-
-
Re: USA styczeń / luty 2013!
river88 > 19-12-2012, 16:25
Hej
Jestem tu nowa postanowiłam założyć konto bo jestem trochę przytłoczona - wczoraj dowiedziałam się, że wyjeżdżam 21 stycznia i dopiero dociera do mnie, że to już za miesiącprzeczytałam ten wątek i widzę, że u mnie bardzo szybko wszystko się potoczyło. Czy jest może ktoś jeszcze kto wyjeżdża w styczniu? -
darusia93 > 19-12-2012, 23:05
hej, witamy na forum
kilka dziewczyn leci w styczniu.
a z jakiego biura jesteś i dokąd lecisz dokładnie? -
bama > 20-12-2012, 13:35
Moja rodzinka z Boulter w Colorado w końcu się odezwała, host mama napisała maila z przeprosinami, że tak poźno itd, mieli 2 au pair z Polski i nadal chcą dziewczyne z PL. Chcą sie umówić na skypie, bo dzieciaki chcą mnie poznać. Dzisiaj jadą Co mnie przeraża to własnie to Colorado, jak dla mnie troche wiochano i 4 dzieci, plusy takie, że rodzinka bardzo aktywna i dużo podróżują, ładne widoki i podobno nie trzeba robić ichniejszego prawka aaa...i w profilu mają napisane, że dużo i dobrze jedzą i au pair musi mieć apetyt i jeść z nimi to w sumie dobrze, bo czytałam tutaj na forum, ze niektóre operki mają wydzielone jedzenie -
river88 > 20-12-2012, 18:36
Lecę z Proworku do Carmel, Indiana. Są to w zasadzie przedmieścia Indianapolis. Liczyłam co prawda na jakiś południowy stan bo zima daje mi się nieźle we znaki, ale rodzina do której jadę jest naprawdę przesympatyczna, młodzi, świetni ludzie, będę ich pierwszą au pair. Mam jedynie nadzieję, że nie będę jedyną au pair w okolicy, jedyne czego się boję to, że będę sama jak kołek -
Natalkooo89 > 21-12-2012, 1:38
jesli dostane wize (jutro dzwonie i umowie sie na spotkanie)
to lece 28.01.2013 z Warszawy <3
leci ktos jeszcze wtedy ???
Jestem z CC
trzymajcie kciuki bo sie stresuje jak nigdy :|
rodzinka z okolic Philadelphi -
bama > 27-12-2012, 10:27
wczoraj nareszcie miałam rozmowe z rodzinką z Colorado, poznałam hostkę, dzieciaki, ich obecną au pair i zwierzaki, ponad 2 tygodnie na to czekałam, wczoraj przed tą rozmową dzwoniła nawet ich LCC zapytać czy chce tam jechać i dlaczego ta rodzinka się nie odezwała do mnie jeszczeDzisiaj kolejna rozmowa, tym razem poznam hosta. No i jesli się wszystko uda tzn. mój nowy paszport nareszcie się zrobi i dostanę wizę, to lece na początku lutego. A własnie, jak to jest z tym paszportem, pani z wydziału paszportowego powiedziała, że mogę go mieć nawet za 2 tygodnie, to prawda? -
sylvia > 27-12-2012, 17:59
bama Trzymam kciuki, aby się udało -
bama > 27-12-2012, 19:44
Dziękujemam nadzieje, że wszystkie spotkamy sie niebawem w US -
Aneetkaaa18 > 02-01-2013, 19:10
Witam wszystkichMam na imie Aneta i jestem tutaj nowa. Ja mam juz rodzinke wybrana i prawdopodobnie lece 4 marca. Jak dobrze pojdzie to bede leciala z Anglii. Jak wam idzie szukanie rodzinek? Ja czekalam bardzo dlugo.... Pozdrawiam -
Jarzebinka > 02-01-2013, 21:26
Jak długo czekałaś i z jakiej agencji jestes?