-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
maria_kujpom > 01-08-2010, 10:23
Nie wspomnialam o tym, ze jest do zalezne od agencji :lol: .
Babysitting moze zdarzyc sie w weekend, ale chyba lepiej dla Martyny byloby miec wolne weekendy (wtedy mogla by spedzac swoj wolny czas z innymi au pairkami, ktore zwykle rowniez weekendowo nie pracuja)
Otoz Martynko zgodze sie z Karolina nie zmuszaj sie do niczego, to twoj rok i lepiej poczekac na fajna rodzina, ktora bedzie ci odpowiadala niz zgadzac sie w niepewnej sytuacji i zamartwiac sie rematchem.
Powodzenia :wink: -
karolinka > 01-08-2010, 10:43
Marysia, to nie ty pisalas, ze zalezy to od agencji, tylko Victoriaco do weekendow to jasne, ze lepiej miec wolne czasem moze sie zdarzyc, ze trzeba bedzie pracowac w weekend, ale ja bym sie chyba nie zdecydowala na te rodzine.. -
maria_kujpom > 01-08-2010, 11:15
Nie doczytalam widocznie ;P
Sama nie wiem czy bym sie zdecydowala, dla mnie w zasadzie byly wazne wolne weekendy. W kazdym badz razie trzymam kciuki zeby twoja decyzja jakakolwiek by nie byla- byla decyzja wlasciwa.! -
Victoria > 01-08-2010, 12:11
[quote name="karolinka"]Marysia, to nie ty pisalas, ze zalezy to od agencji, tylko Victoriaco do weekendow to jasne, ze lepiej miec wolne czasem moze sie zdarzyc, ze trzeba bedzie pracowac w weekend, ale ja bym sie chyba nie zdecydowala na te rodzine..[/quote]
Ale co pisalam, ze zalezy od agencji? I gdzie?Przeciez grafik ustala rodzina... Chodzilo mi o to, ze jesli rodzince spodoba sie au pair, wtedy agencji zalezy by au pair tez sie jednak pzrekonala (tak mi sie wydaje).
Choc ja mysle ze tez zalezy z tymi pracujacymi weekendami, bo co jak kursy w collegu te co wybierzesz beda tylko w dzien na tygodniu albo w weekendy? Wiec jak ma sie wtedy jakos luzniej na tygodniu to mozna isc na zajecia na tygodniu... Ja np. nie chcialabym isc w weekend sie uczyc -
martyna > 01-08-2010, 12:14
nie kazda sobote, czasami tylko. schedule sie zmienia wraz z pora roku i zajeciami chlopców. czekajcie sprawdze czy ich operka odpisala
Maria - Ty jestes w 100% pewna? nie masz wątpliwości? tylko ja tak mam? -
maria_kujpom > 01-08-2010, 13:07
Oczywiscie Martynko, ze mam watpliwosci... pewna nie byla bym chyba zadnej rodziny bo tak naprawde ich nie znam...
Rodzinka spodobala mi sie i postanowilam im zaufac. Pewna bede dopiero na miejscu po 2 miesiacach :wink: -
martyna > 01-08-2010, 13:14
a kiedy masz jechac?
ja się chyba zdecyduję...czekam jeszcze na tego maila -
maria_kujpom > 01-08-2010, 13:26
Zastanow sie dobrzeJezeli sie zgodzisz to bede kciukowala
Ja jechala bym 6 wrzesnia. A Ty? -
martyna > 01-08-2010, 13:29
no a oni chcą 1 lub 8 pazdziernikaczyli w sumie tak jak ja chciałam jechać -