-
-
Re: Prezenty dla Host-rodziny
Louhans > 16-08-2007, 17:23
moi hosci lubia Advocata, z wodek jeszcze ich czestowalam zoladkowa gorzka i niezniszczalna zubrowka.
Dla dzieci kupilam zegar puzzle, zbey sie nauczyly czas liczyc i rozumiec
Aha, ponoc tutaj plastelina jest trudnodostepna i droga i jak przywiozla dzieicom plasteline to rodzice byli w szoku, bo tutaj to drogie a w Polsce kilka zl. za to dzieciaki mialy ubaw jak staralismy sie rozne zwierzatka razem wylepiac -
Karolina_c > 17-08-2007, 10:30
tez chcialabym ksiazki moim kupic ale po finsku tu nic nie znajdeja do nowej rodzinki kupilam troche regionalnosci: sękacz, oscypek, maslaczki marynowane (takie w sloiczku gdzie na zakretce siedzi styropianowy, brazowy kapelusz, sympatycznie wyglada). Dla dzieci jakies gry i pluszaki -
WAMPIREK > 19-08-2007, 11:42
Jesli moge cos doradzic.Z tego co widze to naprawde nie ma co sie wykosztowywac na prezenty !!!
Najlepiej kupic slodycze.Dziecku zabawke i koniec ... -
Yoanna > 19-08-2007, 18:08
[quote name="Karolina_c"]no ja niby tez mam z dozownikiem, ale lubie jak jest perfekt :lol:
nie no na szybie? jak? pionowo? no chyba, ze nie na oknie. ja wzorek klade pod folia[/quote]
a ja mialam farbki do malowania na szybie, ale bez zadnych tam dozownikow, pedzelkiem po prostu malowalam i to od razu na oknie :lol: i ladnie :lol: -
idril > 19-08-2007, 22:25
no ja sie nie wykosztowalam bo stwierdzilam ze nie wiem w zasadzie czy mi sie zwroci to w sumpatii hostow...
poza tym bez przesady oni nie daja z reguly operkom zadnych prezentow a my jedziemy jak by nie patrzec pracowac i ze free nie dostajemy kasy i zakwaterowania. -
salisee > 19-08-2007, 22:25
Wampirek a ja nie zaluje ze sie wykosztowalam. Moja rodzinka jest super, traktuja mnie jak czlonka rodziny i byli zachwyceni prezentami a nawet w szoku ze cos dla nich mam. Idril
mi zwrocili w symaptii. Dostalam prezent na ur jeszcze jak bylam w Polsce i na dzien dobry telefon. Wszystko zalezy od rodziny. -
idril > 19-08-2007, 23:13
no na pewno wszytsko zalezy od rodziny. moi tez byli bardzo zdziwieni jak cos dla nich przywiozlam. w sumie za wsyztko zaplacilam okolo 5 dych. czyli nie duzo.
a i tak kazdy byl zadowolony -
Grizzly > 09-11-2007, 21:21
W sumie to bym im nic nie kupowała, ale głupio by mi tak jechać z pustymi rękami. Hostom dam album ze zdieciami jakichs krajobrazów moich okolic (nie kupowałam, tato ze swojej pracy dostał kilka takich) a dzieciom ptasie mleczka :> -
angelinaa.star > 10-11-2007, 16:54
Mnie wła?nie czeka kupowanie prezentów i za cholerę nie wiem dokładnie co i jak. Bankowo jaki? super album o mojej kochanej Warszawie. No ale chyba wypadało by jeszcze jakie? osobiste prezenty. Postaram sie je dopasować do zainteresowań dzieciaków. Mam nadzieję że dobrze co? wymy?lę. Z reszt? nie łatwo mi z prezentami bo to nie s? małe dzieci shit :/ -
Ninka Jones > 10-11-2007, 16:56
ja moim zawiozłam krówki i chałwea i czekoladki Wedla postawiłam na słodycze. no ale jakbym jechała na rok to bardziej bym się wykosztowała.
Aniu, a jak to jest, oni płac? Ci za bilet do domu na ?więta?