• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

doti > 29-09-2013, 20:27

12.50pm takze kupa czasu bedzie ))

Sushi > 29-09-2013, 20:28

pfff ja będę 16:30 dopiero. Jakoś się znajdziemy :p

sylwia_sp89 > 29-09-2013, 20:52

A leci ktoś z AIFS (Au Pair in America)?

Generalnie widzę, że mało osób korzysta z ich usług xD Dlaczegóż to?

patik > 30-09-2013, 3:07

Witam po długiej przerwie !

Ale tu się pozmieniało, sporo nowych osób. Trochę nadrobiłam i cieszę się w waszych matchy zarówno perfect jak i nieperfect

Trzymam gorąco kciuki!

Wszystich z agencji APC zapraszam do siebie na bloga. Nie, nie robię sobie reklamy, bo nie o to chodzi;p

Jestem już na miejscu w rockville centre, NY, pół godzinki od NYC.

Na bogu pisałam troszke o szkoleniu i przygotowaniach, więc może którejś z przyszłych au pair się przyda!

Trzymam kciuki za Was!

A na Ciebie Sylwia w takim razie czekam w NY

(Nadia, na Ciebie też ! :*)

Na Was wszystkich czekam!

Jeśli ktoś będzie miał jakieś pytania, to piszcie. Byłam trochę poza zasięgiem zanim udało mi się wszystko poukładać tu na miejscu i ogarnąć , a teraz już działam.

Buziaki! :*

balbina > 30-09-2013, 8:00

[quote name="women"]
    [quote name="Divertissante"]balbina cieszymy sie z toba i uwaga! szykuj sie bo z przyszlych au pair na pewno ktos trafi do ciebie!!!

A JA MAM WIADOMOSC!!!! ^^ Mam pierwszy match! 2 tyg od otwarcia roomu (ROWNO!), ogolnie jest to polska rodzinka z seattle, dwoch chlopcow 6 i 3 oraz maluszek w drodze na marzec Dam im szanse, dzisiaj mamy rozmowe na skype wieczorem wish me luck [/quote]

No kochaniutka, Ja Ci już mówiłam co i jak

BALBINA! w imieniu wszystkich dziewczyn, rozkazuje ogarniecia się i wrzucenia tysiące zdjęć, POKOJU też )[/quote]

juz niedlugo zrobie, cierpliwości misie :*

Divertissante > 30-09-2013, 16:03

Wiem, Patka, że czekasz, jeszcze będziesz miała mnie dość! (OBY!!!!)

Ahhhh jak fajnie sie o waszych wszystkich wyjazdach czyta!! Serio, dużo z Was jedzie do NY ! Pozazdrościć Zobaczymy gdzie mnie los zaniesie (trzymamy wszyscy kciuki za również NY )

Wgl zapomniałam o tym pisać! Balibina, http://2aupair.blogspot.com/ - to twoj blog prawda??? JEST MEGA POMOCNY, serio podczas interview miałam otwartego go na pytaniach i było mi o wiele łatwiej niż z moja listą xD

Tak kochanie, to mój blog, miło mi - starałam się jak najbardziej, bo sama to przechodziłam

women > 30-09-2013, 22:21

Patik - czytam i zbieram Twoje informację. Pisz więcej. Mam Cię w zakładkach, teraz przeprowadzam Ciebie do ulubionych

Balbina czekamy.

Divertissante tak to blog Balbiny , też go przewertowałam na wszystkie strony !!!

sylwia_sp89 - a na jakim jesteś eatpie? widocznie jesteś wyjatkiem, czuj się wyróżniona. Ale na poważnie, zadowolona z nich jesteś?

m jak monika - jak samopoczucie?

No a całą resztę dziewczyn pozdrawiam

sylwia_sp89 > 30-09-2013, 22:45

Dlaczego mam się czuć wyróżniona? xD

Obecnie czekam na papiery z angielskiego biura, czyli jestem przed spotkaniem wizowym. Rodzice wydali mi się super. Mają doświadczenie z programem Au Pair i to było dla mnie ważne. Nie jest dla nich problemem, że mój chłopak będzie do mnie przyjeżdżał mniej więcej co 3 miesiące na ok 2 tyg. Zapytali, czy rodzice też przylecą, bo lubią poznawać rodziny swoich AP. Godz pracy mam fajne, w dodatku za babysitting'i płacą extra (chyba, że mam plany na dany wieczór, wtedy dzwonią do swoich dwóch innych "babysitter'ek"). Generalnie wywarli na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Dzieciaki też fajne choć przyznali, że średni (ma 4 lata) potrafi być uparty, ale akurat w tym mam doświadczenie xD Ich obecna AP bardzo ich zachwalała i przyznała, że gdyby nie fakt, że kończy jej się wiza to na bank zostałaby z nimi dłużej. No i lokalizacja: 10min spacerkiem do Times Square i na Broadway.

To wszystko jest tak piękne, że aż się boję, że gdzieś est ukryty haczyk xD

women > 01-10-2013, 0:01

Bo widocznie jest mało dziewczyn które z niego korzystaja, dlatego masz pole do popisu i recenzji biura czy spoko czy nie

Jesli chodzi o to co, napisałs o hostach.

Stara!

Kolejny raj.

Lokalizacja? O spadłam.

Zapowiada się perfekcyjne, ale fakt wychacz wszystko. Postaraj się dowiedzieć o najmniejsze szczegóły

sylwia_sp89 > 01-10-2013, 0:06

Generalnie wybrałam to biuro bo jako jedyne miało program Extraordinaire z czego chyba mało kto korzysta. W sumie to nie wiem dlaczego
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia