• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

balbina > 27-09-2013, 16:52

wooooooooooho jestem po szkoleniu, NYC jest awesome i bylam na empire state bulding - pokaże wam fotki wkrótce na blogu i opiszę, ale nie da się tego opisać i zobaczyć na zdjęciach - musicie tam pojechać!

wczoraj przyjechałam do rodzinki -0 moj pokoik jest tak slooodki, dostalam nawet iphona i kluczyki do auta i wiadomosc od bylej au pair

wiecej opisze wkrotce na blogu ( najpierw zrobie notke o spotkaniu wizowym )

buuuuuuuuuuziaki!

Divertissante > 28-09-2013, 18:51

balbina cieszymy sie z toba i uwaga! szykuj sie bo z przyszlych au pair na pewno ktos trafi do ciebie!!!

A JA MAM WIADOMOSC!!!! ^^ Mam pierwszy match! 2 tyg od otwarcia roomu (ROWNO!), ogolnie jest to polska rodzinka z seattle, dwoch chlopcow 6 i 3 oraz maluszek w drodze na marzec Dam im szanse, dzisiaj mamy rozmowe na skype wieczorem wish me luck

doti > 28-09-2013, 18:58

super gratulacje !!! powodzenia i pisz zaraz jak skonczycie rozmawiac )

Divertissante > 29-09-2013, 1:31

Rany, ogólnie gadałyśmy prawie dwie godziny! (rozmawialam tylko z hostka) To jest rodzina polaków, więc to już jest dość duży minus, ale tak generalnie super, rozmawiałyśmy po polsku, wszystko mi wyjaśnila, wypytywała, ja też starałam się wszystkiego dowiedzieć. Ogólnie: SUPER. Tylko czemu polacy (( Nie wiem jeszcze co zrobię, bo na prawdę nawiązałam z nią kontakt, a przynajmniej tak mi się wydaje. Jutro będę rozmawiać z host dadem, więc zobaczymy

balbina > 29-09-2013, 9:02

tak czy siak podszkolisz angielski, zresztą pewnie dzieci też duzo mówią po angielsku z przyzwyczajenia, możesz zapytać ich o to

moze nie taki diabel straszny jak go maluja - co do polakow

women > 29-09-2013, 11:58

[quote name="Divertissante"]balbina cieszymy sie z toba i uwaga! szykuj sie bo z przyszlych au pair na pewno ktos trafi do ciebie!!!

A JA MAM WIADOMOSC!!!! ^^ Mam pierwszy match! 2 tyg od otwarcia roomu (ROWNO!), ogolnie jest to polska rodzinka z seattle, dwoch chlopcow 6 i 3 oraz maluszek w drodze na marzec Dam im szanse, dzisiaj mamy rozmowe na skype wieczorem wish me luck [/quote]

No kochaniutka, Ja Ci już mówiłam co i jak

BALBINA! w imieniu wszystkich dziewczyn, rozkazuje ogarniecia się i wrzucenia tysiące zdjęć, POKOJU też )

women > 29-09-2013, 12:05

Dziewczyny, tutaj już nie chodzi o angielski, bo na stówę słuchajcie on nie będzie używany tak jak będziesz chciała.

Angielski będzie, ale no bez jaj. Nie po to się pakujemy za ocean, żeby dalej byc z Polakami.

Nie nauczysz się kultury amerykańskiej, życia amerykańskiego, i całego American.

Polacy jak Polacy, mamy swoje przyzwyczajenia, matki polki dalej są. wiecie o co chodzi

Po prostu uważaj kochaniutka ;d

Odezwij się, jak Ci poszło !!

women > 29-09-2013, 12:10

[quote name="ewelinagr88"]czy ktos leci w grudniu????[/quote]

Na grudzień chyba leci mało dziewczyn, ale odezwij się i napisz na jakim jesteś etapie ;-)

sylwia_sp89 > 29-09-2013, 13:18

Cześć dziewczyny!

Widzę, że wiele się tutaj dzieje i nadal dzielnie walczycie o tę jedną, jedyną Perfect Family

Musze się pochwalić, że ja już swoją znalazłam Była to moja 12-sta rodzina (generalnie zgłosiło się 16 - room otwarty 28.08). Mają 3 chłopaków w wieku 6,5, 4 i 2 latka, przy czym starsi są praktycznie cały dzień w szkole, więc moim głównym obowiązkiem będzie bąbelek Aaaaa, najlepsze - mieszkają na Manhattanie xD Jeśli wszystko pójdzie ok to wylot mam 4 listopada. Czy któraś z Was leci może w tym terminie?

Jeju, tak się cieszę, że w końcu się udało! Mam nadzieję, że Wy też szybko traficie na tych jedynych za co trzymam kciuki

doti > 29-09-2013, 14:14

gratuluje ja lece 4.11 z krakowa, (pewnie bede miec krk-waw-nyc??) skad lecisz??
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia