-
-
Re: NYC i okolice (New York, New Jersey i Connecticut)
izzieem > 28-08-2012, 19:25
No teraz czekam na maila od program director, która powie mi co rodzina myśli o mnie, ale wczoraj z nimi rozmawiałam i mam pozytywne odczuciaWe will see -
agata.gda > 04-09-2012, 22:11
Kto ma ochotę na jakieś Polskie spotkanko gdzieś w NYC, może w niedzielę? Tyle nas tu siedzi gdzieś w miasteczkach w okolicy NYC,że może warto się spotkać? Dajcie znać! I powiedzcie o tym znajomym-(osobom,które może już nie zaglądają na forum) -
gatta > 05-09-2012, 3:17
Ja jestem jak najbardziej na tak! -
kusia2 > 13-10-2012, 22:47
Za póżno przeczytałam. Może jutro? Albo w przyszly weekend? -
kallan0 > 14-10-2012, 4:17
Jakby co to jutro jestem w NYC. To pisz... możemy się spotkać. -
Justi88 > 19-10-2012, 11:06
Dziewczyny, mam pytanię, bardzo chciałabym być au pair w NY ale nie wiem jak się tam dostać. Głównie zgłaszają się do mnie rodziny z małych miast, a jak powiedziałam agencji że chciałabym z NY to mi podesłali jakieś dwie, ale z okolic. A ja bym chciała mieszkać w mieście. Z jednej strony nie chcę być wybredna, ale z drugiej strony widzę że jest to możliwe bo niektóre z was mieszkają w NY. Nie musi to być Manhattan, ale tak żeby to jednak było miasto. Czy mam cierpliwie czekać, czy jakoś skontaktować się z rodzinami inaczej, czy zaakceptować małe miasto pod NY... Jestem w agencji APiA. A może którejś z was kończy się pobyt albo zna kogoś komu się kończy i mogła by przekazać kontakt?? Jestem po studiach, więc teraz to praktycznie ostatnia szansa żeby wyjechać, a NY wymarzyłam sobie już dawno, tylko że wcześniej rodzice by mnie nie puścili, teraz też nie chcą ale nic nie mogą zrobićbędę wam wdzięczna za pomoc -
gatta > 19-10-2012, 18:28
Kolejna próba! Czy któraś z was będzie w ten weekend w mieście? Może w końcu uda nam sie spotkać. Fajnie byłoby poznać kogoś nowego. Dajcie znać, jeśli nie ten weekend, to może inny. Ja mieszkań 20 min od Manhattanu, więc jeśli tylko nie wyjeżdżam gdzies, to jestem dostępna 7 dni w tygodniu -
Alexandraa > 09-11-2012, 9:16
Hej! Bede w NYC 17- 24 listopada. Czy ktoras z Was mialaby ochote sie spotkac? -
Alexandraa > 09-11-2012, 9:26
Hej dziewczyny ja bede w NYC 17- 24 listopada, mialaby ochote ktoras sie spotkac ?Bo ja z checia, nie znam tam nikogo wiec byloby fajnie ! -
Malazolza89 > 29-11-2012, 0:43
Witam serdecznie!
Mam na imię Marta, mam 23 lata i jestem au pair od sierpnia. Mieszkam w West Milford, NJ.
Gdyby ktoś chciał się spotkać to proszę o kontakt
Pozdrawiam!