• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Oczekiwanie na rodzinke

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Oczekiwanie na rodzinke

• Oczekiwanie na rodzinke
  • Re: Oczekiwanie na rodzinke

dominika.pink > 09-02-2013, 14:28

A co myślicie żeby im napisać?

Że naniosłam wszystkie zmiany, które mi kazali zrobić i co...?

dominika.pink > 09-02-2013, 14:32

I chciałabym żeby mogli otworzyć mi room jak najszybciej bo zależy mi na czasie?

balbina > 09-02-2013, 15:12

...i już czekasz prawie miesiąc i nie masz żadnych informacji co dalej i nie wiesz czy coś gdzieś utknęło i że "zależy Ci na czasie " i chcicłabyś mieć już otwarty room

Majena > 09-02-2013, 21:02

Ja zadzwoniłam do warszawy i zapytałam się czy moja aplikacja jest aż tak zła, że się nie nadje...bo już za długo czekam. I poszło, w ciągu kilku godzin dostałam wiadomość, że wszystko jest już w Londynie i ok 3 dni miałam pokój otwarty

Z tym, że moje problemy z roomem polegały na tym iż koordynatorka się rozchorowała, nie dała nikomu znać i nie dokończyła mojej aplikacji. Także jak stałam się "upierdliwa" poszło baaaardzo szybko

dominika.pink > 09-02-2013, 21:06

Chyba też tak zrobie, wysłałam meila do Londynu ale w poniedziałek zadzwonie do mojej (kochanej) koordynatorki i jej powiem kilka ciepłych słów!

Bo jak tak można, szczególnie że od początku wie że zależy mi na czasie!!

dominika.pink > 09-02-2013, 21:07

Początek mam na myśli grudzień, bo już wtedy się z nią kontaktowałam, już wtedy wiedziała że chcę wszystko załatwić szybko!

Jest prawie połowa lutego a moja aplikacja dalej nie jest otworzona!

Majena > 09-02-2013, 21:39

Zadzwoń koniecznie dowiesz się wszystkie od razu

Powodzenia !

A ja mam teraz mętlik w głowie. Nie mogę narzekać ( I nie narzekam !) gdyż mam 3 rodzinkę na roomie tym razem Mount Vernon, New York. Mogę wybierać

balbina > 09-02-2013, 22:40

Dominika to już w grudniu załatwiałaś?! masakra! interview miałaś miesiąc temu! Powinnaś JUŻ mieć otwarty room, jak w pon Ci nie otworzą to nakrzycz na nich, bo to nie jest poważne w ogóle...

dominika.pink > 10-02-2013, 0:54

No tak! Od GRUDNIA (PANI) Paulina wie że mi się spieszy bardzo!! I co!? GÓ*NO! W poniedziałek zadzwonie do Warszawy!

Ależ jestem zła i sfrustrowana.... ile można... Podłamuje mnie to już...

balbina > 10-02-2013, 1:04

Nie poddawaj się, myślałam, że to wszystko działo się niedawno a jak się okazuje, że to już od grudnia się zaczęło, to masz prawo być wściekła, dzwon jutro do agencji a jak nie to tej w Londynie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia