• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

paulaw > 27-02-2013, 20:11

Dzieeeeewwwczyny, ja chcę do Kalifornii, chcę słońce i plaże!

madz > 27-02-2013, 20:15

[quote name="magda-lenka"]wybacz, ale doszukiwanie się podstępu w moim poście jest chyba trochę mało eleganckie i niezbyt stosowne, nie uważasz?

nie przewidywałam, że na tym forum wszelka forma pomocy to już scam :)[/quote]

Ale czy ja napisałam że to scam albo podstęp? Nie wkładaj mi "do ust" słów których nie napisałam. Napisałam że jest to dziwne dla mnie. Poza tym napisałam przecież że mi się poplątało i myślałam że o kwiecień chodzi.

magda-lenka > 27-02-2013, 20:21

[quote name="madz"]Jakies dziwne mi sie wydaje ze rodzina chce au paie na poczatek kwietnia a nie jest w agencji jeszcze (...)A moze po prostu nie mogli znalezc kolejnej au pair, dlatego teraz napisalas nam tu info.[/quote]

bardzo przepraszam, ewidentnie nadinterpretacja; żadnej sugestii/ domniemań w ost zd przecież nie ma

madz > 27-02-2013, 20:34

Magda tak jak napisałam myślałam że chodzi o początek kwietnia dlatego napisałam, że może nie mogli nikogo znaleźć, sytuacja zmienia się diametralnie jeśli mówimy o połowie maja.

I nie było tu żadnych podtekstów scamowych, zresztą napisałam że pamiętam Cię z zeszłego roku, więc chyba to wyklucza wszelkie podejrzenia o scam.

balbina > 28-02-2013, 12:56

Moja aplikacja już poszła do Lonydnu! jeeeeeeeeee

Także powinno szybko pójść teraz

Mam nadzieję, że nie będzie potrzebne świadectwo z 2giej klasy, bo po prostu go nie wzięłam i nie wiem czy mogliby mi teraz je zrobić czy coś :x

albo jakiś wyciąg ocen bym wzięła. Wy musiałyście dawać świadectwo do APiA z 2-giej klasy?

Jarzebinka > 28-02-2013, 13:18

Pytań Sharon ;p

balbina > 28-02-2013, 13:40

AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAA#$%^%%%#%##%$$%%aaaaaaaaAAA

Otowrzyli mi room w APiA sialalalallala

i to bez świadectwa i wykazu ocen

jejejejej

stilldream > 28-02-2013, 14:14

[quote name="aguta"]AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAA#$%^%%%#%##%$$%%aaaaaaaaAAA

Otowrzyli mi room w APiA sialalalallala

i to bez świadectwa i wykazu ocen

jejejejej [/quote]

super gratulacje ! ))))

stilldream > 28-02-2013, 15:05

Jaki macie stosunek do konkursów pięknośći i gdy amerykańskie dziewczynki chodzą na różne przesłuchania i w ogole? Bo właśnie dziś dostałam mejla że jedna host family jest mną zainteresowana! 30 km od NOWEGO JORKU DD 3 dziewczynki, 7, 9 i 10 lat. I jak to ja, musiałam wszystko najpierw sprawdzić na fejsie i przez google I z tego co widze, to te dziewczynki ciągle jeżdżą na jakieś przesłuchania, konkursy ... Bo mają zdjęcia w gazetach i na pudełkach zabawek ^^ No i wydaje mi się że będzie z nimi dużo ciężkich sytuacji i że są strasznie zadufane w sobie. Myślicie że mam zrezygnować, czy napisać do nich i chociaż z nimi pogadac?

madz > 28-02-2013, 15:34

Ja bym pogadala z rodzina

Tylko nie ogladaj na TLC programu mala pieknosc :p te matki to wariatki i raczej pokazuja w nim skrajne przypadki :p
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia