-
-
Re: Wiza USA aktualności
zlosnica > 04-04-2011, 9:09
[quote name="Ewelina88"]
[quote name="anko"]Ewelina ja byłam w środe po wize i tylko byl potrzebny paszport,dowód nie.[/quote]
Swietnie! Dziekuje za informacje bo juz sie obawialam, ze nie bede mogla przyleciec do PLBo jeszcze nie mam pojecia czy rodzicom uda sie zlozyc wniosek o wydanie duplikatu za mnie. Dziekuje [/quote]
Wniosek to raczej będą mogli złożyć, ale na 100% nie będą mogli odebrać dowodu za Ciebie, no chyba, że macie znajomego w USC i jakoś to przepchnie -
Majeczka123 > 05-04-2011, 17:58
Powiedzcie mi czy na wniosku DS-2019 trzeba sie gdzies podpisac? Jesli tak to w ktorym miejscu? Bo tam jest kilka "name" i "date" i ja juz sama nie wiem. -
Majeczka123 > 05-04-2011, 19:35
Aaa... I jeszcze jedno: ten dokument z oplata SEVIS ktory dostalam z biura (35 USD) oznacza ze ta oplata zostala uiszczona czy ze ja musze jeszcze to zaplacic? Bardzo prosze o odpowiedz -
Ewelina88 > 07-04-2011, 16:10
Tak, oplata zostala juz uiszczona. -
z_t > 12-04-2011, 18:40
Hejdziewczyny mam takie pytanie. Za rok chciałabym w czerwcu wyjechac na CAMP America (trwa do wrzesnia) a potem na au pair tak od listopada czy będzie to możliwe bo nie orientuje się z jak to jest z WIZĄ proszę o pomoc -
piotrek0999 > 12-04-2011, 20:23
Ja pierdziu ta dziewczynka nademną to czysta SPAM-ka!!1 Wszędzie wysyła tę samą informację o campie wex poprpstu przeczytaj sobie albo napisz w wyszukiwarce a jak nie to weź wpisz w jednej zakładce a nie blokuj!! :evil: -
darphee > 26-04-2011, 16:35
Mam pytanieCzy jak jechalyscie na rozmowe o wize to mialyscie wtedy nowy paszport? I jak tak to czy bralyscie stary? -
Ewelina88 > 26-04-2011, 16:49
[quote name="darphee"]Mam pytanieCzy jak jechalyscie na rozmowe o wize to mialyscie wtedy nowy paszport? I jak tak to czy bralyscie stary?[/quote]
Mialam nowy paszport i nie bralam starego... (w jakim celu?) -
darphee > 26-04-2011, 17:02
Nie mam zielonego pojęcia ale tak pisało w dokumentach które dostałam odnośnie wizy z proworku.. Że trzeba przedłożyć stary..a ja starego nie posiadam..
Ale mnie uspokoiłaśheh -
megan > 17-05-2011, 12:02
hejto mój pierwszy post więc przy okazji chciałabym wszystkich bardzo serdecznie przywitać
mam pytanie- otóż posiadam wize turystyczna do USA - B2 na okres 10lat. czy z ta wizą moge w ogole znalezc prace jako au pair? czy konieczna jest J1? Dodam jeszcze że szukam pracy na wlasna reke, nie przez agencje typu prowork. Prosze o pomoc