a. co mam napisać hahahah. a w ogole to ja mam do nich pierwsza napisac czy oni powinni?

DominikaDomi > 28-02-2013, 21:14

jesli jestes nimi zainteresowana to pisz. napisz,ze po przeczytaniu aplikacji bardzo ci sie spodobali i ze chcialabys z nimi porozmawiac jesli oczywiscie maja ochote.

emptyhousee > 28-02-2013, 23:54

Orientujecie się może jak szukać rodzin na Au Pair World ? Chodzi mi o dostępność do wszystkich ogłoszeń, bo pokazują się tylko 2 strony. Trzeba wykupić jakieś premium ? xD

Lilianna1 > 01-03-2013, 1:16

Cześć!! Dzisiaj miałam pierwszy match i jestem strasznie podekscytowana przez co nie myślę racjonalnie.Najchętniej bym się spakowała i już jechała więc mam nadzieje że pomożecie mi w ocenie rodzinki.

2 dzieci - dziewczynka i chłopiec (bliźnięta) wiek: 3lata

miejscowość: Marlborough 35 min od Bostonu

tato pracuje w domu

Napisali że dzieci są very active w szczególności chłopiec

co uważacie?

Jarzebinka > 01-03-2013, 1:34

większość dzieci jest very activ! Jak dla mnie lokalizacja całkiem fajna, wiek dzieciaków już też. Chodzą do przedszkola w jakieś dni?

Lilianna1 > 01-03-2013, 1:55

W ich aplikacji nic nie pisało o przedszkolu. Jutro jeszcze przejrzę i się upewnię bo dziś to już późno.

stilldream > 01-03-2013, 2:23

[quote name="Lilianna1"]W ich aplikacji nic nie pisało o przedszkolu. Jutro jeszcze przejrzę i się upewnię bo dziś to już późno. [/quote]

Z jakiej agencji jestes? : )
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia