• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

m jak monika > 25-09-2013, 1:23

Divertissante wiesz.. ostatnio miałam masę problemów, naprawdę chciałabym zapomnieć ostatni okres ale nie da się..

teraz jest lepiej i szczerze mówiąc to dzięki temu że opuszczam to całe bagno jakoś się trzymam. Wylatuję 14 października, także nie trać nadziei bo rodzinkę znajdziesz na pewno. Ja też czekałam ponad miesiąc. Jeśli chciałabyś pogadać to podam Ci mojego emaila. Czasem z obcą osobą rozmawia się lepiej

<a href="mailto:monika_dloniak18@op.pl">monika_dloniak18@op.pl</a>

Sushi > 25-09-2013, 11:36

Divertissante nie pękaj. Ja z tego samego powodu pękałam. Najlepsze a raczej najgorsze jest to, że im bliżej wyjazdu tym coraz bardziej się wszystko sypie. Wiem, że jak wyjadę będzie lepiej pod wieloma względami i to mnie trzyma przy życiu.

Słuchajcie nadziei nie wolno tracić. Jeśli zaakceptowali Was w agencjach i wszystko przeszłyście pomyślnie tzn, że się nadajecie i znalezienie rodziny to tylko kwestia czasu. Głowy do góry

A monika ma rację. Warto pogadać i się powspierać wzajemnie. Jak ktoś ma jakiś problem niech pisze zawsze można pomóc go rozwiązać. Zachęcam do rozmów bądź maili.

Pozdrowionka!

Divertissante > 25-09-2013, 15:34

Wiecie co? Chyba wszyscy tutaj mają tak samo. Przynajmniej odnoszę takie wrażenie. Życie zaczęło się sypać i każdy z nas chce uciec. Nie wiem czy to jest dobre rozwiązanie, ale na pewno świetna przygoda. Macie racje, jeśli wszystko przeszłam pomyślnie to znalezienie rodzinki to kwestia czasu Jesteście od teraz moimi terapeutkami/terapeutami :* Tyle mądrych słów, na chwilę mojego załamania! A meili skorzystam, dziękuję :*

constancelatek > 25-09-2013, 16:06

[quote name="Divertissante"]Wiecie co? Chyba wszyscy tutaj mają tak samo. Przynajmniej odnoszę takie wrażenie. Życie zaczęło się sypać i każdy z nas chce uciec. Nie wiem czy to jest dobre rozwiązanie, ale na pewno świetna przygoda. Macie racje, jeśli wszystko przeszłam pomyślnie to znalezienie rodzinki to kwestia czasu Jesteście od teraz moimi terapeutkami/terapeutami :* Tyle mądrych słów, na chwilę mojego załamania! A meili skorzystam, dziękuję :*[/quote]

no w moim przypadku na 100%... niestety...

kop od życia sprawił, że zdecydowałam się na wyjazd, który planowałam od ponad 2 lat.

teraz zajęłam się sobą i spełniam swoje wszytskie marzenia.

constancelatek > 25-09-2013, 16:07

Ejjj, przyszłe au pair z okołic Wawy/Warszawy może jakiś meeting?

Miłoby było pogadać w towarzystwie niań

m jak monika > 25-09-2013, 16:13

No my polskie au pair musimy się wspierać !

women > 25-09-2013, 20:13

bez jaj, to dyskryminacja!

nie jestem z warszawy i co!

Dziewczyny drogie, na luzie wszystko poważnie.

Damy radę sobie ze wszystkim, Ja też proponuje jakiś email w razie nagłego nie oczekiwanego wypadku

Oby takich jak najmniej ale wiecie o co chodzi

Baskah i co?!!!!!!!

też wam powiem, że każdy chce uciekać. Wiece ucieczka to tak na prawdę, nie jest dobry pomysł. Uważam że co się odwlecze to nie uciecze. Oj u mnie się to sprawdza, ale do czego zmierzam, że z biegiem czasu, człowiek uczy się zostawiać przeszłość,a żyć tym co ma teraz. Nie ważne gdzie jest z kim, wspomnienia wracają, w najmniej nie ocziekiwanych momentach ale każdy na swój sposób sobie z tym radzi prędzej czy później i widzi swoje popełnianie błędy. Bo wiecie, człowiek uczy się na błedach ale tych które już popełnił, myślę że dla was (dla mnie to już nie nowa przygoda) au pair, tym bardziej w stanach jest, będzie, na pewno dobrą formą rozrywki o ogarnięcia swojej głowy. Wiecie czego was taki pobyt nauczy? samozapracia. siły. walki ze soba.

to brzmi jak dramat. ale bez jaj. Nie jest tak źle )

Damy radę kobietki ;-)

constancelatek > 25-09-2013, 20:18

[quote name="women"]bez jaj, to dyskryminacja!

nie jestem z warszawy i co!

Dziewczyny drogie, na luzie wszystko poważnie.

Damy radę sobie ze wszystkim, Ja też proponuje jakiś email w razie nagłego nie oczekiwanego wypadku

Oby takich jak najmniej ale wiecie o co chodzi

Baskah i co?!!!!!!!

też wam powiem, że każdy chce uciekać. Wiece ucieczka to tak na prawdę, nie jest dobry pomysł. Uważam że co się odwlecze to nie uciecze. Oj u mnie się to sprawdza, ale do czego zmierzam, że z biegiem czasu, człowiek uczy się zostawiać przeszłość,a żyć tym co ma teraz. Nie ważne gdzie jest z kim, wspomnienia wracają, w najmniej nie ocziekiwanych momentach ale każdy na swój sposób sobie z tym radzi prędzej czy później i widzi swoje popełnianie błędy. Bo wiecie, człowiek uczy się na błedach ale tych które już popełnił, myślę że dla was (dla mnie to już nie nowa przygoda) au pair, tym bardziej w stanach jest, będzie, na pewno dobrą formą rozrywki o ogarnięcia swojej głowy. Wiecie czego was taki pobyt nauczy? samozapracia. siły. walki ze soba.

to brzmi jak dramat. ale bez jaj. Nie jest tak źle )

Damy radę kobietki ;-)[/quote]

Ejjj... Miałam na myśli to, że laski z okolic Wwa chętniej mogą przybyć na taki meeting niż ktoś kto mieszka dalej ) jesteś chętna?

women > 25-09-2013, 20:35

Haha dzięki dzięki, w sumie pisałam w imieniu innych dziewczyn, bo Ja nie mieszkam teraz w Polsce ale dobrze wiedzieć ;D

ewelinagr88 > 25-09-2013, 20:39

czy ktos leci w grudniu????
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia