-
-
Re: Au Pair USA 2013! cz.2
patik > 09-10-2013, 19:34
Może warto pomyśleć o tym, w jakiej sytuacji ich postawisz wyjeżdżając tak bez słowa ? -
women > 09-10-2013, 22:03
Taka ucieczka, nie jest dobrym pomysłem na zamknięcie jakiegos rodzdziału, jakiegokolwiek rodziału. Nie ważne jak jest. -
jazztina > 10-10-2013, 0:03
Dziewczyny gdyby któraś z was miała rodzinkę z Los Angeles jakąś w miare i nie chciała do niej lecieć dajcie mi znać, albo tej rodzinie powiedzcie o mnie. Mam poprostu tam sprcjalne kursy na których mi zależy raz w tygodniu. Jeśli się nie uda to trudno polece gdzie indziej jednak to jest duża szansa dla mnie. Może akurat się spasujemy oczywiście jak mi się nie spodobają to trudno, jednak ważne z kim się mieszka. -
doti > 10-10-2013, 0:08
Hmm nie myslalas o rematchu ?? A takie wyjscie bez slowa jest dosc nie fajne, nie robi sie tak. :/ badz lepsza od nich! -
doti > 10-10-2013, 0:11
Aha, co do konsekwencji - moge sie mylic, ale gdzies czytalam ze po takim czyms w przyszlosci mozesz miec problem z wiza. -
juja > 10-10-2013, 5:56
Powiedzialam im i nie ma mnie kto zawiezc na lotnisko, bo ich to nie obchodzi, ze mieszkaja w dziurze.
Takze chyba bede musiala isc z buta z 15 km
Rematch chciałam, ale moja lcc sie nie zgodzila.
Pierwsze co to chcialam rematch, ale niestety moja lcc przyjazni sie z rodzina.
W ogole jestem troche przerazona czy w ogole wystarczy mi na bilet i jestem w kropce -
aupair14 > 10-10-2013, 11:32
[quote name="juja"]Powiedzialam im i nie ma mnie kto zawiezc na lotnisko, bo ich to nie obchodzi, ze mieszkaja w dziurze.
Takze chyba bede musiala isc z buta z 15 km
Rematch chciałam, ale moja lcc sie nie zgodzila.
Pierwsze co to chcialam rematch, ale niestety moja lcc przyjazni sie z rodzina.
W ogole jestem troche przerazona czy w ogole wystarczy mi na bilet i jestem w kropce[/quote]
jakim cudem LCC mogła zabronic Ci rematchu? Przeciez masz do tego prawo. Poza tym kazda LCC ma swoja przelozona, nie moglas uderzyc wyzej, nie macie Program Director nad LCC? Swoja drogą, rezygnujesz ale nie sprawdzilas najpierw ile bedzie kosztowal Cię bilet?? średnio mądre, no sorry. -
juja > 10-10-2013, 16:03
W umowie jest, że leży to w ich sugestii - rematch, nie obowiązek
Dobrze, że Ty jesteś mądra uchronisz świat.
Ehh.. w gównie siedzieć nie chcę. -
aupair14 > 10-10-2013, 16:14
[quote name="juja"]W umowie jest, że leży to w ich sugestii - rematch, nie obowiązek
Dobrze, że Ty jesteś mądra uchronisz świat.
Ehh.. w gównie siedzieć nie chcę.[/quote]
a z jakiej jestes agencji?? Przeczytaj wymagania Departamentu Stanu, tam jest powiedziane wyraznie ze jest prawo do rematchu a nie ze to jest kwestia agencji.... I nie chodzi o to czy ja jestem madra i zbawie swiat, jak to zrobie to bedzie fajnie, ale o to ze źle robisz. Ale Twoja sprawa przeciez -
juja > 10-10-2013, 17:32
aha, to fajnie masz