-
-
Re: Prezenty dla Host-rodziny
Karolina_c > 10-11-2007, 18:00
no, ptasie mleczka robia furrore -
Grizzly > 12-11-2007, 15:31
Dzoan grzybów tez nie lubisz, to sie o ptasich mleczkach nie wypowiadaj ;-)
Angie, album to podstawa, chociaz nie licz na wielki entuzjazm z ich stronyA dzieciom drobiazgi.. wiesz ze na pewno maja milion zabawek i innych gadżetow ktore sie tylko kurz?.. najlepiej postawic na słodycze. -
Karolina_c > 12-11-2007, 17:35
ladne sa czekoladki w puszkach z wedla/wawla/mieszkaalbumow nie kupujcie w empiku, tam sa chyba najdrozsze, lepiej zajrzec do normalnej ksiegarni. -
angelinaa.star > 12-11-2007, 18:35
No wła?nie choć powiem Ci Yoanna że moja hostka to jest Polsk? zafascynowanaWięc chcę jej kupić taki wypasiony album o Warszawie z przepięknymi zdjęciami. Kupę kasy kosztuje ale jest po prostu mistrzowski Mój ojciec na tych zdjęciach naszego domu się dopatrzył
Słodycze to podstawa to już wiem. Ale problem w tym że ja taka głupia i chciała bym dać co? każdemu z osobna, nic na to nie poradzę że wylewna jestem. I tak patrzyłam pod kontem zainteresowań dzieciaków. Oni wszyscy w 3 graj? na skrzypcach i trenuj? piłkę nożna. Więc my?lałam nad jakimi? utworami Szopena i nad piłk? do nogi z podpisami naszej polskiej reprezentacji. -
Ninka Jones > 12-11-2007, 19:01
a sk?d tak? piłę weźmiesz? 8O -
angelinaa.star > 12-11-2007, 19:15
Wła?nie kazałam ojcu dzwonić do PZPN może mu się uda zbajerować i załatwića jak nie to chu... z mojego wspaniałego pomysłu -
idril > 12-11-2007, 19:25
nawet jak gdzies mozna ja kupic to zapewne majatke kosztuje. nie przesadzaj, muzyka i slodycze im wystarcza! -
angelinaa.star > 12-11-2007, 19:29
dowiadywałam się i nigdzie do kupna nie było, dlatego wysłałam ojca, on wstawi jak?? gadkę i może dostanieobrotny z niego człek. A jak nie to zostanę przy słodyczach ( "ćiućkach" jak ja to nazywam) i cos tam wymy?lę -
angelinaa.star > 16-11-2007, 14:29
dziewczyny kurcze help!!!!!!!!!
moje pomysły prezentowe w łeb poszły!!
Dla hosta mam prezent jedwabny krawat, ale nie mam dla hostki (chciałam jaj kupić obrus taki piękny szydełkowany ale kurde nie wiem jaki ma stół). Potrzebuje pomysłów na prezenty dla dzieciaków, chłopak 14 lat, dziewczyna 11 i najmłodszy 7 latek. Że słodycze biorę to bankowo ale jaki? drobiazg też bym chciała. Poddajcie mi jakie? pomysły proszę -
idril > 16-11-2007, 15:20
[quote name="angelinaa.star"]
Dla hosta mam prezent jedwabny krawat, ale nie mam dla hostki (chciałam jaj kupić obrus taki piękny szydełkowany ale kurde nie wiem jaki ma stół).[/quote]
jacie dziewczyno nie przesadzasz? ja dla moich hostow dalam TYLKO slodycze i bylo dobrze. byli zaskoczeni ze cos w ogole przywiozlam.
dla dziewczynki kupilam slodycze i puzzle z Kubusiem Puchatkiem (koszt puzzli 10zl bez grosza
dla blizniakow slodycze i dwa jednakowe maskotki jezyki (ja nie znosze maskotek i uwazam ze to bzdurny prezent bo tylko zbiorowisko kurzy ale hostka mi w mailach napisala ze chlopcy najchetniej bawia sie maskotkami - co o dziwo bylo prawda!)
czyli koszt tez rzedu okolo 15zl.
wiec jak pisalam wczesnije juz nie wydalam na to wsytzko wiecej niz 50/70zl.
i tez bylo wszytko super!
ten Twoj obrus to koszt wydaje mi sie co najmnije 100zl.
a popatrz na to z tej strony ze Ty tam jedziesz pracowac. zajmujesz sie dziecmi, domem a w zamian dostajesz kase i zakwaterowanie.
a taki drobny prezent to ma byc na pczatek na przelamanie lodow.
ja to tak wystzko odbieram. wiec wydaje mi sie ze nie ma co sie wykosztowywac bo jeszcze rozne kwiatki z rodzina moga sie okazac a poznije bedziesz sobie w brode pluc ze yle kasy na nich wyadalas.
aaa no i jeszcze dodam ze (moze sie myle ale ja tak sadze) ze ubrania to za bardzo taka prywatna rzecz. moze mu do niczego nie pasowac, czy cos tam. tak samo zreszta jak kosmetyki i perfumy.