• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA wrzesien/ październik?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• USA wrzesien/ październik?

• USA wrzesien/ październik?
  • Re: USA wrzesien/ październik?

maria_kujpom > 01-08-2010, 10:23

Nie wspomnialam o tym, ze jest do zalezne od agencji :lol: .

Babysitting moze zdarzyc sie w weekend, ale chyba lepiej dla Martyny byloby miec wolne weekendy (wtedy mogla by spedzac swoj wolny czas z innymi au pairkami, ktore zwykle rowniez weekendowo nie pracuja)

Otoz Martynko zgodze sie z Karolina nie zmuszaj sie do niczego, to twoj rok i lepiej poczekac na fajna rodzina, ktora bedzie ci odpowiadala niz zgadzac sie w niepewnej sytuacji i zamartwiac sie rematchem.

Powodzenia :wink:

karolinka > 01-08-2010, 10:43

Marysia, to nie ty pisalas, ze zalezy to od agencji, tylko Victoria co do weekendow to jasne, ze lepiej miec wolne czasem moze sie zdarzyc, ze trzeba bedzie pracowac w weekend, ale ja bym sie chyba nie zdecydowala na te rodzine..

maria_kujpom > 01-08-2010, 11:15

Nie doczytalam widocznie ;P

Sama nie wiem czy bym sie zdecydowala, dla mnie w zasadzie byly wazne wolne weekendy. W kazdym badz razie trzymam kciuki zeby twoja decyzja jakakolwiek by nie byla- byla decyzja wlasciwa.!

Victoria > 01-08-2010, 12:11

[quote name="karolinka"]Marysia, to nie ty pisalas, ze zalezy to od agencji, tylko Victoria co do weekendow to jasne, ze lepiej miec wolne czasem moze sie zdarzyc, ze trzeba bedzie pracowac w weekend, ale ja bym sie chyba nie zdecydowala na te rodzine..[/quote]

Ale co pisalam, ze zalezy od agencji? I gdzie? Przeciez grafik ustala rodzina... Chodzilo mi o to, ze jesli rodzince spodoba sie au pair, wtedy agencji zalezy by au pair tez sie jednak pzrekonala (tak mi sie wydaje).

Choc ja mysle ze tez zalezy z tymi pracujacymi weekendami, bo co jak kursy w collegu te co wybierzesz beda tylko w dzien na tygodniu albo w weekendy? Wiec jak ma sie wtedy jakos luzniej na tygodniu to mozna isc na zajecia na tygodniu... Ja np. nie chcialabym isc w weekend sie uczyc

martyna > 01-08-2010, 12:14

nie kazda sobote, czasami tylko. schedule sie zmienia wraz z pora roku i zajeciami chlopców. czekajcie sprawdze czy ich operka odpisala

Maria - Ty jestes w 100% pewna? nie masz wątpliwości? tylko ja tak mam?

maria_kujpom > 01-08-2010, 13:07

Oczywiscie Martynko, ze mam watpliwosci... pewna nie byla bym chyba zadnej rodziny bo tak naprawde ich nie znam...

Rodzinka spodobala mi sie i postanowilam im zaufac. Pewna bede dopiero na miejscu po 2 miesiacach :wink:

martyna > 01-08-2010, 13:14

a kiedy masz jechac?

ja się chyba zdecyduję... czekam jeszcze na tego maila

maria_kujpom > 01-08-2010, 13:26

Zastanow sie dobrze Jezeli sie zgodzisz to bede kciukowala

Ja jechala bym 6 wrzesnia. A Ty?

martyna > 01-08-2010, 13:29

no a oni chcą 1 lub 8 pazdziernika czyli w sumie tak jak ja chciałam jechać