• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

AKTUALNA LISTA au pair w Irlandii

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Irlandia

• AKTUALNA LISTA au pair w Irlandii

• Wątek zamknięty
  • AKTUALNA LISTA au pair w Irlandii
  • Re: AKTUALNA LISTA au pair w Irlandii

qqi > 12-05-2012, 12:49

SYlwia lat 24

Roscommon, okolice Athlone, środkowa Irlandia

Chętna na spotkania, możliwość nocowania u mnie, wypad do Galway z hostem, wolne dni w tygodniu i zawsze weekendypiszcie nawet z daleka, jak macie ochotę się spotkać i zwiedzić urocze miasteczko z ruinami miasta zapraszam do Roscommon, nocleg nie stanowi problemu

kontakt: <a href="mailto:wizard.sylwia@op.pl">wizard.sylwia@op.pl</a>

ula91 > 16-05-2012, 0:47

hej Sylwia ja mieszkam w Moycullen, blisko Galway. Daj znać na priv jakbyś chciała się spotkać (podeślij swojego facebooka jak masz, będzie łatwiej się kontaktować )

dosiunia > 20-05-2012, 17:47

hej!

będę w Dublinie na lato od 14/06-10/09 także mam nadzieję, że się spotkamy jakoś! u mnie z noclegiem nie wiem jak będzie, pewnie cienko, ale będę mogła zapraszać znajomych także super, można sie spotkać coś ugotować etc do zobaczenia!

marika299 > 26-05-2012, 15:47

witam wszystkich!

od końca czerwca (chyba 29.06) do początku października będę w Claremorris czy jest może ktoś w tamtej okolicy? miałam już nie lądować do tak małych miejscowości, ale rodzinka przekonała mnie do siebie.obym się tam nie zanudziła 8) jeśli któs jest w okolicy to dajcie zać! jestem baardzo otwarta na wszelakie nowe znajomości

dosiunia > 26-05-2012, 17:35

Hej, mi jednak Dublin niee wypalił, jak już wiecie, ale może sie okazać w przyszłym tygodniu, że jednak Irlandia po raz trzeci będzie ;x trzymajci kciuki!

Wogóle jakoś mało dziewczyn jest w Irlandii na lato... i wogole.

dosiunia > 02-06-2012, 10:03

U mnie jednak zmiana miejsca i będę od 6 lipca do środka wcześnia w Oranmore, Galway, Irlandia - widzę, że dziewczyny wpisujące się wyżej są w miarę blisko, co mnie baaaaaaaaaaaardzo cieszy ^^

marika299 > 02-06-2012, 18:39

dosiunia,gratulacje!

u mnie chyba jednak bedzie lipa.rodzinka sie nie odzywala do mnie ponad 1 tydzien.niby prawie wszystko ustalilismy,ale mialam kilka waznych pytan i mi nie odpisali.raz im sie przypomnialam i dzisiaj hostka napisala, krotka wiadomosc, ze przeprasza, ze byli zajeci i wkrotce napisze mi dluzszego maila. nie podoba mi sie to za bardzo i juz nie jestem tak entuzjastycznie nastawiona do nich jak na poczatku.moze przesadzam,ale jak dla mnie obie strony powinny sie angazowac rownoczesnie,a jezeli teraz jest cos nie tak, to nie wiadomo jak bedzie pozniej.. ehh wiec jeszcze szukam co by pozniej nie zostac na lodzie

marika299 > 13-06-2012, 21:25

jade jadeee! jednak wszystko sie wyjasnilo z moja pierwsza rodzinka.fakt,troche zwlekali z tymi odpowiedziami,ale uwierzylam,ze faktycznie byli zajeci.a wiec od 29 czerwca Irlandio witaj! :mrgreen:

Dominika93 > 17-06-2012, 15:23

Marika299 - gratuluję,że Ci się udało super jest Nas więcej

Mi został jeszcze miesiąc i będę w Dublinie,mam nadzieję,że się uda Nam spotkać

kasiulek91 > 17-06-2012, 19:25

Kasia, 21 lat

Au pair w małym miasteczku blisko Navan i Kells

Do połowy września

Byle do piątku!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia